benito Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Cześć, Przeglądałem forum celem znalezienia podobnego tematu, ale... nic nie znalazłem. Ostatnio staram się stosować różne zamienniki materiałów muchowych, by zmniejszyć koszty wykonywanych przynęt. Np. Będąc niedawno w Auchan'ie kupiłem zestaw 10 arkuszy różnokolorowych pianek w formacie A4 za 7 zł i z powodzeniem wykorzystuję je do robienia żuczków lub nawet pływających kogutów na sandacza. Ostatnio też zrobiłem eksperyment i stworzyłem lakier do muszek z toluenu i styropianu. Odpowiednią ilość styropianu rozpuszczam w toluenie i mam lakier, który od tygodnia świetnie mi się sprawdza w lakierowaniu nici. Czy macie podobne patenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Matko bosko, to zwykły szelak jest już tak drogi czy robisz dziennie po 1000 much że taniej wychodzi mieszać toksyczny toluen ze styropianem? Odpowiedników/zamienników jest dużo, temat rzeka... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 18 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Matko bosko, to zwykły szelak jest już tak drogi czy robisz dziennie po 1000 much że taniej wychodzi mieszać toksyczny toluen ze styropianem? Odpowiedników/zamienników jest dużo, temat rzeka... Robię dużo przynęt, a jak robię koguty to idzie bardzo szybko, a szelak kupiłem raz w życiu i stoi ledwo tknięty- może kupiłem jakiś dziwny, ale po kontakcie z wodą robił się biały i jakby rozmiękczał To dobrze, że temat rzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Zobacz ten temat: http://jerkbait.pl/topic/106528-aliexpress-sprzęt-muchowy-materiały-narzędzia/page-1 Jest tam chyba sporo z tego co szukasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi