Pride Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Jeszcze 8 Black nie zdążyłem dobrze przetestować, a tu już 9 się pojawiła Planuje ktoś kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Ja, miałem kupować 8kę ale już 9 kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Ja byłem nastawiony na 8. Pojawiła się 9 i mam wątpliwości... Chociaż póki co, cena 9 nie zachęca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 miałem kupować 8, ale teraz poczekam na trochę waiarygodnych testów 9 (porównanie do 8) i sensowny spadek ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 (edytowane) Fajna zabawka. Dobrze że wrócili do pomysłu z demontowanymi oslonami obiektywu. Stabilizacja robi wrażenie: Edytowane 18 Września 2020 przez Pawgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Eeeeee... Nie warto, zaraz będzie 10???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 W ósemce mam zastrzeżenia jedynie do braku wymiennej osłony obiektywu, reszta jest super Kupiłem ją za 1450zł, Hero 9 ma kosztować w okolicach 2200zł, jeśli ktoś już ma 8 to moim zdaniem nie warto. Zwłaszcza, że 4k nadal w 60 klatkach, a 5k w 30 klatkach mnie nie przekonuje + komputer nie uciągnie obróbki. Chętnie za to poczytam Wasze opinie po zakupie dziewiątki Najlepiej kogoś kto ma również ósemkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Hero 9 jest za 1800zl w przeliczeniu, info na stronie gopro. Zamowilem a 7 pójdzie w świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Wymienność baterii? Kompatybilność ze starszymi bateriami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Nowa jest wieksza, brak kompatybilności wstecznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 W miejscowym Saturnie jest po 459 Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Hmm ja na stronie GoPro widzę cenę 2299 zł chociaż pewnie będzie się wahała w zależności od sklepu. https://www.gohero.pl/kamera-gopro-hero-9-black Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Dzien przed premierą 9 wysłuzona piątka odmówiła współpracy. Poczekam jeszcze chwilę i kupię.Ekran z przodu trochę życie ułatwi a i zdjęcia wreszcie w większej rozdzielczośći.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Jak kupisz to napisz czy przy nagrywaniu w 4K kamera się nagrzewa bo w ósemka niemal parzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł O Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Z tą stabilizacją gimbal niepotrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi