PaNeK Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Witam, z początkiem lipca wybieram się na pojezierze Łęczyńsko - Włodawskie na rodzinny wypad. Szukam informacji na temat zbiorników Piaseczno, Rogóżno, Zagłębocze, lub innych okolicznych zbiorników godnych polecenia, Może ktoś mógł by polecić któreś jezioro na 3 dniowy wypad z ,,drugimi połówkami i dzieciakami co by mogły potaplać się w wodzie a my mieć szansę na rybę? Z góry dziękuję za pomoc!Pozdrawiam, Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 http://www.rubikon.lublin.pl/index-o.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Ośrodek,jak naj bardziej OK a jeśli chodzi o jez.Łukcze,to nie zalicza się do atrakcyjnych do wędkowania Mam właśnie działkę nad tym jeziorkiem,troszkę pływam łajbą ze spinem,lipa z roku na rok oczywiście próbować warto,może coś siętrafić,coś tam jeszcze pływa,ale baardzo mało pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Jeżeli chodzi o spin to prawda. Wystarczy jednak nawet prymitywny trolling z wykorzystaniem woblerów 6-7cm i się zaczyna. Najlepiej pływać cały czas wzdłóż trzcin przy przeciwległym brzegu do ośrodka. W przewężeniu jeziora jest płytko i sporo zaczepów. Łódkę można pożyczyć za grosze od chłopaków ze Świdnika co mają nad jeziorem klub żeglarski. Na trola biorą na spina nie. I nie wiem dlaczego tak jest ale osobiście to przetestowałem, gdyż swego czasu byłem częstym gościem tamtejszych żeglarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Tomku,zgadza sie,ja w Łukczy wędkuję już blisko 20 lat(o kurde,jaki ja już stary potwierdzam twoje słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 No cóż, u nas trolling odpada, mamy nadzieje na wynajem jakiejś wiosłowej łodzi i rekreacyjne spinningowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Ma ktoś moze mapę batymetryczną j.zagłebocze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil2402 Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 "Łódkę można pożyczyć za grosze od chłopaków ze Świdnika co mają nad jeziorem klub żeglarski." Piszesz o jeziorze Łukcze ? Masz może jakiś namiar na te pływadła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi