OloPe Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Nawet nie wyobrażałem sobie, że mozemy nie przegrać z Rosją Brawo w takim razie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Rosyjskie media...jeszcze Wrocław http://www.trthaber.com/videolar/taraftarlar-birbirine-girdi -7641.html Ja pindole, nie brakuje u nas zjebów. Szkoda, że w ten sposób psują obraz dobrej imprezy. I Polski. A w kwestii meczu: Lewy - klasa światowa. Kopany, przewracany kryty indywidualnie, gnojony przez sędziego i tak doszedł do kilku sytuacji. Z niczego, bo koledzy nie pomagali. Co za koleś...No i Błaszczykowski - piękny gol! Perquis - jeszcze niech ktoś napisze coś o jego pochodzeniu. Hymn śpiewał (wszyscy się darli oprócz Lewego, hehe), a na boisku zostawił masę zdrowia. Pewnie dlatego, że się nie czuje Polakiem. Szkoda, że nie pocisnęliśmy Ruskich w końcówce, bo ewidentnie chcieli przeczekać ostantie 10 - 15 minut. A teraz trzeba odbić od Czechów Festung Breslau. Fajnie, że pierwszy raz od długiego czasu od nas zależy czy wychodzimy. Fajnie, że nie będzie kalkulacji i kunktatorstwa. Trzeba wygrać, trzeba zagrać ofensywnie. Będzie Brozio z Lewym od początku? Będzie Grosicki szybciej na zmianę? Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Będzie dobrze, wyjdziemy z tej grupy. W ćwiercinale spotkamy się z... Niemcami <_< . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Będzie dobrze, wyjdziemy z tej grupy. W ćwiercinale spotkamy się z... Niemcami <_< . Miales dostep do tych wynikow o ktorych pisal Slawek Oppeln ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Będzie dobrze, wyjdziemy z tej grupy. W ćwiercinale spotkamy się z... Niemcami <_< . Oby. Chcę Niemców, nie będzie ciśnienia, bo wiadomo kto będzie faworytem. To mógłby być piękny mecz. Ale z grupy trzeba wyjść najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Będzie dobrze, wyjdziemy z tej grupy. W ćwiercinale spotkamy się z... Niemcami <_< . Miales dostep do tych wynikow o ktorych pisal Slawek Oppeln ? Chciałbym, byłbym już milionerem . To tylko typowanie, na jakichś podstawach. Zobaczymy już dziś bo Niemcy musieli by zając pierwsze miejsce w grupie,a by się z Nami spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Będzie dobrze, wyjdziemy z tej grupy. W ćwiercinale spotkamy się z... Niemcami <_< . Miales dostep do tych wynikow o ktorych pisal Slawek Oppeln ? Chciałbym, byłbym już milionerem . To tylko typowanie, na jakichś podstawach. Zobaczymy już dziś bo Niemcy musieli by zając pierwsze miejsce w grupie,a by się z Nami spotkać. Wlasnie mialem pisac na priva prosbe o kilka wynikow celem szybszej emerytury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Dziś Niemcy znów na 1:0 Holendrom, niestety, najlepiej wychodzi wkurwianie się na siebie nawzajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Procz dopingu,mecz na dobrym poziomie.Nareszcie byla wola walki i gryzienie trawy do ostatniej minuty.Nikt nie oczekuje Brazylii od naszych ale wlasnie takiej ambitnej gry.Frustracja slabego Obraniaka to jakas zenada,bo farbowany lis gral najslabiej, mnostwo strat a zachowuje sie jak Krzysiek z Portugali,ktoremu buty moze czyscic.Brawo Polska.Wiara czyni cuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Portugalia w końcu zaczęła grać, 2:0 na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 gdyby polacy zagrali tak w pierwszym meczu to nie byloby gdybania i liczenia na cudze porazki ... no coz, taki lajf ... reszta meczy taka sobie, nic kosmicznego nie zauwazylem ... juz sie ciesze na niemcy-holandia, bedzie cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Dunczycy wyrownali, oj ciekawie sie zaczyna robic w grupie B! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 mieli fara Portugalczycy... przewaga przewagą, ale farta mieli.. a niejaki Cristino co spartolił to jego. Kulminacja kopania się w czoło nastąpiła w 77 minucie. Ponoć koleś aspiruje do miana piłkarza roku. To z taką grą chyba grzebie swoje szanse. Może lepiej jak na ławce posiedzi... to ktoś da mu złotą piłkę za zasługi w klubie. buahahaha.... Kryśka.... błahahaha Szkoda Duńczyków. Byli blisko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ponoć szydzenie jest oznaką strachu, widać musicie tam w Barcy nieźle sikać w majtki jak ta Kryśka wbiega w pole karne pokopać się w czoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Sorrki Panku, ale cały piłkarski świat patrzył, jak aspirujący do miana najlepszego, a wręcz samozwańczy Bóg piłki nie trafia z kilku metrów do bramki i to dwa razy w jednym meczu... Gdyby Portugalia zremisowała, powiesiliby na nim psy! Więc to nie strach... tylko chłopak nie pierwszy raz pali się jak małe dziecko w najważniejszych meczach. Ot taka natura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 zaraz zaraz, kto w tym roku został mistrzem Hiszpanii hmmm <_< oj ojj zapomniałem jeszcze o królu strzelców ... Oczywiście nie pisze tego żeby przenosić tu fap faperski wątek Barcelony, po prostu wkur*** mnie, zapewne nie tylko mnie, ta cała napinka, zwłaszcza te wybuchy buhahahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Oranje!! I wszyscy maja po 3 punkty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 zaraz zaraz, kto w tym roku został mistrzem Hiszpanii hmmm <_< oj ojj zapomniałem jeszcze o królu strzelców ... Oczywiście nie pisze tego żeby przenosić tu fap faperski wątek Barcelony, po prostu wkur*** mnie, zapewne nie tylko mnie, ta cała napinka, zwłaszcza te wybuchy buhahahu nie potrzebnie sie napinasz, bo wychodzisz na ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 BRAMKA M. GOMEZA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ale strzyga tulipany.Przy samych cebulkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Z Niemcami o półfinał? Znowu będzie gorąco! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 nie potrzebnie sie napinasz, bo wychodzisz na ..... Z całym szacunkiem, Twoje zdanie w tym temacie mi powiewa niczym jesienny liść na wietrze Mam nadzieje że Germańce zdemotywują Holendrów dostatecznie by Portugalia wyszła z grupy bez większego wysiłku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 nie potrzebnie sie napinasz, bo wychodzisz na ..... Z całym szacunkiem, Twoje zdanie w tym temacie mi powiewa niczym jesienny liść na wietrze Mam nadzieje że Germańce zdemotywują Holendrów dostatecznie by Portugalia wyszła z grupy bez większego wysiłku i wszystko jasne Milej nadziei zatem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Panowie RELAX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi