Skocz do zawartości

Euro 2012 tuz tuz...

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 498
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Nie mam typów na finał, czy wyjście z grupy,ale mam inne marzenia:

1.koniec euro2012

2.Lewandowski królem strzelców

3. żeby koleś na krzyżówce przy galerii Malta w Poznaniu nie pukał mi co dzień w szybę auta z zapytaniem chce pan kupić flagę?,bo jutro wysiądę i mu tą flagę w dupę wsadzę albo w oko.....

4.żeby nie słyszeć już w radiu koko sroko,zapierdala meksykańska fala czy inne endlles summer bo i moja wysłużona alpinka wpadnie gdzieś między tłum tych zainteresowanych europejskim wydarzeniem :angry:

Juz sie nie moge doczekac tego Swieta

Nie analizowałem drabinki z lewej strony.

Mysle ze hiszpanie nie dadxa rady.

Włosi - porazka.

Portugalia po pieknej piłce wroci do domu z trzecim miejscem.

Z prawej strony w finale Holandia wreszcie z TYTUŁEM.

Chciałby liczyc na akcent Polski.

Tez mnie sie marzy Robert z krolem strzelcow, ale do tego trzeba meczow...mam nadzieje ze chłopaki mu pomoga.

ps. Guzu, na ktory mecz sie wybierasz? :D

Juz sie nie moge doczekac tego Swieta

Nie analizowałem drabinki z lewej strony.

Mysle ze hiszpanie nie dadxa rady.

Włosi - porazka.

Portugalia po pieknej piłce wroci do domu z trzecim miejscem.

Z prawej strony w finale Holandia wreszcie z TYTUŁEM.

Chciałby liczyc na akcent Polski.

Tez mnie sie marzy Robert z krolem strzelcow, ale do tego trzeba meczow...mam nadzieje ze chłopaki mu pomoga.

ps. Guzu, na ktory mecz sie wybierasz? :D

Ja wybieram sie do ogladania meczy w internecie :D

Jak chodzi o Portugalie, to masz racje. Trzecie miejsce i do domu.

Trzecie miejsce w grupie.

Nie widze ich w starciach z Niemcami i Holandia. Takze ...

Wlosi - porazka.

Wiele znakow na niebie (Wenus) i Ziemi (niska woda na Wisle) wskazuje, ze istnieje duza szansa ze ten turniej wygra przypadek czyli taka Grecja 8 lat temu... :mellow:

Pozdrawiam

Guzu

p.s Tofik, take it easy

Dobrze by było aby Lewandowski został królem strzelców,ale ciężko nim zostać po rozegraniu trzech meczów.W pierwszej trójce widzę Hiszpanię,Niemcy i Holandię.Czarnym koniem tej imprezy moim zdaniem mogą być Ruscy.Polska wiele bramek nie strzeli,obstawiam w granicach 2-3 gole. :wacko:

Jeśli tylko Chorwacja dobrze zacznie i wyjdzie z grupy - będzie europejskim Urugwajem.

Drugi czarny koń to Dania.

Może odrodzi się Francja.

Faworytów jest dwóch - Hiszpania i Niemcy.

Polska jeśli wygra z Grecją - wyjdzie z grupy.

Chcę już ten piątek - 18tą. :mellow:

Ja tradycyjnie trzymam kciuki za pomarańczowych.

Jeśli chodzi o naszych to cieszę się, że nie ma tak napompowanego balonu oczekiwań jak przed poprzednimi imprezami. Fajnie sie słuchało Wasyla u Lisa. Wszystko w głowie poukładane.

Ekipę mamy silną, ale boję się wyników 1:1, 0:0, etc w grupie i nie liczę na koronę króla strzelców dla Lewego. Ba, boję się, że Pierdulopulosy go 'zczyszczą' w pierwszym meczu i z Rosją i Czechami będzie tylko kulał :(

też jestem zdania, że z kozo..bcami nie bęzdie łatwo a bęzdie to kluczowy mecz. Jak tu wtopimy, to z ruskimi i czechami bedzie ciężko odrabiać punkty i skończy się na 3 meczach.

We Wrocku póki co cały Rynek zastawiony toitoikami. Piękny widok, ale chyba trzeba będzie pójść raz czy dwa do strefy kibica. A nóż widelec wyjdzie naszym jedna czy dwie akcje.

Holandia, choć całym sercem na Espanią!

Ah, jak ja bym chcial byc teraz w Polsce! Ogladajac wczoraj Wenus na tle slonca z tylu domu, mysle sobie -Taka okazja raz na ponad 100 lat Chwile potem pomyslalem podobnie o Euro i... wzialem na piatek urlop zeby przynajmniej zobaczyc to rozpoczecie w tv na zywo. B)

W Chicago tez panuje goraczka Euro, w lokalnym radio przewaza tylko ten temat a ja z moim sasiadem Grekiem juz zalozylem sie o piwo kto wygra w piatek. :mellow:

Ja będę kibicował chyba Irlandczykom. Sorry ale kadry PZPN-u wspierać nie zamierzam.

2 Francuzów, 2 Niemców, skorumpowany Piszczek, skorumpowany Smuda,

koksiarz Wawrzyniak, Dudka który zabił faceta po pijaku, Rybus który gra za pieniądze zbrodniarza wojennego - sorry ale jak dla mnie to tego tałatajstwa nie da się wspierać. :D

Jak wygrają z Rosją Dwa razy może zmienie zdanie :wacko:

2 Francuzów, 2 Niemców...

Jak ja czytam takie rzeczy to mi sie zle robi. Wyjechalem jako maly dzieciak do Niemiec, mieszkam tu od ponad 20 lat, mam obywatelstwo polskie i niemieckie - ale dla Ciebie widze, nie mogl bym grac w Polskiej kadrze, bo stwierdzil bys ze jestem Niemcem, tak?

:unsure:

2 Francuzów, 2 Niemców...

Jak ja czytam takie rzeczy to mi sie zle robi. Wyjechalem jako maly dzieciak do Niemiec, mieszkam tu od ponad 20 lat, mam obywatelstwo polskie i niemieckie - ale dla Ciebie widze, nie mogl bym grac w Polskiej kadrze, bo stwierdzil bys ze jestem Niemcem, tak?

:unsure:

No więc tak panowie z Francji nie urodzili się w Polsce w przeciwieństwie do Ciebie. W przeciwieństwie do Twoich rodziców, ich rodzice też nie urodzili się w Posce. Więcej oni w życiu w Polsce nie byli zanim nie zostali powołani do kadry. Miłością do Polski tez nie pałali od urodzenia i paszporty wyrobili sobie dopiero kiedy dostali propozycję od pzpn. Wcześniej Polskę mieli głęboko w dupie i albo grali dla lokalnych młodzieżówek, al=bo przez lata odrzucali polskie propozycje czekając na powołanie z kadry Niemiec. Gra z Orłem na Piersi powinna być najwyzszym zaszczytem, dla Nich jest po prostu smutna alternatywą.

P.S. oni nawet po Polsku nie mówią

Nie dostrzegasz różnicy?