danielo571 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Witam wszystkich. Zacznę trochę nietypowo bo projekt który chcę pokazać jest już gotowy. Wędka przeszła chrzest nad wodą, połowiła rybki i moim zdaniem spisała sie rewelacyjnie. Nie jest to pierwsza wędka którą sobie zrobiłem i raczej nie ostatnia. Każda z nich jest dla mnie wyjątkowa i każda dała mi dużo frajdy przy ich tworzeniu i łowieniu nimi. Zdecydowałem się rozpocząć ten temat żeby pokazać moje ,,wypociny,, ale przede wszystkim poznać opinie forumowiczów i posłuchać ich rad bo dużo się jeszcze muszę nauczyć. Projekt od którego chcę zacząć to moim zdaniem wyjątkowa sandaczówka o betonowym dolniku i czułej szczytówce przy bardzo płynnym ugięciu: Lamiglas Si843 SiBass 8-17lb 213 cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Cześć,Jestem ciekaw jak ten blank wygląda w całej okazałości, po uzbrojeniu.Czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanio Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Nie trzymaj w niepewności i dawaj foty ... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo571 Opublikowano 14 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Zacznijmy od rękojeści. Zamysł był taki aby była dzielona wykonana z czarnej pianki i korkogumy. Uchwyt sk2 17 a insert z rurki węglowej wykończonej w macie pasującej do matowego blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 No No początek Daniel ciekawy - efekt tez niczego sobie sandacze łowi - sam widziałem Tapatalkniete z iPhone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo571 Opublikowano 15 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Do tego właśnie ma służyć☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo571 Opublikowano 18 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Po sklejeniu wszystkiego wyszło coś takiego. A w wolnej chwili zrobiłem kilka kapselków do zakończenia rękojeści. Chyba jeszcze się przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo571 Opublikowano 22 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Było trochę mierzenia i kombinowania z rozmieszczeniem przelotek ale jakoś poszło. Nie byłem do końca przekonany bo pierwszy raz zamontowałem tytanowe przelotki ale już wiem że mam do przezbrojenia swoją okoniówkę.☺ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi