godski Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Wziąłem na próbę. STBL 56 i 66. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Wziąłem na próbę. STBL 56 i 66. A skąd jeśli możesz napisać.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Z japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Bardziej Andrzeju chodziło mi o jakiś namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Namiar jest niepewny. Dlatego go nie podaję. Ale tanio nie będzie ponad 5 zeta za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Cena mi nie straszna tylko mnie potrzebne 6 i 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Których? STBL 31 czy 41? 36 nie ma bezzadziorowych w tym rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Andrzeju nr 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Czekała Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Panowie czy i gdzie kupię w Polsce haki bez zadziora do zbrojenia woblerów w rozmiarze 10, 12, 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Panie Zdzisławie, u Mefisto jakieś są...http://www.mefistofishing.pl/haki-bezzadziorowe-do-woblerow-owner-sbl55-10-p-806.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymm Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 są też w sklepie przynęty-świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Tak zastanawiam sie nad przezbrojeniem wobkow pstragowych w pojedyncze haki, Jakiej wielkosci haki stosujecie, powiedzmy do wobkow 5cm, a jakie do 7cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Del Toro, gdzies wczesniej czytalem (tutaj na naszym forum) o wymianie kotwic na haki przy pstragowaniu. Nie pamietam niestety kto o tym pisali i w jakim to bylo watku. Tak czy siak, z doswiadczenia naszego kolegi nie wyszlo to kropaczom na dobre. Dostawaly czesto w oko lub w lepszym przypadku w jego okolice. Sam nawet myslalem wlasnie o podobnej wymianie, ale sie rozmyslilem. Pozaginalem wszystkie zadziory w moich kotwiczkach i jak do tej pory (tak przynajmniej mi sie wydaje) nie mialem jeszcze powazniejszych okalaczen lub smiertelnych przypadkow. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Del Toro, gdzies wczesniej czytalem (tutaj na naszym forum) o wymianie kotwic na haki przy pstragowaniu. Nie pamietam niestety kto o tym pisali i w jakim to bylo watku. Tak czy siak, z doswiadczenia naszego kolegi nie wyszlo to kropaczom na dobre. Dostawaly czesto w oko lub w lepszym przypadku w jego okolice. Sam nawet myslalem wlasnie o podobnej wymianie, ale sie rozmyslilem. Pozaginalem wszystkie zadziory w moich kotwiczkach i jak do tej pory (tak przynajmniej mi sie wydaje) nie mialem jeszcze powazniejszych okalaczen lub smiertelnych przypadkow. Dzieki Kwinto Przynajmniej nie mam niepotrzebnego wydatku w takiej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Tak zastanawiam sie nad przezbrojeniem wobkow pstragowych w pojedyncze haki, Jakiej wielkosci haki stosujecie, powiedzmy do wobkow 5cm, a jakie do 7cm? Większe niż kotwice. W tym sensie, że łuk kolanka lepiej jak jest większy niż rozstaw dedykowanych kotwic. Dłuższy hak jest też lepszy od tego z krótkim trzonkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Dla zainteresowanych hakami bezzadziorowymi do których nie potrzeba kółek łącznikowych.W końcu pojawiły się na polskim rynku https://www.perchshop.com/vanfook-osp-31-black-barbless-8-p-1493.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Jeszcze te kotwiczki bezzadziorowe ( VanFook OT-36BL-NB ) do których nie potrzeba kółek łącznikowych by się przydały. Firma ma w ofercie, sklep nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) Mam nadzieję że na nasz rynek też dotrą Edytowane 24 Września 2016 przez marekc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Dla zainteresowanych hakami bezzadziorowymi do których nie potrzeba kółek łącznikowych.W końcu pojawiły się na polskim rynku https://www.perchshop.com/vanfook-osp-31-black-barbless-8-p-1493.html Na prawdę świetny patent i przystępna cena. Próbowałeś łowić może na nie, jaka jest o nich Twoja opinia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Coś mi się wydaje że jestem na razie jedynym posiadaczem haków VanFook SO-81 BL oraz OSP 31 BL.Śmiało mogę polecić jedne i drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Zdzichu na dzień dzisiejszy posiadam takie bezzadzioryFajnie by było gdyby inni użytkownicy wykonali takie fotki z posiadanymi hakami.Ułatwi to decyzję wielu użytkownikom w wyborze rozmiaru i typu haka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Czekała Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Ooo jest pięknie i namiętnie. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurck1 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 po łowieniu pierwszy raz na Odcinku specjalnym miałem obawy co do bez zadziorów i spadania ryb ale po tym jak zacząłem łowić to teraz nienawidzę łowić na zadziory zwłaszcza kleni odpięcie na zadziorze kluska to jest mega katorga a bez zadzior pięknie wychodzi z pyska. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo777 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Witam ma ktoś może namiar na kotwiczki bezzadziorowe w rozmiarze 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altumhandmade Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Panowie, jak się sprawują te haki bezzadziorowe, bez uzycia kółeczek łącznikowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi