Efex Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Witam wszystkich po dłuższej nieobecności spowodowanej natłokiem zajęć i wyjazdów. Mam przyjemność zaprosić wszystkich zainteresowanych na stronę Salmo gdzie możecie zapoznać się z pierwszą edycją Salmo Newsletter. W chwili obecnej jest tam link umożliwiający ściągnięcie dokumentu w formacie PDF, wkrótce będzie też możliwość dopisania się do listy subskrybentów i regularnego otrzymywania wiadomości o kolejnych edycjach. Newsletter jest dostępny w polskiej i angielskiej wersji językowej. Mam nadzieję, że spodoba Wam się. Pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Pobralem.Pobieznie ogladnalem, sympatycznie i fajnie to wyglada.Mysle ze to dobry pomysl taki newsletter. Oznaczony jest X 2005, oznacza to ze co miesiac bedzie sie pojawial ? Chetnie sie zapisze na subskrypcje... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Tak - chciałbym abym pojawiał się co miesiąc, a może nawet częściej jeśli będzie o czym pisać. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Trzeba powiedzieć, że bardzo ciekawie wygląda i fajnie się czyta. Oby ukazywało się często.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Witam,Pomysł fajny. Mam nadzieję, że w przysłości pojawi się wzmianka o mojej stronie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Tak , podoba mi sie ze w koncu cos sie ruszylo . Od dwoch miesiecy co dzien otwieram strone i co dzien to samo . Nie rozumiem jak mozna tak zaniedbac ludzi z komputerami . Ja milosnik przynet Salmo i czlowek apelujacy o luz przy kazdych konfrontacjach musze powiedziec ze odebralem to jako zaniedbanie wszystkich nas . Jest mi bardzo smutno z tego powodu . Pozostaje fanem Salmo bo woblery sprawuja sie wzorowo i to jest podstawa . Raczej zakoncze te smetki , no coz - do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Dobry pomysł i fajnie wygląda. Czekam na kolejne news'y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 najfajniejsze w całym newsletterze jest zdjęcie wesołego Piotra ze swoim ogromnym muskie,bo chyba największym marzeniem każdego z nas jest pojechac nad jakieś piękne Kanadyjskie jezioro i złowić takiego potwora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 @Adasio, ja tam mam inne marzenia. Szczerze mówiąc zdecydowanie wolałbym pojechać do Mongoli, na tamtejsze Tajmienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Szczerze mówiąc zdecydowanie wolałbym pojechać do Mongoli, na tamtejsze Tajmienie. Rognis dobrze prawi Newsletter jest ok. Myślę, że to krok w dobrym kierunku. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi