mrWhite7 Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) Ciekawe : ) :)Top przypomnienie nosił fantazyjny strój, a następnie wstępnie ustalające położenie jagód prowadzi nas w środku pomiędzy przewodnikiem Butt - około przewodniku top.i wszystko jasne o to mi chodziło Edytowane 6 Lutego 2013 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Forecast ale skośnych oczu Ty nie masz, że znasz japoński . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Dobre tłumaczenie, konicziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 o możesz być tak miły i skopiować mi stronę 8 i 9 ? tylko poproszę o rozdzielenie akapitów, bo to ma znaczenie z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 @Forecast musiś iść do inna budka ź chińśka jedzienia, bo byłeś w wietnamśka a ma być japońśka. musiś iść do siusi baru mozie tam będzie prawdziwa japońcika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Extension-of-KR-family-to-cater-to-a-wide-array-of-angling-2-copy.jpgKolejne dwa badyle planuję na zestawie drugim ,kończąc na 4,5.Takie ubranko będzie dla Phenixa M1 i MB743-2MHX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) przez to auto pomniejszanie zdjęcie bardzo straciło na "efektowności" ja planuje TX-714MH lub jeśli znowu przyjdą krzywe to Xtreme 71MHXF-B na 4,5 i Xtreme 68MXF-B na 4.0, ale fabrycznie jest tam 12 przelotek (6xKT 4) i zastanawiam się czy lepiej nie na 4,5, może wyjdzie mniej ps. Dąbek jaki masz blank M1 ? Edytowane 3 Marca 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 M1 7'2" niby 10LB i niby 3/8cw, ale mocy ma spoko na 12 może 14lb i górny CW w okolicy 20g. Też zamówiłem więcej BKTAG ,bo może wyjść różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) a widziałeś może ten 17lb, ja widziałem ten 10 i 12lb i zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie ja jeszcze nie zamówiłem, nie mam jeszcze blanków i nie mogę ich pomierzyć pod ECS (Matagi) i wkurza mnie już czekanie po 4-5 tygodni na Phenixa i do tego jeszcze może przylecieć "pokręcony" JEN teraz niski i trzeba już zamawiać (komplet tytanów SIC KR 10 ; 5,5 ; 4,5...... z zapasem 2x KT i szczytową FC - 285zł) Edytowane 3 Marca 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Do tych badyli ,o których pisałem w zupełności mi styka alconit +sic, Matagi też ładny ale przy ewentualnej odsprzedaży i dalszej pogoni za króliczkiem ,strata niepowetowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 wiesz nie o to chodzi, po prostu wnerwiam się, że od miesiąca nie mogę zamówić komponentów widziałeś ten M1 17lb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) Nie tego nie widziałem .Łukasz miał jakiegoś ale poszedł na testy do Szczecin i nie zdążyłem.Czekam na dwuskłady .17lb w jednym kawałku to musi być niezła pałka ,pewnie obleci gumy na łbach 35+ i slidery 10S. Ja jestem zauroczony ugięciem tego 10LB pod obciążeniem ,czegoś takiego szukałem pod szczupaka na lekko Miałem dylemat czy brać jego ,czy 12LB 6'9" ,ale stwierdziłem ,że dodatkowe centymetry przydadzą sie w płytkich zatokach ,przy gumach i obrotówkach.Bo w dole oba mają ten sam power. Edytowane 3 Marca 2013 przez Dąbek 111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) właśnie szukam takiego mocarza do główek od 20 do 35g + 3-4" i niezbyt drogiego, bo będzie dość rzadko używany ten 12lb, który ja oglądałem to był chyba 7'2" i wydawał się dość uniwersalny, szybki w podbiciu i zacięciu, a trochę głębiej (i bardziej równomiernie) pracujący pod obciążeniem niż UMBX ML wiesz co ma być z dwu składów ? Edytowane 3 Marca 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Dokładnie maja głębsze i bardziej równomierne ugięcie .Co z dwuskładów nie wiem ,łukasz też do końca nie wiedział, blanki bardziej testowe ,co im wyszło to przyślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 może to nie ten dział , ale myślę, że w tej cenie to może być przebój w fabrycznych wędkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ceny M1 mają być na poziomie UMBX,a jak się sprawdzą dwuskłady ,to zastąpią część oferty Karabelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 jako blanki mają być dość drogie, jako gotowe wędki już nie, w stanach 170$ u nas chyba nie więcej niż 200$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 no i jak, uzbroił ktoś jakiś castnig wg K-R ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Jeszcze nie ,czekam na przelotki Nawet w tej chwili nie mam specjalnie czasu pomyśleć o swoim kijku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 ja właśnie się zastanawiam czy 5C68MXF-B ubrać w 4 czy 4,5, na fabrycznym w 4 jest aż 12 przelotek, to ExFast, więc pewnie był problem na szczycie i dlatego takie zagęszczenie, może w 4,5 dołoby się na 11szt w sumie, ale info słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Powiem tak ,4.5 od 4 wysokością praktycznie się nie różnią.Właśnie kręci się u mnie na suszarce 5S70MHF-G zbrojony pod multik od 10LN do 5.5L,w sumie 11 sztuk z Topem .Próbowałem kończyć na 5 i ni cholery nie chciało wyjść na 11 sztukach .Na 12-u moż udałoby się.Wiec 12 sztuk 4.5 nie zrobi krzywdy blankowi,smiało kończ na 4.5 w 12 sztukach.Ja też zamówiłem wiecej do M1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 W linku poniżej moj MHX S871-2 uzbrojony w KR http://jerkbait.pl/topic/22387-wymarzona-okoni%C3%B3wka/page-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 W linku poniżej moj MHX S871-2 uzbrojony w KR http://jerkbait.pl/topic/22387-wymarzona-okoni%C3%B3wka/page-2Szczerze,osobiście ubrałbym tą zapałkę o cw 6g w PB minima od16 match do 4 a nawet 3L lub V.W/g mnie system KR w zbrojeniu spina czy kasta to świetna alternatywa,dla innych przelotek montowanych w dość mocnych kijach,mały ring i mocna ramka,w kijach UL nie widzę sensu stosowania,są poprostu lżejsze od nich przelotki ,mogące wyciągnąć wiecej z delikatnego blanku.Ale to moje zdanie i każdy ma jak lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 ja też myślę że Minimy lepij by się sprawdziły i lepiej wyglądały co do St.Croix to chyba faktycznie zrobię na 4,5, w wyglądzie mała różnica, a jeśli się uda wywalić jedną przelotkę, to i tak wyjdzie lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi