Skocz do zawartości

Euro 2012 tuz tuz...

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 498
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

A ja powiem tak, remis z emerytami z Grecji to i tak sukces dla takiego marnego zespolu. Niestety nie da sie wygrywac meczow jednym klasowym napastnikiem (no chyba ze nazywa sie Messi, tak na marginesie pyknal dzisiaj 3 bramki Brazylii). Nawet trio L-B-P nie wystarczy, bo pilka nozna to gra zespolowa, a Smudzie niestety nie udalo sie zbudowac druzyny, zreszta ciezko go winic za to, bo do dyspozycji same cieniasy. Poza graczami Borusii i bramkarzami reszta albo grzeje lawe albo truchta w slabych klubach. Wreszcie ciezko winic samych pilkarzy za to ze sa slabi. Jak nie ma odpowiedniego systemu szkoleniowego, to tak to pozniej wyglada. Wiec patrzac na chlodno nie ma co sie ludzic. Co nie zmienia faktu, ze zasiade przed telewizorem i obejze pozostale dwa mecze :lol:

Odnosząc się do meczu Polska-Grecja.

Patrząc jedynie na pierwszą połowę jest spory niedosyt bo mogło być 3:0 dla naszych i sprawa byłaby załatwiona.

Jednak biorąc pod uwagę całe spotkanie, to trzeba być zadowolony (nie szczęśliwy), że tak się ono zakończyło :D

Wyjdziemy z grupy na 2 miejscu i spotkamy się w Gdańsku z Niemcami B)

Jestem jedynym optymistą?!

Pozdrawiam

@maniak- ruskie widać są poza zasięgiem,z pepikami będziemy walczyć o wszystko,lub jak kto woli o honor . w dniu losowania już naszych spisałem na straty i myślę że tak będzie :wacko: nie piszcie o patriotyzmie ,bo to nie w tym rzecz,słabi jesteśmy jako drużyna mając takiego franca który w zanadrzu nie ma choćby jednego napastnika poza Lewym z podstawowej .....

Mam taki niedosyt po pierwszym meczu...

Mielismy ich w garsci...jacy emerici? Tu niema słabeuszy...

We wtorek zedre gardlo i wyrwe grzywe za naszych...ale Ruscy!!!

Tu jedna połowa nie wystarczy na 100%, bo nas rozjada w drugiej jak dzieciakow...

A kim my mamy grac? Klubowa piłka to 3 liga europejska. Zebrano kilku ogranych.Czy tych 3-5 wystarczy...reszta nie ma mentalnsci zwyciezcow...nawet profesjonalizmu na pewnym poziomie, bo poco?

Juz wyrwałem sie z Polskiej ligi to juz sukces....

:wacko:

Ludzie, dajcie chlopakom pograc!! Dajcie sie im pokazac bo maja potencjal!

Mysle ze wyjscie z grupy mozliwe. Trzeba ogladac mecz Grecja - Czechy we wtorek. Jak bedzie remis to wychodzimy bez zadnych problemow.

Ruscy wcale nie byli tacy super. Owszem sa bardzo skuteczni ale nie sa zbyt mocni w obronie - w przeciwienstwie do Grekow. Mysle ze mozna z nimi powalczyc smialo, nawet o wygrana!

PS: Niemcy wczoraj grali straszna kiche, ale jak zwykle wygrali. Mysle ze nie zajda za daleko. Ciagle graja na Gomeza a ten nie jest az tak skuteczny.

Widac bylo w pierwszych minutach jak czesi zaczeli atakowac (podobnie do naszych) ze mieli spore problemy z taka gra. Ja mysle ze to moze byc nasza szansa. A mecz i tak bedzie pewnie ciezki i zaciety jak cholera. 0-0 az komus sie uda bramke strzwlic w ostatnich minutach.

@do wszystkich zainteresowanych :D

Podobala mi sie krotka i konkretna ceremonia otwarcia.

Bardzo mi sie podobalo to ze jak byl hymn gosci to zaden baran nie gwizdal ani nie beczal /meczal.

Bardzo mi sie podobaly szaliki podczas polskiego hymnu.

Poziomu decybeli i intensywnosci dopingu nie oceniam. Zdaje sie na Wasz osad - z pewnoscia lepiej wiecie jaki doping zawodnikow by poderwal do dodatkowego wysilku.

Wczorajszych meczy nie widzialem - bylem na rybach.

Za kwadrans zaczyna Hiszpania.

Del Bosque jasno pokazal o co chodzi - ma byc Barca.

:D

Graja bez nominalnego napastnika, Silva ma robic Messiego.

Zobaczymy jak im to pojdzie.

Zapowiadaja, ze na trybunach ma byc 10.000 hiszpanskich kibicow, bedzie tez ich premier. Ciekawe czy tak jak polski wybral by na trybunach siedzialy pikniki

Moj typ na Hiszpania - Wlochy 3:1.

Pozdrawiam i milego ogladania

Guzu

p.s. nie wiem czy slyszeliscie ale wczoraj w przerwie meczu w szatni Ronaldo zmienil fryzure. Odnotowaly to agencje prasowe :mellow:

Moim zdaniem wiecej pochwal nalezy sie wlochom chociaz hiszpanie grali lepiej jednak od mistrzow swiata i europy oczekuje sie juz napeawde rewelacyjnej gry.Druga polowa calkiem przyzwoita balet na murawie w wykonaniu hiszpanow.Swkoda ze Torres wszedl za pozno i nie rozgrzal opon :D

Nigdy nie ma co porownywac na sucho.Czasem zmiana cisnienia temperatury przy dlugotrwalym wysilku wplywa na kondycje.Nie pozostaje nic innego jak czekac na final Polska-Hiszpania wiem wiem to smutne :( .Jednak pamietam pierwszy mecz Hiszpani z Rosja na mistrzostwach europy bylem wlasnei w pracy i kolega hiszpan pyta sie mnie jak ci sie wydaje Hiszpania ma jakies szanse?? odpowiedzialem ze pilke maja fajna i ciekawa jednak czasem malo skuteczna, jednak po tym jak zmiazdzyli Rosje szli po zwyciestwo jak po sznurku.Uwazam ze ta druzyna oferuje najpiekniejsza i najbardziej widowiskowa gre.I licze na to ze obronia tytul, no chyba ze bedzie final Polska-Hiszpania :D wiem wiem to jest smutne :(