Guzu Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Euro 2012 czas zaczynac...Skoro Llorente dostal chleb(ek) Wasze typy na pare finalistow ? Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Wymarzony: Polska-Niemcy Realny: Hiszpania-Niemcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 To Twoje typy blisko moich. Final : Hiszpania - Niemcy (Holandia) A z marzen to chcialbym by R. Lewandowski zostal krolem strzelcow imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Wymarzony Hiszpania-PolskaRealnyHiszpania-NiemcyStawiam na Hiszpanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Nie mam typów na finał, czy wyjście z grupy,ale mam inne marzenia:1.koniec euro2012 2.Lewandowski królem strzelców3. żeby koleś na krzyżówce przy galerii Malta w Poznaniu nie pukał mi co dzień w szybę auta z zapytaniem chce pan kupić flagę?,bo jutro wysiądę i mu tą flagę w dupę wsadzę albo w oko.....4.żeby nie słyszeć już w radiu koko sroko,zapierdala meksykańska fala czy inne endlles summer bo i moja wysłużona alpinka wpadnie gdzieś między tłum tych zainteresowanych europejskim wydarzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Juz sie nie moge doczekac tego SwietaNie analizowałem drabinki z lewej strony.Mysle ze hiszpanie nie dadxa rady.Włosi - porazka.Portugalia po pieknej piłce wroci do domu z trzecim miejscem.Z prawej strony w finale Holandia wreszcie z TYTUŁEM. Chciałby liczyc na akcent Polski.Tez mnie sie marzy Robert z krolem strzelcow, ale do tego trzeba meczow...mam nadzieje ze chłopaki mu pomoga. ps. Guzu, na ktory mecz sie wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Euro-dubelek http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=23726&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Juz sie nie moge doczekac tego SwietaNie analizowałem drabinki z lewej strony.Mysle ze hiszpanie nie dadxa rady.Włosi - porazka.Portugalia po pieknej piłce wroci do domu z trzecim miejscem.Z prawej strony w finale Holandia wreszcie z TYTUŁEM. Chciałby liczyc na akcent Polski.Tez mnie sie marzy Robert z krolem strzelcow, ale do tego trzeba meczow...mam nadzieje ze chłopaki mu pomoga. ps. Guzu, na ktory mecz sie wybierasz? Ja wybieram sie do ogladania meczy w internecie Jak chodzi o Portugalie, to masz racje. Trzecie miejsce i do domu.Trzecie miejsce w grupie.Nie widze ich w starciach z Niemcami i Holandia. Takze ...Wlosi - porazka. Wiele znakow na niebie (Wenus) i Ziemi (niska woda na Wisle) wskazuje, ze istnieje duza szansa ze ten turniej wygra przypadek czyli taka Grecja 8 lat temu... Pozdrawiam Guzu p.s Tofik, take it easy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dobrze by było aby Lewandowski został królem strzelców,ale ciężko nim zostać po rozegraniu trzech meczów.W pierwszej trójce widzę Hiszpanię,Niemcy i Holandię.Czarnym koniem tej imprezy moim zdaniem mogą być Ruscy.Polska wiele bramek nie strzeli,obstawiam w granicach 2-3 gole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Jeśli tylko Chorwacja dobrze zacznie i wyjdzie z grupy - będzie europejskim Urugwajem. Drugi czarny koń to Dania.Może odrodzi się Francja. Faworytów jest dwóch - Hiszpania i Niemcy. Polska jeśli wygra z Grecją - wyjdzie z grupy. Chcę już ten piątek - 18tą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ja tradycyjnie trzymam kciuki za pomarańczowych. Jeśli chodzi o naszych to cieszę się, że nie ma tak napompowanego balonu oczekiwań jak przed poprzednimi imprezami. Fajnie sie słuchało Wasyla u Lisa. Wszystko w głowie poukładane. Ekipę mamy silną, ale boję się wyników 1:1, 0:0, etc w grupie i nie liczę na koronę króla strzelców dla Lewego. Ba, boję się, że Pierdulopulosy go 'zczyszczą' w pierwszym meczu i z Rosją i Czechami będzie tylko kulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 ja bym tam z tym kibicowanie uwazaj... bo zawsze mozna skonczyć np tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 pilkarska goraczka ogarnia Polske! ...i bardzo dobrze A kanibalizm towarzyszy ludzkosci od zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramay Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Holendrzy z Hiszpanami, to byłby piękny finał, i Francja-Niemcy w małym;) spodziewane niespodzianki: Portugalia, Włochy nie wychodzą z grupy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Nie chce sie tu wymadrzac Panowie. Ale to jest Euro...i nie ma meczu o 3 miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramay Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Nie chce sie tu wymadrzac Panowie. Ale to jest Euro...i nie ma meczu o 3 miejsce. fakt, nie ma meczu o brąz, wskazałem tylko w (być może zbyt dużym)skrócie, dopełnienie półfinałów. Moim zdaniem;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 też jestem zdania, że z kozo..bcami nie bęzdie łatwo a bęzdie to kluczowy mecz. Jak tu wtopimy, to z ruskimi i czechami bedzie ciężko odrabiać punkty i skończy się na 3 meczach. We Wrocku póki co cały Rynek zastawiony toitoikami. Piękny widok, ale chyba trzeba będzie pójść raz czy dwa do strefy kibica. A nóż widelec wyjdzie naszym jedna czy dwie akcje. Holandia, choć całym sercem na Espanią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Co do stref kibica, przynajmniej w Poz, a myślę, że wszędzie w 'oficjalnych': - piwo 3,5% po 8zł- miejscówka na 'trybunach' 30zł/dzień- płatność tylko partą prepaid zbliżeniową Chyba się nie wybiorę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Niemcy nawet nie wyjda z grupy, wspomnicie moje slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ah, jak ja bym chcial byc teraz w Polsce! Ogladajac wczoraj Wenus na tle slonca z tylu domu, mysle sobie -Taka okazja raz na ponad 100 lat Chwile potem pomyslalem podobnie o Euro i... wzialem na piatek urlop zeby przynajmniej zobaczyc to rozpoczecie w tv na zywo. W Chicago tez panuje goraczka Euro, w lokalnym radio przewaza tylko ten temat a ja z moim sasiadem Grekiem juz zalozylem sie o piwo kto wygra w piatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Fajna koszulka Lukasza Podolskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ja będę kibicował chyba Irlandczykom. Sorry ale kadry PZPN-u wspierać nie zamierzam. 2 Francuzów, 2 Niemców, skorumpowany Piszczek, skorumpowany Smuda, koksiarz Wawrzyniak, Dudka który zabił faceta po pijaku, Rybus który gra za pieniądze zbrodniarza wojennego - sorry ale jak dla mnie to tego tałatajstwa nie da się wspierać. Jak wygrają z Rosją Dwa razy może zmienie zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 2 Francuzów, 2 Niemców... Jak ja czytam takie rzeczy to mi sie zle robi. Wyjechalem jako maly dzieciak do Niemiec, mieszkam tu od ponad 20 lat, mam obywatelstwo polskie i niemieckie - ale dla Ciebie widze, nie mogl bym grac w Polskiej kadrze, bo stwierdzil bys ze jestem Niemcem, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 2 Francuzów, 2 Niemców... Jak ja czytam takie rzeczy to mi sie zle robi. Wyjechalem jako maly dzieciak do Niemiec, mieszkam tu od ponad 20 lat, mam obywatelstwo polskie i niemieckie - ale dla Ciebie widze, nie mogl bym grac w Polskiej kadrze, bo stwierdzil bys ze jestem Niemcem, tak? No więc tak panowie z Francji nie urodzili się w Polsce w przeciwieństwie do Ciebie. W przeciwieństwie do Twoich rodziców, ich rodzice też nie urodzili się w Posce. Więcej oni w życiu w Polsce nie byli zanim nie zostali powołani do kadry. Miłością do Polski tez nie pałali od urodzenia i paszporty wyrobili sobie dopiero kiedy dostali propozycję od pzpn. Wcześniej Polskę mieli głęboko w dupie i albo grali dla lokalnych młodzieżówek, al=bo przez lata odrzucali polskie propozycje czekając na powołanie z kadry Niemiec. Gra z Orłem na Piersi powinna być najwyzszym zaszczytem, dla Nich jest po prostu smutna alternatywą. P.S. oni nawet po Polsku nie mówią Nie dostrzegasz różnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Nie dostrzegasz różnicy? Dostrzegam, ale trzeba uwazac z takimi stwierdzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi