zamki Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawal Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Mnie też...z wyjątkiem ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 mówidz @zamker, że nasze chłopaki z Kącika... zaraz zrobią taki sam tylko lepszy <_< nie zdziwiłbym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Przypomina zabawke dodawana do zestawu Happy Meal w pewnej amerykanskiej restauracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 mówidz @zamker, że nasze chłopaki z Kącika... zaraz zrobią taki sam tylko lepszy <_< nie zdziwiłbym się Tak miałem tu na myśli fachową rączkę @Rocha. Myślę ,że po doświadczeniach ze swoją płoteczką jest w stanie to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Fajna przyneta ale ona raczej jest do powieszenia na tablice korkowa Pozdrawiam Slider <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Dwa maleńkie ale:1. Nie podoba mi się rzecz ta... 2. Nie uprawiam naśladownictwa -kopiowanie jest nudne. Tylko TWÓRCZOŚĆ RADOSNA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi