szewer Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Cześć,Mam okazję kupić silnik Mercury 60EFI, czterosuw. Ile to może palić na godzinę przy łodzi 4.8m i powiedzmy 2-3 chłopa na pokładzie? Mniej więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ok. 8 litrów przy 3000-4000 obrotów, a jak dokręcisz mu do 6000 to i 20 będzie mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szewer Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Mam nadzieję, że tylko tyle. Spodziewałem się nawet 20l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 20l to byś musiał w maksie pływać cały czas. Zobacz testy. http://www.mercurymarine.com/engines/engine-tests/boat-house -bulletin/?ID=525& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szewer Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Dzięki fajna tabelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert.Bart Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam pływałem takim samym silnikiem przez dwa lata spalanie średnie około 8litrów radzę na początku od razu kupić i zamontować separator wody na linię paliwową . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Paweł separator to podstawa aby wtrysków nie zajechać spalanie potwierdzam moja suza 70 bierze nawet czasami mniej, a w trolu to chyba na oparach ze zbiornika cały dzień się kręci Jak młody rocznik to bierz, jest to prawdziwy wół roboczy.Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szewer Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Gdzie kupie ten separator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Np. tu http://www.motorowki.pl/e-sklep//index.php?k101,czesci-serwi sowe-silnikow-filtry-paliwa do wyboru.Dodam że mam Y 100KM i średnie spalanie na zatoce gdzie duże przeloty wychodzi powtarzalnie 10l/h przy 3800-4000 obr/min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Kupisz go u Krzyśka 602191350 powołaj się na mnie.Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Dorado Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Silnik z 2006 roku, pomoże mi ktoś rozszyfrować to "ELPT" ?kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kotwitz Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 O ile się nie mylę:Efi Kolumna L Power trim Robert zmieniłeś znów krype? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Dorado Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Gość mnie bardzo molestuje o kabinówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czechofil Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 E - oznacza elektryczny starter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kotwitz Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 E - oznacza elektryczny starterI tak, i nie. 100-konne silniki mają takie samo oznaczenia, a szarpanki w nich nie znajdziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Dorado Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 bardziej mi chodzi czy to jest na wtrysku czy jeszcze na gaźniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 A ma gaźnik czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Dorado Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Stoi za daleko i nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szewer
Cześć,
Mam okazję kupić silnik Mercury 60EFI, czterosuw. Ile to może palić na godzinę przy łodzi 4.8m i powiedzmy 2-3 chłopa na pokładzie? Mniej więcej
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi