Macie jakieś patenty na wypoziomowanie dziobu pod montaz silnika dziobowego ? W starym solarze niestety dziób jest ścięty pod kątem zarówno w stronę "wody" jak i na boki w stronę burt ponadto wzmocnienie dziobu jest wlaminowane tylko na linii knagi (niezbyt szeroką prostokątną deska).
Muszę jakoś sensownie to wszystko wzmocnić i zniwelować te krzywizny aby uzyskać plaska poziomą powierzchnię pod montaz motorguide xi3, oczywiście knagi pozbede się poprzez nawiercenie otworu rewizyjnego. Od producenta wiem że knaga jest skrecana ale niestety nie ma tam dostępu od przedniej bakisty.
Pytanie
lukaszkosciukiewicz
Pacjent Solar 360 Sport
Macie jakieś patenty na wypoziomowanie dziobu pod montaz silnika dziobowego ? W starym solarze niestety dziób jest ścięty pod kątem zarówno w stronę "wody" jak i na boki w stronę burt ponadto wzmocnienie dziobu jest wlaminowane tylko na linii knagi (niezbyt szeroką prostokątną deska).
Muszę jakoś sensownie to wszystko wzmocnić i zniwelować te krzywizny aby uzyskać plaska poziomą powierzchnię pod montaz motorguide xi3, oczywiście knagi pozbede się poprzez nawiercenie otworu rewizyjnego. Od producenta wiem że knaga jest skrecana ale niestety nie ma tam dostępu od przedniej bakisty.
Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka
Top użytkownicy dla tego pytania
17
13
8
7
Popularne dni
11 Maj
9
25 Lip
7
14 Paź
7
15 Mar
6
Top użytkownicy dla tego pytania
lukaszkosciukiewicz 17 odpowiedzi
mariusz1976 13 odpowiedzi
karkoszek 8 odpowiedzi
firek2304 7 odpowiedzi
Popularne dni
11 Maj 2022
9 odpowiedzi
25 Lip 2021
7 odpowiedzi
14 Paź 2020
7 odpowiedzi
15 Mar 2022
6 odpowiedzi
Popularne posty
IntruZ9
Taka podpowiedź...jakby ktoś chciał wydać 25zl zamiast 200 na klips rama do podpory dziobowki,ja zastosowałem uchwyt do skręcania perkusji,można kupic w każdym muzycznym,koszt 25zl średnica 35mm,soli
PawelMAT
Podstawa do Xi3 na gotowo. Wyszło całkiem przyzwoicie:) Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka
Reeldizast3r
Mnie niestety nie stać na dziobówkę używam elektryka którego przekładam na zbudowanej pawęży na profilu łodzi w razie potrzeby gdy pływam na spalinie jako "dziobówki" lub na tylnej pawęży do elektryka
Opublikowane grafiki
150 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi