tyka3 Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Witam, kiedy te 17stki będą do kupienia??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander90 Opublikowano 11 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 2 października na Garage Sale ???? A jak nie bedziesz to tuż po 2 października 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander90 Opublikowano 11 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Waga 17-tki to 44 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander90 Opublikowano 12 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 2 października przygotowujemy dla Was coś specjalnego. Zobaczcie sami ????Jeszcze oczka i rozmiar 17 cm oraz 21cm będzie gotowy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Wonski...Aleś Ty mnie zaymponował w tej chwyly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander90 Opublikowano 21 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Pike Tyson 17 cm w kolorze Sexy Shad. Ryba złowiona w trakcie testów przynęty. Jeszcze chwila i będzie dostępna na stanie ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander90 Opublikowano 7 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Metróweczka zaliczona na kolor Spotted Bullhead 21cm. Warunki do zastosowania koloru były idealne. Chwilowy wiatr, marszczenie wody i delikatnie przebijające słońce ???? Kolejny piękny szczupak złowiony na Pike Tysona 21cm w kolorze Sexy Shad. To jest już moja kolejna tak duża ryba złowiona na ten kolor przy bardzo wietrznej pogodzie i dużych falach. Pogoda z dużym zachmurzeniem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander90 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Aktualnie pracujemy nad nowymi bazami kolorów i malowaniem. Oto kilka nowych prób ???????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander90 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Kolejny kolor na podstawie czarnej oraz czerwonej bazy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander90 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Baza pod firetigera prawie gotowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Mega robota Panowie ???????????? zacne gumiaki. Będziecie może na rybomani w Poznaniu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander90 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Mega robota Panowie zacne gumiaki. Będziecie może na rybomani w Poznaniu ??Mieliśmy w planach pojechać i się pokazać. Ale cała ta sytuacja z covid spowodowała że odpuściliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Rozumiem ja aktualnie jestem w trakcie przechodzenia tego świństwa. Trochę szkoda że nie będzie można zobaczyć Was na targach ale nie odpuszczę i zamówię coś do swojego pudełka. Jakiś katalog czy coś w tym rodzaju macie ?? Chodzi o kolorystykę, czy szukać raczej na forum ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander90 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zapraszamy na naszą stronę internetową https://www.angrypikes.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander90 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Właśnie wjeżdża z malowaniem Borys, na pierwszy ogień idzie Red Baron ???? Świetny kolor, który już na testach miał zaliczoną metróweczkę ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon1 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Siema można wiedzieć jaki plastizol używacie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Rozumiem że te cukiereczki będą zaraz na sklepie ?? ???????? mam już fajny zestawik w koszyczku ale tego red barona też bym przyswoił za jednym zamówieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander90 Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Siema można wiedzieć jaki plastizol używacie pozdro Zamawiamy w Modelarnia 24 i jest to Soft Plastic Clear STANDARD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander90 Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Rozumiem że te cukiereczki będą zaraz na sklepie ?? mam już fajny zestawik w koszyczku ale tego red barona też bym przyswoił za jednym zamówieniemA w jakim rozmiarze potrzebujesz Red Barona ? Bo powinienem mieć chyba ostatnie sztuki w rozmiarze 21 cm i 17 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon1 Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Zamawiamy w Modelarnia 24 i jest to Soft Plastic Clear STANDARD Hmmm ? A to ciekawe ja jak korzystałem z tego materiałów to mi się pocił i śmierdział nie macie takiego problemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) A w jakim rozmiarze potrzebujesz Red Barona ? Bo powinienem mieć chyba ostatnie sztuki w rozmiarze 21 cm i 17 cm Właśnie chciałem 21 i 17 Idę na priv Edytowane 2 Lutego 2022 przez roobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander90 Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Hmmm ? A to ciekawe ja jak korzystałem z tego materiałów to mi się pocił i śmierdział nie macie takiego problemu ?No to taki jest jego urok. Ale dużym plusem jest jego klarowność i że dobrze się odgazowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon1 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 No to taki jest jego urok. Ale dużym plusem jest jego klarowność i że dobrze się odgazowuje też na nim pracowałem i dla mnie uciążliwe było to że wszystko się od tego kleiło. Anie myśleliście o zmianie na inny materiał ? ja przerobiłem kilka różnych materiałów z różnych krajów poszukując tego który się nie poci i nie śmierdzi i z polskich materiałów dobry jest fischmania Ps. jak byście chcieli trochę na testy to zapraszam pvPozdro i pjona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander90 Opublikowano 6 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Kurde może byśmy spróbowali warto sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander90 Opublikowano 19 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Borysa metróweczka na testach koloru Red Baron ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi