Sayonara Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 A Sławek to ma bana czy pojechał na ryby do San Escobar? Blog się kurzem pokrył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Może filmy jakieś kręci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 No brakuje Jego kwiecistych wypowiedzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Panowie, wystarczy że założycie jakiś temat na pograniczu polityki, ekologii i prasy wędkarskiej. Potem wystarczy poczekać Z tematem też nie problem bo na pewno zostanie jak to tutaj bywa zamknięty dość szybko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 (edytowane) Wroci,- jak sie wylowi, albo jak wena wroci, albo jak go co wk...i, albo z sobie tylko znanego powodu Edytowane 12 Października 2020 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Wędkarski świat jest super Ps daje Sławkowi godzinę jak zwęszy prowokację ???????????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonara Opublikowano 12 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 No były już tematy, które Sławek obowiązkowo powinien - strzyknąwszy jadem elokwencji - wznieść na wyższy poziom mentalny. I nic. Może chory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 (edytowane) Wędkarski świat jest super Masz rację, polska szkoła opadu wymyślona przez vice-redaktorów jest najlepsza !!!!!I należy pogodzić się z faktem że to rybacy wyjałowili polskie wody !!!!!! Edytowane 12 Października 2020 przez slawek_2348 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Dzięki temu wątkowi już wiem skąd u mnie od jakiegoś czasu taka ... nieznośna lekkość bytu ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Rybyrybyryby.. i poczekalnia listy moderacyjnej.. BOB - rozumiem żeś nie przeczytał Kundery, i chcący niechcący wystawiłeś mi laurkę.. Przeczytaj! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Panowie, wystarczy że założycie jakiś temat na pograniczu polityki, ekologii i prasy wędkarskiej. Potem wystarczy poczekać Z tematem też nie problem bo na pewno zostanie jak to tutaj bywa zamknięty dość szybko To jak postawić karton kotu hehe 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 (edytowane) No i blog się odkurzył Tomku , ale to już wiesz . Edytowane 12 Października 2020 przez malinabar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Rybyrybyryby.. i poczekalnia listy moderacyjnej.. BOB - rozumiem żeś nie przeczytał Kundery, i chcący niechcący wystawiłeś mi laurkę.. Przeczytaj!Noo, jest nasz Guru słowa[emoji3][emoji3][emoji3]. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 (edytowane) Rybyrybyryby.. i poczekalnia listy moderacyjnej.. BOB - rozumiem żeś nie przeczytał Kundery, i chcący niechcący wystawiłeś mi laurkę.. Przeczytaj!I po raz kolejny mylisz się oceniając moją skromną postać. Jednak to zaszczyt niewątpliwy, że to właśnie mnie oceną zaszczyciłeś!!! Edytowane 17 Października 2020 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Rybyrybyryby.. i poczekalnia listy moderacyjnej...Te "rybyrybyryby" niestety kształtują wędkarski świat, a przekonałem się o tym jak zajrzałem do "twarzoksiążki". Bądź częściej, przynajmniej na swojej ławce! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Sławku, a może jednak Walc pożegnalny zamiast Nieznośnej lekkości bytu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi