David Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 meeting salt czy freshwater?WitamW sierpniu planuje wyprawę do Irlandii łowił będę głównie w rzece Barrow z racji tego że będę miał ją pod nosem na pewno odwiedzę też jakieś pobliskie jezioro & Atlantyk :)i teraz pytanie w co się wyposażyć jakie przynęty tam będą najskuteczniejsze na pajki i duże okonie? przygotuj sie, ze rzeka bedzie porosnieta na dnie glonami - ja ja generalnie omijam w lecie mozesz po kanalach poprobowac, ale juz chyba rodacy sie pozbyli wiekszosci szczupakow...jak cos mozemy sie jakos zgadac (jakbys mial transport) jak bede w strone shannon/suck wybieral (do carlow totalnie nie po drodze z dublina). Niestety będę spisany tylko na transport miejski/wiejski :)ale chętnie się z kimś spotkam , kto mi poradzi, podpowie, gdzie co jak Bus eireann leci od Cię do mnie (chyba?) Można by się w kilku spotkać i mini meeting urzadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ja wolałbym salt, na to mam szajbę ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi