Artek Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ja zawsze dobrze piszę,tylko nie mogąc się doczekać dobrej gry naszych(ostatnia dobra gra to olimpiada Barcelona 1992),jestem negatywnie nastawiony na naszą kadrę.Chociaż dzisiaj może się doczekam i zmienię zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Mam nadzieje ze Grecy wyrownaja. Niestety nie moge ogladac meczu, tylko musze sledzic relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 tak swoją drogą, zapewne na stadionie przegramy podwójnie, na boisku i na trybunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Wszystko w normie,gra naszych nic się nie zmieniła,a co gorsze na lepsze się nie zanosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 stawiam 4:4 z tym ze nasze na spalonym :(:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 na tym etapie nie ma marzeń, są cele nawet zostały osiągnięte,bo wytrzymaliśmy całe 25 minut,później inicjatywa stopniowo i skutecznie przechodziła na stronę tych z sierpem i młotem. Kibicowanie: nie ma co się dziwić że jest jak jest,Rosjanie rozwijają w czasie hymnu olbrzymią flagę, Polacy/Polki w czasie meczu poklaskują w tempie takim że przez moment miałem wrażenie że oglądam transmisję mszy świętej serce jeszcze wierzy,ale rozum już w dniu losowania grup swoje myślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 POLSKA! <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 No to będzie się działo w ostatniej kolejce z Czechami,zagramy o wszystko,albo o nic.Dzisiejsza gra z ruskimi o wiele lepsza niż z Grecją,ale niedosyt pozostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 A W R U K MAĆ to grala Polska?? Ruski istnieli tylko przez moment.Iskierka nadzieji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 No to teraz Festung Breslau. wyznawcy teorii spiskowych już wiedzą - wyjdziemy z grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Lalalalalaa W górę serca, bo Polska wygra mecz! Brawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Tak na spokojnie, nie ma co popadać w euforie. Skończyło się remisem, czyli Ok. Jednak trzeba wspomnieć też o tym, że mecz był niezły. Pierwsza połowa dla Rosjan, ale w drugiej było już dużo lepiej. Jednak gra w środku pola pozostawia wiele do życzenia. Jak to uda się poprawić i jeszcze dłuższe utrzymywanie się przy piłce w trakcie gry pozycyjnej. To będzie Ok. Do kolegów, którzy już w euforii. Oczywiście mamy ogromną szansę wyjść z grupy. Jednak, nie lekceważmy Czechów, są do ogrania to pewne. Tylko do meczu trzeba podejść poważnie i z respektem dla przeciwnika. Samo się nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Jestem pozytywnie zaskoczony.Remis z Rosją nonono! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Dzisiaj mielismy druzyne!Zmiana w ustawieniu (wskazana tu na jerkbait) przyniosla skutek.Wiecej ludzi w srodku pola. Lepiej zbalansowana druzyna.Gdyby Piszczek mial swoj dzien (a nie ANTYdzien).To bysmy moze i wygrali...Ale remis i teraz pierwszy raz od kiedy jestem duzy, w ostatnim meczu o awansie decydujemy sami.Takze, jak pisze Janusz, z respektem ale trzeba wygrac.Grajac tak jak dzis jest to mozliwe! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 no i serce z rozumem na remis do Smudy mam nie mniej zastrzeżeń niż przed meczem, owszem udało się,ale zmiany uważam wciąż za spóźnione,ostatnia to już przegięcie Czesi dziś zrobili to co my mieliśmy zrobić z Grekami,tyle że zabrakło szczęścia i gazu by wyjście z grypy było kwestią nie dania dupy. W punktach mamy 4-3-2-1 i właściwie wszystko jest możliwe,przy czym że Polska wychodząc z grypy trafi na kogoś z grupy śmierci i to już będzie koniec,tam nie będzie remisów i liczenia na wynik reszty i nie wiem czy na to czekaliśmy.no i jakby nie było Czechom starczy remis żeby z tej grupy wyjść,a dla nas ten remis to przegrana,i nie liczyłbym na to że Cech poda piłkę do któregoś z naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 W teorii 3 mecz, dla każdego z naszych rywali jest tym decydującym. Głowa do góry. Daniel dobrze napisał, mówmy otwarcie-liczymy na siebie, a nie na wsparcie Jest szansa wysłać Czechów w kosmos ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 no i serce z rozumem na remis do Smudy mam nie mniej zastrzeżeń niż przed meczem, owszem udało się,ale zmiany uważam wciąż za spóźnione,ostatnia to już przegięcie Czesi dziś zrobili to co my mieliśmy zrobić z Grekami,tyle że zabrakło szczęścia i gazu by wyjście z grypy było kwestią nie dania dupy. W punktach mamy 4-3-2-1 i właściwie wszystko jest możliwe,przy czym że Polska wychodząc z grypy trafi na kogoś z grupy śmierci i to już będzie koniec,tam nie będzie remisów i liczenia na wynik reszty i nie wiem czy na to czekaliśmy.no i jakby nie było Czechom starczy remis żeby z tej grupy wyjść,a dla nas ten remis to przegrana,i nie liczyłbym na to że Cech poda piłkę do któregoś z naszych Jesli Polacy grajac U SIEBIE. Nie sa w stanie wygrac z Czechami, to znaczy ze nie zasluguja na wychodzenie z grupy na Euro.Tyle w temacie z mojej strony Jutro Holandia - Niemcy. Jakies typy ? Ode mnie 2:2 Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ode mnie 0-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ode mnie..Po zdobyciu na 1:1 powinien wejsc Mierzejewski, no ale mmnie za to nie płacą. Lewy wygladał dzis jak ZLATAN wczoraj. Mam nadzieje ze ten pułap osiagnie kiedys, bo reszta kolegow z pioerwszej polowy, niewiele mu pomogla. Kuba !!! Stadiony swiata. Swietny - potorbowany Perquise, Wasyl, słaby Obraniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 A ja sie dzis utwierdzilem w twierdzeniu, ze tylko silnego przywodzta trzeba, i mniej pierdolenia a wiecej dzialania. Czyli to o co sie tak ogolnie zazwyczaj rozchodzi.. A wielu zawsze jest na wokandzie roznych gnojów, prezentujacych rozmaite poglady, sami bedacy na musiku...rzeczywistosci... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Slaby Obraniak?? Dla mnie gral fantastycznie - dlaczego sie tak wkurwil po zmianie? Szkoda ze nie mozna sie cieszyc z remisu - po tym co widac bylo w wiadomosciach kibole sie zachowali tragicznie!! WSTYD jak cholera!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Uff, jak dobrze, ze udalo sie uniknac kompromitacji. Remis chyba sprawiedliwy, ale do euforii to mi daleko. Niezle pilnowali Lewego i za duzo sobie nie pogral. Troche brakowalo mi akcji zaczepnych z przodu, tak jak to robili Rosjanie i w efekcie kilka razy zdobyli pilke na naszej polowie. Ogolnie nasi zagrali maksymalnie na miare swoich mozliwosci, chyba, ze dopiero to co najlepsze zostawia na mecz z Czechami. Ostatnia porcja tortur w piatek i juz na spokojnie bedzie mozna ogladac turniej. @Marcel, co ty taki nerwus jestes Wolny kraj, kazdy pisze jak chce o ile gramatyka i ortografia sie zgadza. Ja tam problemow ze zrozumieniem nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 A tutaj mamy stały fragment gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Rosyjskie media...jeszcze Wrocław http://www.trthaber.com/videolar/taraftarlar-birbirine-girdi -7641.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi