Skocz do zawartości

Euro 2012 tuz tuz...

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 498
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony Wlochami. Coprawda to pierwszy mecz. Byli wyraznie urodowani wynikiem - jak zwycieztwem. Wcale sie nie schowali bojazliwie. na swojej połowie. Hiszpanie? Klasa sama w sobie...po podworkowemu moge napisac ze Torres ,, sie zamotał ,,. Reszta grała piekna piłeczke.

Kibicowałem IRE, kurcze za ich agresywnosc, wole walki i walecznosc...no coz, Chorwacja ,, górą ,,.

Ze smutkiem moge stwierdzić, że Polska zaprezentowała się najsłabiej na tle prawie wszystkich przeciwników. Zobaczcie na jakim gazie są inne mecze, jaka technika, nawet drewniana irlandia pokazała się z dobrej strony, walka, technika, glowa. Sorry ale dyskusje o tym, że Polacy nie wytrzymali kondycyjnie są nie na miejscu. W przypadku zawodnikow innych drużyn nie ma nawet takiego tematu. To są zawodowcy, tylko w Polsce jest tak, ze jak pojawi się zagraniczny trener w klubie, to już nawijka, ze robi za cięzkie treningi, że są zmęczenia, że nóżka boli. Smuda miał sporo czasu, żeby zebrać dobrą ekipę, głównie grali i grają zawodnicy Benhakera, więc neich smuda nie ściemnia, ze sam uzbierał sobie pakę. Nie ważne czy wyjdziemy z grupy, czy dojdziemy do półfinału i tak idowiska nie potrafimy stworzyć i jesteśmy zaściankiem. Wszystkie inne reprezentacje, aż chce się oglądać.

Remis z ruskimi i wygrana z czechami są w zasięgu - Smuda nie spie...ol tego.

Panowie , nie turbujcie się tak bardzo tymi footbolowymi układankami , bo to zjawisko z gruntu nieciekawe i mało w sumie istotne , chyba tylko telewidze uważają inaczej . UEFA przywiozła na początku czerwca ostateczne wyniki , ale nie wiedzieć czemu , jeszcze ich nie ogłoszono :wacko: Grali by kopacze na większym luzie , co dodałoby temu schorowanemu sportowi nieco wiarygodności albo autentyczności . Ale nie chcę nikomu psuć ulubionego piłkarskiego wątku swoją zwyczajową niechęcią i małpią złośliwością .

Już sobie idę ..

Dodam tylko , że takie masowe igrzyska mają jednak swoja jasną , dobra stronę . Jest cudownie pusto na wodzie :D Bez żeglarzy , windsurferów , grillowników , kurwujących , chujujących , ani zwłaszcza naszych szanownych kolegów poruszających się natarczywymi stadami , na tych bezszelestnych , elektrycznie napędzanych , środowiskowych formach wózków inwalidzkich . Wrzaski telemaniaków też wcale nie dolatują .

Niech więc żyje Euro 2012 i trwa do 15 grudnia , albo do lodów :D

Dodam tylko , że takie masowe igrzyska mają jednak swoja jasną , dobra stronę . Jest cudownie pusto na wodzie :D Bez żeglarzy , windsurferów , grillowników , kurwujących , chujujących , ani zwłaszcza naszych szanownych kolegów poruszających się natarczywymi stadami , na tych bezszelestnych , elektrycznie napędzanych , środowiskowych formach wózków inwalidzkich . Wrzaski telemaniaków też wcale nie dolatują .

Racja, doznałem lekkiego szoku, kiedy w piątek zjawiłem się na Odrzańskich rewirach, choć było to kilka godzin przed meczem. Pusto po horyzont. :D

Panowie , nie turbujcie się tak bardzo tymi footbolowymi układankami , bo to zjawisko z gruntu nieciekawe i mało w sumie istotne , chyba tylko telewidze uważają inaczej . UEFA przywiozła na początku czerwca ostateczne wyniki , ale nie wiedzieć czemu , jeszcze ich nie ogłoszono :wacko: Grali by kopacze na większym luzie , co dodałoby temu schorowanemu sportowi nieco wiarygodności albo autentyczności . Ale nie chcę nikomu psuć ulubionego piłkarskiego wątku swoją zwyczajową niechęcią i małpią złośliwością .

Już sobie idę ..

Niech więc żyje Euro 2012 i trwa do 15 grudnia , albo do lodów :D

:lol:

Oglądam ten mecz i wstyd, jaki wzbudziło we mnie nasze starcie z Grecją, narasta z każdą minutą...

Ukraińcy walczą jak na gospodarzy przystało, i godne gospodarza mają wsparcie kibiców. I Szewczenkę i Woronina na boisku, bo jakżeby można było ich nie powołać na taki turniej :unsure:

ukraina pozytywnie mnie zaskoczyła, gra, walka, doping, zaangazowanie, szwedzi to nie fusy do lania, więc sorry ale Polska znowu się osmieszyłą, nawet jak wyjdzie z grupy i coś pogra to i tak do takiej gry im daleko, Panie Smuda matura to podstawa :mellow: jak nie ma się doświadczena z boisk europejskich.