Pittr Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam szanowne grono! przyjąłem wyzwanie w postaci wytoczenia szpulki o niskim profilu do multika abu 2500 lub abu 2601, niestety na wzór mam tylko szpulę standardową. Poszukuję kolegi/koleżanki z grona wędkarskiego, który użyczyłby do wglądu i przymiarki szpuli do takiego multika.Zleceniodawca mieszka niestety daleko i niechętny jest do przesłania multika (co rozumiem, bo sezon w pełni) Ja jestem z Warszawy (Wola) i nie ukrywam, że wolałbym najpierw przymierzyć szpulkę, a nie bawić się w wysyłki w tą i z powrotem. Jeżeli moje wykonanie okaże się akceptowalnym to oczywiście będzie można taką szpuleczkę sobie zamówić. PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Piotr a do innych multików też??Byłoby super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam, kilka temu zaprojektowałem szpulkę do revo premiera bo akurat mam ten multik. Z obliczeń wyszło mi że szpulka będzie ważyć 20% mniej niż standardowa.Szpulka do wykonania w CNC. Niestety projekt przepadł w narzędziowni. Było kilka problemów z tym związanych.Dla poważnie zainteresowanych mogę podzielić się swoimi doświadczeniami. Mogę też przekazać swój projekt do wykonania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi