BOB1 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 I niestety po spotkaniu. Odkładamy na zdrowsze czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Dlaczego po spotkaniu ? Według zaleceń MZ i tutaj cytuję: "Szef resortu zdrowia przypomniał, że od tej soboty zaczyna obowiązywać nowy pakiet obostrzeń w strefach zielonej, żółtej i czerwonej, który wprowadza limity liczby osób biorących udział w zgromadzeniach, w tym w przyjęciach rodzinnych – w strefie zielonej do 100 osób, w strefie żółtej do 75 osób. Natomiast w strefie czerwonej pozostanie ograniczenie do 50 osób." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) Sławek czy ty się zaczynasz martwić że będziesz musiał latać między jedną 50 ludzi a drugą 50 z kaszanką.Proponuje postawić gril między plażą a stolikami???????? Edytowane 15 Października 2020 przez nurek28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Wiedziałem, że zacznie się dyskusja jak z GS. Róbta co chceta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Robert co nie jest zakazane jest dozwolone. Prawa nie będziemy łamać. A na pewno osobiście nie zamierzam "pękać" bo i tak już "pękło" zbyt wielu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Sławku wybacz, ale czy w obecnej, dość dramatycznej sytuacji nie jest to niezdrowe i ryzykowne podejście do tematu?Piszesz o "nie łamaniu się" jak by chodziło o walkę o wolność i demokrację. A to tylko ma być luzackie spotkanie koleżeńskie. Do tego jeszcze z "konsumpcją" To gratka dla straży miejskiej i policji ...będziesz dyskutował z nimi?No i taki niuans, nasze zdrowie. Teraz nie życzy się co prawda zdrowia tylko szczęścia a to już każdy wedle uważania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Strefa czerwona https://wiadomosci.wp.pl/czerwona-strefa-jakie-obostrzenia-obowiazuja-zasady-6564889343740576a 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Widzisz Robert, mamy na ten temat różne zdania i ja Twoje szanuję. Moim zdaniem sytuacja jest dynamiczna, ale na pewno nie dramatyczna.Jeśli jednak ktokolwiek zadeklaruje swoją obecność w 100 % będę i ja. Na 200 %. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Założysz się, że nasze spotkanie będzie traktowane jako zgromadzenie publiczne? a więc max 10 osób (nie 50 jak piszesz powyżej) ...na 300% 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) Strefa czerwona https://wiadomosci.wp.pl/czerwona-strefa-jakie-obostrzenia-obowiazuja-zasady-6564889343740576a Jak napisałem powyżej sytuacja zmieniła się dynamicznie na problematyczną z powodu niemożności spotkania się z kolegami ...Przykro mi Panie i Panowie.Dramaty rozgrywają się tam gdzie z powodu ciągłego bombardowania nie potwierdzonymi informacjami ludzie tracą pracę bądź nie mogą otrzymać rzetelnej porady lekarskiej. Mem jak mem, ale warto tak robić choćby dla bliskich, zdrowia Wam życzę. Edytowane 15 Października 2020 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Czekamy do następnego, Sławciu. Na władzę nie poradzę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) Czekamy do następnego, Sławciu. Na władzę nie poradzę. W sumie szkoda byłoby tych paru złotych na "przypadkowy" mandat ... Ale wędkować można ... Można by nawet i połowić co nieco ... Oczywiście nad rzeczką, a nie nad jeziorkiem. Edytowane 15 Października 2020 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Ja się załapałem na czerwoną strefę, a i w pracy robi się nieciekawie, więc dla Waszego zdrowia i tak musiałbym odpuścić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Sławek to może umówmy się na spotkanie w drugą sobote po zdjęciu czerwonej strefy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 (edytowane) Kiedyś napisałem, że późną jesienią znów się zacznie ... Niestey nie pomyliłem sie. Sądziłem jednak, że będzie pompowane po Wszystkich Świętych.Mi termin pasuje. Jedyny minus jest taki, że to nie wiadomo kiedy ???? Najpóźniej w kwietniu. Sama idea świetna. Zatem do zobaczenia w drugą wolną sobotę po zniesieniu kagańca. Edytowane 16 Października 2020 przez Sławek Nikt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 No i pozamiatane... Ale bądźmy dobrej myśli - kiedyś się spotkamy na pewno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Slawuś od dziś już masz nowe ksywę.zmieniaj na Sławek odwołany.to już 2 imprezę odwołałeś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 No i pozamiatane... Ale bądźmy dobrej myśli - kiedyś się spotkamy na pewno Pozwolę sobie zauważyć, że lepiej wcześniej aniżeli później ... Slawuś od dziś już masz nowe ksywę.zmieniaj na Sławek odwołany.to już 2 imprezę odwołałeś I tu pozwolę sobie na korektę. Krzysiek ja konsekwentnie dążyłem do spotkania i dla chętnych jestem w stanie jakieś micro party oczywiście o maksymalnej liczbie uczestników czyli 10 osób zmontować gdzieś w lesie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Sławek dwa stoliki w odległości 20metrówI 20 osób się mieści.raz tu raz tu.a zresztą stać namlynki po półtora koło to i Na mandat się znajdzie.robim tańce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Masz Krzysiek rację poza jednym: lepiej abyśmy to my przetańcowali kasę na te mandaty, aniżeli ci, do których kieszeni miałyby wpłynąć ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Sławek w Urlach przy moście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 (edytowane) Sławek w Urlach przy moście Znam chyba ciekawszą lokalizację Edytowane 16 Października 2020 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Kalinowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomuchel Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Aleks, nie ma co lać łez, poczekajmy to ... będziemy lać płyny (gorąca herbatka z cytrynką i prądem) Jasne, że żal, ale co zrobisz, jak nic nie zrobisz ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi