admin Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Cześć,Już można znaleźć relację z targów Osaka Show 2007. Zapraszam serdecznie do lektury - niekiedy jednak zdjęcia wiele mówią: http://www.fishingjump.com/2007fsosaka1.htm PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Widzę, że po Ameryce teraz w Japonii wykorzystują mój pomysł na segmentowe przynęty Tylko u nas nikt się tym nie zainteresował a opisałem to w 1997 r. Można było pewnie na tym zarobić parę zeta. Zarabiają inni. Znowu wyszło po Polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Widzę, że po Ameryce teraz w Japonii wykorzystują mój pomysł na segmentowe przynęty Tylko u nas nikt się tym nie zainteresował a opisałem to w 1997 r. Można było pewnie na tym zarobić parę zeta. Zarabiają inni. Znowu wyszło po Polsku No tak Robercie ... do nas musi przyjść z US albo z Japonii. Sami jesteśmy mało zdolni PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Kilka zdjęć sprzętu Megabass'a: Reszta tutaj: http://bassclan.forumcommunity.net/?t=5432769&st=0#lastp ost Evergreen wydał w tym roku sky scrapera to megabass wydał F5-711X SEVEN ELEVEN CYBER SHOOTIST PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pepe Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Panowie - nic prostrzego - załadajcie firmę i produkujcie te segmentowane przynęty! Pozdrawiam,PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Chyba trzeba będzie - dobre rady zawsze się sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Mogą być te megabassy jak dla mnie. Rękojeści trochę mi się nie podobają, ale komponenty na pewno przyzwoite, a to już cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Mogą być te megabassy jak dla mnie. Rękojeści trochę mi się nie podobają, ale komponenty na pewno przyzwoite, a to już cos Friko, wiesz, który mi się podoba Nowy SevenEleven - jest o czym pomarzyć. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 OGŁOSZENIE! Zamienie SevenEleven na szczupaka 25 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Remek, ja pisałem jeszcze na swiezo pod wrazniem Twojego nowego kija megabassy to oczywiscie bardzo dobre wedki, nigdy nie twierdzilem ze jest inaczej @Robertja tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 To by się Biegan popłakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarokowal Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Widzę, że po Ameryce teraz w Japonii wykorzystują mój pomysł na segmentowe przynęty Tylko u nas nikt się tym nie zainteresował a opisałem to w 1997 r. Można było pewnie na tym zarobić parę zeta. Zarabiają inni. Znowu wyszło po Polsku O Robercie to nie tak. Mam znajomego który kopiował Twoje przynęty i łowił na nie z powodzeniam. Przynęta trudna do wykonania domowym sposobem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Ciekawe jak mu to wychodzi. Ja zmodyfikowałem (uprościłem) kształt tej blaszki i mam inny sposób łączenia. Najlepiej zamówić wycięcie części laserem. Musi to być taki laser który daje gładkie powierzchnie, czyli dużej mocy. Najbardziej upierdliwe jest wiercenie bo tu błąd powoduje, że segment albo się nie ruszają albo się przełamują, co skutkuje wieszaniem się kotwiczki o żyłkę. Nowy kształt bardzo ułatwia dopasowanie segmentów. Najciekawsza wersja to taka która ma pierwszy największy segment z ciężkiego metalu a pozostałe segmenty z lekkiego. Ma bardzo żywą akcję. Planujemy jesienią nagranie filmów z połowu na ta przynętę. Jak się uda to zrealizować, to będzie mega hit filmowy Nie ma nic bardziej widowiskowego od łowienia na takie przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarokowal Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Laser powiadasz , z tego co pamietam to była ręczna robota.Pilniczek i każdy element recznie dopieszczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 No to współczuję. Znam ten ból Cały problem z wycinaniem polega na znalezieniu firmy która wykona bez łaski małe zlecenie. Koszt (z materiałem) nie jest duży bo za jedną blaszkę z nierdzewni 4 mm wychodzi poniżej 3 zł. Tak więc szkoda pilnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 osobiscie.... kazda przynete zaprezentowana w Osace zamienilbym na ta blache... tyle sie o niej nasluchalem ze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Szkoda, że nie jesteś japońską hostessą. Maiłbyś blach na wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 OGŁOSZENIE! Zamienie SevenEleven na szczupaka 25 kg Ja też dołożyłbym do tego jeszcze jakiś dobry kołowrotek i plecionkę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 ciekawe ilu Polskich handlowców odwiedziło te targi i czy wiele kontraktów na dostawę sprzętu podpisali ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 ODP: ZERO, ale ... ale ... mogę się mylić. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 ciekawe czemu tak mało ?? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 ciekawe czemu tak mało ?? :( Czarku, spójrz na wędki, na przynęty, na same katalogi a odpowiedź znajdziesz sam. Inny świat, inna mentalność, inne pieniądze. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Ale na fotkach nie widać takiej różnicy.Woblery segmentowe firmy Fatall sa dostępne w Polsce. http://www.pacificpeche.pl/szukaj.php?jezyk_id=1&fraza=& amp; amp;kat_id=&marka_id=107&cena_od=&cena_do=&x =24&y=12 http://www.pacificpeche.pl/opis.php?tow_id=2127&jezyk_id =1&kat_id=79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgadza się, inny świat. Przypomniał mi się dowcip jak to chłop ze wsi wygrał wycieczkę do Osaki. Niestety nie mógł tam dotrzeć bo w Tursku gdzie mieszkał ani w Połańcu i w Staszowie a nawet na dworcu w Kielcach nie wiedzieli gdzie jest ta Osaka. W końcu dotarł tam jakimś cudem. Kiedy nadszedł czas powrotu, poszedł na dworzec w Osace i porosił o bilet do Turska. Na co kasjerka odpowiedział, „Do Turska Małego czy Dużego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Moja córka kupiła sobie drewnianą kobrę która ma kilkadziesiąt segmentów. Pracują super i kosztowało to mniej od niejednego woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Moja córka kupiła sobie drewnianą kobrę która ma kilkadziesiąt segmentów. Pracują super i kosztowało to mniej od niejednego woblera Dobry pomysł Tylko by trzeba jakos uzbroić w kotwice.Pogratuluj córce pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
Już można znaleźć relację z targów Osaka Show 2007. Zapraszam serdecznie do lektury
- niekiedy jednak zdjęcia wiele mówią:
http://www.fishingjump.com/2007fsosaka1.htm
Pozdrawiam
Remek
39 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi