wisnia023 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 http://www.wyprawynaryby.pl/vansjon.html Był tam ktoś? Potrzebuję niezbędnych informacjii na temat jeziora, może ktoś pamięta jakieś miejscówki, albo ma namiary gps? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak176 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witam! Ja ostatnio ćwiczę to jezioro z brzegu bądź jak wiatr pozwoli to z belly. Jeżeli chodzi o sandacza to narazie same niewymiarki. Ze szczupakiem nieco weselej bo i 80,90 padły. Większość ludzi jednak preferuje trolling z tego co widzę.Przyuważyłem mniej więcej którędy pływają i jak w sobotę bedzie dobra pogoda ruszam na wieczorne łowy z belly. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 W której części jeziora wędkujesz? Byłem tam już 4 razy pontonem i zawsze podczas trollingu zaczepię o jakąś siate, co nie wróży dobrze dla tego jeziora... :/ Wszystkie sandacze jakie tam złapałem nie przekroczały 40 cm, za to okonie przekraczają 40 cm A szczupak narazie największy z tego jeziorka to 85 cm. Dopiero poznaje małą cząstkę tego jeziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak176 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ja jestem na tym samym etapie poznawania co Ty. Od tego roku się zainteresowałem tym jeziorem mieszkam w Fredrikstad także całkiem niedaleko mam. W Rade skręcam w prawo i łowię w okolicach wysepki Oksenoya. Są siaty są ryby:P Bynajmniej tak jest na polskim Bałtyku jeżeli chodzi o srebrne trocie . Tutaj trzeba próbować , znaleźć w końcu jakieś miejsce, minie trochę czasu ale damy rade chociaż akwen ogromny:) pozdrawiam Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 I zgadne, że pewnie pracujesz w Solidzie? Ja już mam namierzoną fajną górkę, a raczej pododny rów, ale w ostatni weekend tak wiało, że miałem problem żeby zakotwiczyć ponton i obłowić z ręki :/ Ale jeszcze to obstukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi