Rybak98 Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Witam, szukam opinii o powyższych modelach. O Stradicu słyszałem wiele dobrego, bardziej jestem ciekawy opinii o Freamsie. Kołowrotek będzie pracował z kijami do 4 oraz 7g. Budżet +/- 500zł Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Szukasz opinii, czy traktujesz to jako ogłoszenie kupna, bo podajesz budżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak98 Opublikowano 6 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Szukam opinii [emoji2] Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 No to masz temat o Stradicu i i Freamsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak98 Opublikowano 6 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 No to masz temat o Stradicu i i FreamsieNie ma opinii o freamsie lt. Temat już nieaktualny Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Mam 2szt freams w rozmiarze 2000s od zeszłego roku. Kręcą super. W razie pytań proszę o PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi