Gadget Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Siema, mógłby ktoś podpowiedzieć jaki kolor i model nici najlepiej pasuje do Talona VI+ (burgundowy) Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Michael, masz już ten blank w ręku? Pytam bo obecnie VI+ przybiera różne kolory i można się zdziwić, stąd lepiej kupić nitkę jak już blank jest na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Michael, masz już ten blank w ręku? Pytam bo obecnie VI+ przybiera różne kolory i można się zdziwić, stąd lepiej kupić nitkę jak już blank jest na miejscu.Tak Kuba mam, to chyba starszy model Talon 80 trout.Opisany 7-21gAle chyba jeszcze wcześniejszy był 15lb o opisany do 25g Edytowane 17 Grudnia 2018 przez Gadget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 U mnie w talonach też kolory nieco inne pomiędzy dołem i szczytem ale finalnie w łowieniu to nie przeszkadza .Jakkolwiek kije petarda. Ostatnio nowy nabytek to talon Itm 2'52. 4-14 i powiem że jestem mega pozytywnie zaskoczony tym kijem, blank czarny matowy więc tu różnic w kolorach nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Siema, mógłby ktoś podpowiedzieć jaki kolor i model nici najlepiej pasuje do Talona VI+ (burgundowy) DziękujęDobrze pasuje PROWARP Nylon nr 343 - burgundy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Dobrze pasuje PROWARP Nylon nr 343 - burgundy.Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajman Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Fuji 007 Garnet, najładniejszy jest Garnet z firmy GUDENBROD Numer 206,ale już chyba nie produkowany. Popytaj może ktoś ma szpulkę. Z tymi starymi talonami zlewał się idealnie???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Siema, mógłby ktoś podpowiedzieć jaki kolor i model nici najlepiej pasuje do Talona VI+ (burgundowy) Dziękuję np taki Garnet od fishawk. Blank Talon VI Plus 80 Trout 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 (edytowane) ile wagowo wyszedł Ci ten Talon VI Plus 80 Trout ?fajnie jakbys mogl wstawic cale zdjecie rekojesci Edytowane 18 Grudnia 2018 przez pmiszk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 ile wagowo wyszedł Ci ten Talon VI Plus 80 Trout ?fajnie jakbys mogl wstawic cale zdjecie rekojesci A zebym to ja pamietal, kilka lat temu to bylo Zdjecia wedki masz tutaj:http://jerkbait.pl/topic/23654-del-toro-moje-patyki/page-34 Talonow VI robilem kilka i do wszystkich uzylem tej nitki fishawk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Cześć.Szukam spacing do 90MLXF2, może ktoś zbroił[emoji6]... Będzie zbrojny w system Kr.Jaka omotka pasuje do tego blanku, chodzi o to aby maksymalnie była spasowana.. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Cześć.Szukam spacing do 90MLXF2, może ktoś zbroił[emoji6]...Będzie zbrojny w system Kr.Jaka omotka pasuje do tego blanku, chodzi o to aby maksymalnie była spasowana.. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Masz ze trzy posty wyzej Nitka fishhawk garnet 206. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Fuji 007 Garnet, najładniejszy jest Garnet z firmy GUDENBROD Numer 206,ale już chyba nie produkowany. Popytaj może ktoś ma szpulkę. Z tymi starymi talonami zlewał się idealnie[emoji6]Marcin dostępna jest w Takle24.de. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Prowrap 349 bez kolor fast 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Tomek Art Rod, ostatnio mi pisał w @ że juz niedlugo VI+ będą nielakierowane, czysty grafit... z powodu ciągłych problemów z kolorem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Tomek Art Rod, ostatnio mi pisał w @ że juz niedlugo VI+ będą nielakierowane, czysty grafit... z powodu ciągłych problemów z kolorem.Ja słyszałem (z tego samego źródła ), że blanki mają być lakierowane na zielono... Czas pokaże jakimi przyjdzie nam łowić!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Będą i zielone i grafitowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Post z 10/01: https://pl-pl.facebook.com/PracowniaArtRod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Kupiłem wczoraj na Rybomanii u chłopaków z Art-rod blank Talon Vl 86MF.Blank ma piękny ciemno-śliwkowy kolor, faktycznie inny od całej serii. Dla mnie bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Ja lubię oryginalny, klasyczny burgund. Może wydawać się to dziwne ale czasem siadam nad rzeką i obracam w palcach blank tak aby oświetlało go słońce. Podczas procesu, kolor ożywa staje się jaśniejszy i pięknie mieni się niebiesko neonowym blaskiem, zdecydowanie poprawia mi to humor... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 A jak słońca zabraknie......... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Pierwotny kolor śliczny. Guciolucky... Swój też ostatnio prześwietlałem, do poprawy humoru niewiele trzeba. Tu niestety... Tylko śliwka. Edytowane 3 Lutego 2019 przez TomekSudety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 To prawda,kolor tego blanku ma wplyw i na mój nastrój... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Czyli nie tylko ja tak mam A skoro już lecą jakieś zdjęcia to może z racji pory roku coś z mojej burgundowej kolekcji tzw kropidło czyli LF-ka Poczucie pewności Edytowane 3 Lutego 2019 przez guciolucky 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 guciolucky fajny ten Twój Talon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi