bomber Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 A mnie się Sławek wydaje (zastrzegam, iż nigdy nie miałem blanków NFC) że nie ma innych blanków, które mają połączenie tej " neurotycznej czułości" z szybkością i mocą dolnika. Czujesz w którą stronę dwu calowy ripperek rusza ogonkiem, a masz 17 lbsów mocy.Ja już zamówiłem chyba cztery wędki na zasadzie"poproszę coś takiego tylko o klasę lżejszego" ale żadna z nich nie jest już taka. Naprawdę fajne są niektóre Qualie ale taką czułość masz w blanku 8 lbs mocyMialem ITM 70MXF,sprzedalem i do dzisiaj żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Czy ktoś kojarzy blank muchowy TalonaITM 9'9'' #6 4 pc? Ze strony Talona wynika, że może to być Tarpon & Heavy Saltwater, musze pomierzyć tip i top.Ale może ktoś pamięta, albo ma taki kij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 10 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Panowie czy ostatni wypust blanku talon trout 12lb 244cm 5-21g blank kolor zielony wzgledem wczesniejszego wypustu zaszly jakies zmiany poza kolorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 (edytowane) Witam wszystkich. Potrzebuję informacji na temat kija talon VI+ ,213 cm ,cw 2-13 g.Czy to Kij warty zachodu ?Bo cena dosyć wysoka.Szukam kija bo mój jedyny kij pstrągowy wypadł mi ostatnio z pontonu :@ Edytowane 29 Października 2023 przez robert74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Możesz podać dokładne oznaczenie blanku? 8 czy 10 lb mocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Witam wszystkich!!Czy używa ktos wedki na blanku TALON VI PLUS 8'3" MLXF2 kolor zielony butelkowy i zechciał by podzielić sie wrażeniami z użytkowania wedki na tym konkretnie blanku?Bede wdzieczny za wszelkie opinie. Arek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Czy ktoś kojarzy blank muchowy TalonaITM 9'9'' #6 4 pc? Ze strony Talona wynika, że może to być Tarpon & Heavy Saltwater, musze pomierzyć tip i top.Ale może ktoś pamięta, albo ma taki kij. Mam kijek na blanku Talon ITM ale 11’9” #6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 16 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2024 Witam. Używa ktoś może wędki na blanku Talon Marf 2, 3,05 17 lb. Byłbym wdzięczny za jakieś spostrzeżenia i uwagi z użytkowania. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi