Skocz do zawartości

Euro 2012 tuz tuz...

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 498
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

na tym etapie nie ma marzeń, są cele :D

nawet zostały osiągnięte,bo wytrzymaliśmy całe 25 minut,później inicjatywa stopniowo i skutecznie przechodziła na stronę tych z sierpem i młotem.

Kibicowanie: nie ma co się dziwić że jest jak jest,Rosjanie rozwijają w czasie hymnu olbrzymią flagę, Polacy/Polki w czasie meczu poklaskują w tempie takim że przez moment miałem wrażenie że oglądam transmisję mszy świętej :lol:

serce jeszcze wierzy,ale rozum już w dniu losowania grup swoje myślał :D

Tak na spokojnie, nie ma co popadać w euforie. Skończyło się remisem, czyli Ok. Jednak trzeba wspomnieć też o tym, że mecz był niezły. Pierwsza połowa dla Rosjan, ale w drugiej było już dużo lepiej. Jednak gra w środku pola pozostawia wiele do życzenia. Jak to uda się poprawić i jeszcze dłuższe utrzymywanie się przy piłce w trakcie gry pozycyjnej. To będzie Ok. B)

Do kolegów, którzy już w euforii. Oczywiście mamy ogromną szansę wyjść z grupy. Jednak, nie lekceważmy Czechów, są do ogrania to pewne. Tylko do meczu trzeba podejść poważnie i z respektem dla przeciwnika. Samo się nie zrobi. ;)

Dzisiaj mielismy druzyne!

Zmiana w ustawieniu (wskazana tu na jerkbait) przyniosla skutek.

Wiecej ludzi w srodku pola. Lepiej zbalansowana druzyna.

Gdyby Piszczek mial swoj dzien (a nie ANTYdzien).

To bysmy moze i wygrali...

Ale remis i teraz pierwszy raz od kiedy jestem duzy, w ostatnim meczu o awansie decydujemy sami.

Takze, jak pisze Janusz, z respektem ale trzeba wygrac.

Grajac tak jak dzis jest to mozliwe!

Pozdrawiam

Guzu

no i serce z rozumem na remis :D do Smudy mam nie mniej zastrzeżeń niż przed meczem, owszem udało się,ale zmiany uważam wciąż za spóźnione,ostatnia to już przegięcie :wacko:

Czesi dziś zrobili to co my mieliśmy zrobić z Grekami,tyle że zabrakło szczęścia i gazu by wyjście z grypy było kwestią nie dania dupy. W punktach mamy 4-3-2-1 i właściwie wszystko jest możliwe,przy czym że Polska wychodząc z grypy trafi na kogoś z grupy śmierci i to już będzie koniec,tam nie będzie remisów i liczenia na wynik reszty i nie wiem czy na to czekaliśmy.no i jakby nie było Czechom starczy remis żeby z tej grupy wyjść,a dla nas ten remis to przegrana,i nie liczyłbym na to że Cech poda piłkę do któregoś z naszych :angry:

no i serce z rozumem na remis :D do Smudy mam nie mniej zastrzeżeń niż przed meczem, owszem udało się,ale zmiany uważam wciąż za spóźnione,ostatnia to już przegięcie :wacko:

Czesi dziś zrobili to co my mieliśmy zrobić z Grekami,tyle że zabrakło szczęścia i gazu by wyjście z grypy było kwestią nie dania dupy. W punktach mamy 4-3-2-1 i właściwie wszystko jest możliwe,przy czym że Polska wychodząc z grypy trafi na kogoś z grupy śmierci i to już będzie koniec,tam nie będzie remisów i liczenia na wynik reszty i nie wiem czy na to czekaliśmy.no i jakby nie było Czechom starczy remis żeby z tej grupy wyjść,a dla nas ten remis to przegrana,i nie liczyłbym na to że Cech poda piłkę do któregoś z naszych :angry:

Jesli Polacy grajac U SIEBIE. Nie sa w stanie wygrac z Czechami, to znaczy ze nie zasluguja na wychodzenie z grupy na Euro.

Tyle w temacie z mojej strony :D

Jutro Holandia - Niemcy.

Jakies typy ?

Ode mnie 2:2

Pozdrawiam

Guzu

Ode mnie..

Po zdobyciu na 1:1 powinien wejsc Mierzejewski, no ale mmnie za to nie płacą. Lewy wygladał dzis jak ZLATAN wczoraj. Mam nadzieje ze ten pułap osiagnie kiedys, bo reszta kolegow z pioerwszej polowy, niewiele mu pomogla. Kuba !!! Stadiony swiata. Swietny - potorbowany Perquise, Wasyl, słaby Obraniak.

A ja sie dzis utwierdzilem w twierdzeniu, ze tylko silnego przywodzta trzeba, i mniej pierdolenia a wiecej dzialania. Czyli to o co sie tak ogolnie zazwyczaj rozchodzi..

A wielu zawsze jest na wokandzie roznych gnojów, prezentujacych rozmaite poglady, sami bedacy na musiku...rzeczywistosci... B)

Gumo

Uff, jak dobrze, ze udalo sie uniknac kompromitacji. Remis chyba sprawiedliwy, ale do euforii to mi daleko. Niezle pilnowali Lewego i za duzo sobie nie pogral. Troche brakowalo mi akcji zaczepnych z przodu, tak jak to robili Rosjanie i w efekcie kilka razy zdobyli pilke na naszej polowie. Ogolnie nasi zagrali maksymalnie na miare swoich mozliwosci, chyba, ze dopiero to co najlepsze zostawia na mecz z Czechami. Ostatnia porcja tortur w piatek i juz na spokojnie bedzie mozna ogladac turniej.

@Marcel, co ty taki nerwus jestes :lol: Wolny kraj, kazdy pisze jak chce o ile gramatyka i ortografia sie zgadza. Ja tam problemow ze zrozumieniem nie mam ;)