Skocz do zawartości

Gumy Pike Tyson od Ekipy Angry Pikes

zander90

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Metróweczka zaliczona na kolor Spotted Bullhead 21cm. Warunki do zastosowania koloru były idealne. Chwilowy wiatr, marszczenie wody i delikatnie przebijające słońce ????

post-56073-0-67381000-1636306814_thumb.jpg

Kolejny piękny szczupak złowiony na Pike Tysona 21cm w kolorze Sexy Shad. To jest już moja kolejna tak duża ryba złowiona na ten kolor przy bardzo wietrznej pogodzie i dużych falach. Pogoda z dużym zachmurzeniem. :)

post-56073-0-83125800-1636307078_thumb.jpg

• Like 2

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Rozumiem ja aktualnie jestem w trakcie przechodzenia tego świństwa. Trochę szkoda że nie będzie można zobaczyć Was na targach ale nie odpuszczę i zamówię coś do swojego pudełka. Jakiś katalog czy coś w tym rodzaju macie ?? Chodzi o kolorystykę, czy szukać raczej na forum ??

Rozumiem że te cukiereczki będą zaraz na sklepie ?? mam już fajny zestawik w koszyczku ale tego red barona też bym przyswoił za jednym zamówieniem

A w jakim rozmiarze potrzebujesz Red Barona ? Bo powinienem mieć chyba ostatnie sztuki w rozmiarze 21 cm i 17 cm ;)

No to taki jest jego urok. Ale dużym plusem jest jego klarowność i że dobrze się odgazowuje :)

też na nim pracowałem i dla mnie uciążliwe było to że wszystko się od tego kleiło. Anie myśleliście o zmianie na inny materiał ? ja przerobiłem kilka różnych materiałów z różnych krajów poszukując tego który się nie poci i nie śmierdzi i z polskich materiałów dobry jest fischmania Ps. jak byście chcieli trochę na testy to zapraszam pv

Pozdro i pjona :)

• Like 1

• 2 tygodnie później...