bassy Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Wiem kurde, że to może błahy problem, ale niech ktoś poleci dobrą nie nasiąkającą wodą czapkę z daszkiem idealną do założenia pod kaptur kurtały nieprzemakalnej, chodzi mi o to zeby po daszku woda do skroni nie docierała. Są jakieś Waxed i inne, trzeba mi jakiś sprawdzony typ czapeczki. łowienie w lecie i tak do środkowej jesieni czy coś ala sam daszek lub typowa bejsbolówka tylko o materiał dobry się rozchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam, dobre kurtki mają przeważnie kaptur z daszkiem, czapka nawet taka nie przemakalna miała by to do siebie, że woda po niej gdzieś spływa, lub skapuje. By mogła skapować z daszka prosto w dół musiałby być daszek skierowany do dołu a tu zachodzi duże prawdopodobieństwo że nie będziesz za wiele widział, w innych przypadkach może woda spływać po daszku i po skroniach lub pod daszkiem i wtedy na czoło, no cóż takie to jej właściwości.Ja w czasie deszczu czapeczki nie używam, właśnie z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Moja Sprawdzona czapka to bejsbolowka Musto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerman Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 http://www.simmsfishing.com/site/Cascadia_Cap.htmlUżywam drugi sezon. Na deszcz pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Fajnie czyli nie tylk ja na detale czasem zwracam uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 http://www.simmsfishing.com/site/Cascadia_Cap.htmlUżywam drugi sezon. Na deszcz pierwsza klasa Natomiast na lato - ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ja używam takiej http://www.corona-fishing.pl/Katalog,produktow/Odziez_wedkar ska/Czapki/Czapka_Oil_Cloth/17,75,164 na deszcz super, ale na słońcu poczujesz się jak byś wyszedł z pod prysznica Wszystkie czapki olejowane nie przepuszczają wody, ale również powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerman Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Nieprawda; n lato też jest ok. świetnie utrzymuje termikę. Polecam.http://www.simmsfishing.com/site/Cascadia_Cap.htmlUżywam drugi sezon. Na deszcz pierwsza klasa Natomiast na lato - ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 WitamPanowie wiecie może czy ta czapka ma regulacje rozmiaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 (edytowane) @bobeskuMa, wszystkie mają, oprócz tych z oznaczeniem flexfit które mają taśmę dopasowującą się do kształtu głowy.Mam taką na zbyciu (William Joseph), dla mnie za mała niestety: Jakby kogoś interesowała to pisać na priv. Edytowane 24 Czerwca 2013 przez Kacper.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi