SlawekNikt Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) Panie i Panowie. Tradycja https://youtu.be/OWEMoJYvbos ważna jest , a okazja https://youtu.be/Z8hUJ8kCrR8 do spotkania sięi wymiany poglądów również Dlatego i w tym roku odbędzie się mini zlot zakręconych baitcastingowców Połączony jak to przy tego typu okazjach bywa z micro giełdą sprzętu bo sprzętu nigdy za dużo,a człowiek obkupiony to człowiek szczęśliwy niezależnie od płci Zapraszamy zatem wszystkich chętnych wędkarzy na przemiłe spotkanie nad urocze Jeziorko Czerniakowskie na ulicę Jeziorną 4 w stolicy kraju. Start o godzinie 11. Mapka poniżej. W pobliżu jest dość duży parking, więc raczej nie powinno być problemu z zaparkowaniem wozidła. Dla tych, którzy przyjadą mazowiecką komunikacją również mam dobre wieści albowiem komunikacyja ta dowiezie Was na miejsce bezpiecznie i bez problemu. Potem krótki spacerek i jesteście na miejscu. A teraz kilka słów o "imprezie". Niech Was nie zmyli brak sponsorów, ogólnopolskich reklam i innych wodotrysków ..., albowiem pomimo micro budżetu jest to jednak chyba największa imprezka, na której w przyjacielskiej atmosferze można porozmawiać oraz powymieniać się uwagami na temat sprzętu i przede wszystkim także ten sprzęt przetestować na żywo co nie zawsze jest takie oczywiste nawet na bardzo dużych targach z bardzo prostego powodu. Na tych targach nie mają ze sobą jeziorka Niech Was nie zwiedzie też nieduża z punktu widzenia imprez masowych ilość uczestników, ponieważ pomimo tego jest to też chyba jedyna kameralna impreza gdzie przekrój sprzętu jaki się na niej pojawia jest naprawdę spory i sygnowany logami niemal każdego z producentów sprzętu wędkarskiego. O osobach bywających na tej imprezie musiałbym dłuuugo pisać ... I na pewno napisałbym za mało ... Dość powiedzieć, że to naprawdę dobrzy wędkarze i po prostu kumple Kolejnym atutem imprezki jest zdaje się największa ilość kijów lajtowych w jednym miejscu. Zarówno spod ręki budowniczych na różnych blankach i w różnej konfiguracji jak również kijaszków fabrycznych. I można ten sprzęt przetestować, pomachać w realu, a nawet spróbować coś złowić w przepastnych odmętach jeziorka słynącego z ryb ponieważ większość sprzętu będzie uzbrojona i gotowa do boju Oprócz niewątpliwie atrakcyjnych sesji ze sprzętem nie zabraknie też i atrakcji kulinarnych. A jak I tak na bogato ja ze swojej strony poczęstuję wyśmienitą kiełbaską z grila i staropolską kaszanką okraszoną skwarkami z cebulką. Do tego ogóreczki z beczki również staropolskiej Ogórki będą z beczki tej samej co w zeszłym roku była dlatego beczka co prawda już się ledwie trzyma, ale ogórki jeszcze nie wylatajo, więc piachu w zębach nie uświadczycie ... (chyba) Nie zabraknie też jakiejś herbatki czy kawki. Dla zdecydowanych chętnych przewiduję również odrobinę wysokokalorycznego napoju. Coś jak energetyk, ale o wiele bardziej przyjazny dla organizmu człowieka spożywającego i bezpieczny dla osób przebywających w otoczeniu spożywającego To nie wszystko ! Chciałbym także zaproponować konkurs niespodziankę. Na pewno nie będzie to nic co Was zaskoczy, ale też łatwo nie będzie. Zapewniam. Jedną nagrodę dla zwycięzcy i tylko jedną funduje spółka widmo Wszak przegranych wśród koleżeńskiej braci nie będzie, jednakże ten, który głosami uczestników zlotu wypadnie w konkursie najciekawiej nagrodzony zostać powinien I tak też się stanie.Jak było drzewiej można poczytać w wątkach, które łatwo znaleźć na forum choć zapewne niewielu jest takich, którzy tego nie zrobili. Mam także nadzieję, że to najbliższe jak i każde kolejne spotkanie będzie co najmniej tak udane jak te poprzednie. Raz jeszcze zapraszam. Ps. Z uwagi na rozszalałe covidove 19 - tki czy jakoś tak ... proszę o zabranie ze sobą masek i zachowywanie tzw. dystansu społecznego bo miejsce gdzie się spotykamy jest publiczne, a tzw. ludzi dobrej woli nie brakuje niestety za ulicach Edytowane 5 Października 2020 przez Sławek Nikt 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Zgłaszamy swoją obecność:- Nika,- Alex,- Ziva 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 (edytowane) Mam prośbę do ewentualnych gości. Jeśli ktoś z odwiedzajacych planujących przybycie jest w posiadaniu wędki na blanku auriga to proszę aby zabrał wędkę ze sobą. Chętnie obejrzę kija, a nawet porzucam jeśli będzie taka możliwość.Ja wezmę do "pomacania" mieszankę ???? Coś z Polski, coś z Japoni i coś z Chin. Edytowane 6 Października 2020 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 (edytowane) Ja chętnie porzucałbym Kastkingiem jakimś, lub podobnym sprzętem. Edit: mam na myśli multiplikator. Edytowane 6 Października 2020 przez HaDe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 (edytowane) Ja chętnie porzucałbym Kastkingiem jakimś, lub podobnym sprzętem.Nie mam kastkinga. Ale mam tsurinoye, miecz światła czy jakoś tak ze stajni kyorin lures (przyzwoita wędka) i może doleci coś pod pstrąga. Specjalnie dla Ciebie wezmę ????Edit: z multiplikatorów mam tylko tsurinoye. Edytowane 6 Października 2020 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 (edytowane) "Dla tych, którzy przyjadą mazowiecką komunikacją również mam dobre wieści albowiem komunikacyja ta dowiezie Was na miejsce bezpiecznie i bez problemu."Sławku, biorąc pod uwagę nie tak dawne wypadki autobusów nie byłbym tego taki pewny Edytowane 7 Października 2020 przez wilczybilet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Ciężko mi się odnieść do tego szumu medialnego jaki był wtedy wokół, gdyż nie brałem udziału w tych stłuczkach A tak na poważnie to biorąc pod uwagę ilość pojazdów i ilość przewożonych osób to z punktu widzenia statystyka te stłuczki to zapewne ułamek procenta ... Zatem sądzę, że jest bezpiecznie. A to, że najlepsi instruktorzy i szkoleniowcy pracują w ztm to jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Mam prośbę do ewentualnych gości. Jeśli ktoś z odwiedzajacych planujących przybycie jest w posiadaniu wędki na blanku auriga to proszę aby zabrał wędkę ze sobą. Chętnie obejrzę kija, a nawet porzucam jeśli będzie taka możliwość.Ja wezmę do "pomacania" mieszankę Coś z Polski, coś z Japoni i coś z Chin.Czy auriga od Niemców też Cię interesuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 (edytowane) Czy auriga od Niemców też Cię interesuje ? Tak, blanki chyba takie same ... Edytowane 7 Października 2020 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Sławku, byłeś zainteresowany moim Blaas XF cast zbrojenie spiralne/3,5-11g/8lb/305cm, który miałem wystawić na GARAGE SALE. Chciałeś nim pomachać. Mam go zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Aleks, 3 - metrowy cast już sam w sobie jest wędką nieczęsto spotykaną. Sądzę, że i inni nawet z ciekawości chętnie taki kij obejrzą Jeśli masz taką możliwość to weź ze sobą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Jeżeli zdrowie pozwoli to przywiozę 315 14-45g też w spirali. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzej Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Ja też postaram się wpaść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 (edytowane) A ja przytargam szklenie pułapkę na okonia po liftingu u Kamila. Edytowane 7 Października 2020 przez krzysiek gżybek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Gżybek zabierzesz mnie ze sobą zabiorę podlodówke casta uzbrojonego spiralnie ze stajni Longina na blanku MHX do 6 lb . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Jeśli Hubert chce pokręcić Kastkingiem, to przywiozę Spartacusa (z Plusem). O serniku pamiętam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Gżybek zabierzesz mnie ze sobą zabiorę podlodówke casta uzbrojonego spiralnie ze stajni Longina na blanku MHX do 6 lb .Slawuś Ciebie to zabiorę wszędzie,do sklepu, kościoła,kasyna a jak dasz radę to i do agencji. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 (edytowane) Wszystko wskazuje na to, iż pojawimy się z Adasiem. Zabiorę Spartacusa Plus, zabiorę też Volatille do 90g, i jak zawsze coś do opylenia w dobrych cenach. Mam nadzieję na dobrą pogodę i antycovidowość. Edytowane 14 Października 2020 przez Novis 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 (edytowane) Zobaczycie, jakie mamy z Adasiem maseczki . Bob też będzie miał takową, i Alex i Monika. Edytowane 14 Października 2020 przez Novis 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 (edytowane) Piotrek w kwestiach panicznych nic zrobić się za bardzo nie da poza rozsądkiem Ale dezynfekcja ... O tu jest szerokie pole do manewrów ... Nie będziesz zawiedziony A coś do opylenia w dobrej cenie to i ja wezmę. Edytowane 14 Października 2020 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 ...oby tylko nie przemalowali nas na czerwono bo wtedy ze spotkania mogą być nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 W mordę, trochę racji masz, sytuacja jest dynamiczna. Pozostając w nadziei, do zobaczenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Zobaczycie, jakie mamy z Adasiem maseczki . Bob też będzie miał takową, i Alex i Monika. Niestety, tylko Monika, moją ktoś mi "skroił" przez pomyłkę, albo diabeł ogonem przykrył, bo nigdzie nie mogę znaleźć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Niestety, tylko Monika, moją ktoś mi "skroił" przez pomyłkę, albo diabeł ogonem przykrył, bo nigdzie nie mogę znaleźć... Chyba za bardzo poddałam ją "dezynfekcji" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi