chudy Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Witam,ostatnio złamałem sw?łj kijek na pstrągi i chcę kupic nowy. Zastanawiam się nad dwoma kijami i prosiłbym o opinie na temat tych?źe wędek. Pierwszy kij to Lamiglas Rogue River 2,74 dł. 3,5-14g a drugi to St.Croix Wild River 2,74 dł. 3,55-10,7g. Jeśli ktoś zna te kije to prosiłbym o wypowiedzenie się.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Sadzilem, ze Lamiglas przerwal produkcje tych blankow... Posiadam podobny kijek do w/w lecz dlugosci 2,3m. Jest to jedna z ciekawszych moich wedek. I byl to...jeden z najtanszych moich blankow, jakie zanabylem celem uzbrojenia. Aktualnie wdrazam ja do pracy na pontonie. Przy tej dlugosci(2,3) kijek jest juz dosc ostry, zlagodzilem uzyciem ciezkiej przelotki...przy dlugosci 2,7 powinien byc satysfakcjonujacy kompromis dynamika - ugiecie. Zdaje sie, ze w tej dlugosci byl jeszcze kij o oczko mocniejszy... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi