Skocz do zawartości

Euro 2012 tuz tuz...

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 498
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Ja pindole, nie brakuje u nas zjebów. Szkoda, że w ten sposób psują obraz dobrej imprezy. I Polski.

A w kwestii meczu: Lewy - klasa światowa. Kopany, przewracany kryty indywidualnie, gnojony przez sędziego i tak doszedł do kilku sytuacji. Z niczego, bo koledzy nie pomagali. Co za koleś...No i Błaszczykowski - piękny gol! Perquis - jeszcze niech ktoś napisze coś o jego pochodzeniu. Hymn śpiewał (wszyscy się darli oprócz Lewego, hehe), a na boisku zostawił masę zdrowia. Pewnie dlatego, że się nie czuje Polakiem.

Szkoda, że nie pocisnęliśmy Ruskich w końcówce, bo ewidentnie chcieli przeczekać ostantie 10 - 15 minut.

A teraz trzeba odbić od Czechów Festung Breslau. Fajnie, że pierwszy raz od długiego czasu od nas zależy czy wychodzimy. Fajnie, że nie będzie kalkulacji i kunktatorstwa. Trzeba wygrać, trzeba zagrać ofensywnie. Będzie Brozio z Lewym od początku? Będzie Grosicki szybciej na zmianę? Mam nadzieję B)

Będzie dobrze, wyjdziemy z tej grupy. W ćwiercinale spotkamy się z... Niemcami <_< .

Miales dostep do tych wynikow o ktorych pisal Slawek Oppeln ? :D

Chciałbym, byłbym już milionerem :mellow: . To tylko typowanie, na jakichś podstawach. Zobaczymy już dziś bo Niemcy musieli by zając pierwsze miejsce w grupie,a by się z Nami spotkać.

Będzie dobrze, wyjdziemy z tej grupy. W ćwiercinale spotkamy się z... Niemcami <_< .

Miales dostep do tych wynikow o ktorych pisal Slawek Oppeln ? :D

Chciałbym, byłbym już milionerem :mellow: . To tylko typowanie, na jakichś podstawach. Zobaczymy już dziś bo Niemcy musieli by zając pierwsze miejsce w grupie,a by się z Nami spotkać.

:lol:

Wlasnie mialem pisac na priva prosbe o kilka wynikow celem szybszej emerytury

Procz dopingu,mecz na dobrym poziomie.Nareszcie byla wola walki i gryzienie trawy do ostatniej minuty.Nikt nie oczekuje Brazylii od naszych ale wlasnie takiej ambitnej gry.Frustracja slabego Obraniaka to jakas zenada,bo farbowany lis gral najslabiej, mnostwo strat a zachowuje sie jak Krzysiek z Portugali,ktoremu buty moze czyscic.Brawo Polska.Wiara czyni cuda!

mieli fara Portugalczycy... przewaga przewagą, ale farta mieli..

a niejaki Cristino co spartolił to jego. Kulminacja kopania się w czoło nastąpiła w 77 minucie. Ponoć koleś aspiruje do miana piłkarza roku. To z taką grą chyba grzebie swoje szanse. Może lepiej jak na ławce posiedzi... to ktoś da mu złotą piłkę za zasługi w klubie.

buahahaha.... Kryśka.... błahahaha

Szkoda Duńczyków. Byli blisko!

Sorrki Panku, ale cały piłkarski świat patrzył, jak aspirujący do miana najlepszego, a wręcz samozwańczy Bóg piłki nie trafia z kilku metrów do bramki i to dwa razy w jednym meczu... Gdyby Portugalia zremisowała, powiesiliby na nim psy!

Więc to nie strach... tylko chłopak nie pierwszy raz pali się jak małe dziecko w najważniejszych meczach. Ot taka natura...

zaraz zaraz, kto w tym roku został mistrzem Hiszpanii hmmm :unsure: <_<

oj ojj zapomniałem jeszcze o królu strzelców ... :lol:

Oczywiście nie pisze tego żeby przenosić tu fap faperski wątek Barcelony,

po prostu wkur*** mnie, zapewne nie tylko mnie, ta cała napinka, zwłaszcza te wybuchy buhahahu :D

zaraz zaraz, kto w tym roku został mistrzem Hiszpanii hmmm :unsure: <_<

oj ojj zapomniałem jeszcze o królu strzelców ... :lol:

Oczywiście nie pisze tego żeby przenosić tu fap faperski wątek Barcelony,

po prostu wkur*** mnie, zapewne nie tylko mnie, ta cała napinka, zwłaszcza te wybuchy buhahahu :D

nie potrzebnie sie napinasz, bo wychodzisz na ..... :D

nie potrzebnie sie napinasz, bo wychodzisz na ..... :D

Z całym szacunkiem, Twoje zdanie w tym temacie mi powiewa niczym jesienny liść na wietrze :D

Mam nadzieje że Germańce zdemotywują Holendrów dostatecznie by Portugalia wyszła z grupy bez większego wysiłku B)

:lol:

i wszystko jasne :D

Milej nadziei zatem .