Skocz do zawartości

Euro 2012 tuz tuz...

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 498
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

mieli fara Portugalczycy... przewaga przewagą, ale farta mieli..

a niejaki Cristino co spartolił to jego. Kulminacja kopania się w czoło nastąpiła w 77 minucie. Ponoć koleś aspiruje do miana piłkarza roku. To z taką grą chyba grzebie swoje szanse. Może lepiej jak na ławce posiedzi... to ktoś da mu złotą piłkę za zasługi w klubie.

buahahaha.... Kryśka.... błahahaha

Szkoda Duńczyków. Byli blisko!

szkoda że wojna Messi vs Ronaldo jest w tym miejscu,bo tak prawdę mówiąc/pisząc nie widzę związku w sprawie.Danielu i Mateuszu ogarnijcie się, bo myślę że Wam po prostu nie wypada wdawać się w takie dyskusje.Macie swój wątek i tam jest miejsce,choć wcale nie takie pewne,na takie drwiny .Tu gadamy o reprezentacjach i żaden Messi,Ronaldo czy Lewandowski takiej nie stanowią....

A, jeśli ktoś jest blisko to remisuje,a nie przegrywa.

Znajomy mojego ojca, pilkarz amator z Holandii, opowiadal mu kiedys o druzynie narodowej. Podobno czesto u nich wybuchaly wewnetrzne konflikty w zespole. Rozbujane ego licznych gwiazdorow czy cos w tym stylu, a czasami na tle rasowym :huh: . I to bylo powodem, ze z takimi zawodnikami czesto zawodzili na turniejach. Wyjatkiem byly MS 2010 gdzie trenerowi udalo sie zapanowac nad sytuacja (ale styl w jakim grali pozostawil sporo do zyczenia, przynajmniej mi). Ciekawe jak to sie skonczy w tym roku? Tak czy siak rywalizacja w grupie smierci zgodnie z oczekiwaniami jest super zacieta, no moze z mala przewaga naszych zachodnich sasiadow nad reszta.

mieli fara Portugalczycy... przewaga przewagą, ale farta mieli..

a niejaki Cristino co spartolił to jego. Kulminacja kopania się w czoło nastąpiła w 77 minucie. Ponoć koleś aspiruje do miana piłkarza roku. To z taką grą chyba grzebie swoje szanse. Może lepiej jak na ławce posiedzi... to ktoś da mu złotą piłkę za zasługi w klubie.

buahahaha.... Kryśka.... błahahaha

Szkoda Duńczyków. Byli blisko!

szkoda że wojna Messi vs Ronaldo jest w tym miejscu,bo tak prawdę mówiąc/pisząc nie widzę związku w sprawie.Danielu i Mateuszu ogarnijcie się, bo myślę że Wam po prostu nie wypada wdawać się w takie dyskusje.Macie swój wątek i tam jest miejsce,choć wcale nie takie pewne,na takie drwiny .Tu gadamy o reprezentacjach i żaden Messi,Ronaldo czy Lewandowski takiej nie stanowią....

A, jeśli ktoś jest blisko to remisuje,a nie przegrywa.

Nie do konca wiem za co reprymenda. Ale przyjmuje ja z pokora.

Wrocmy do tematu Euro 2012...

A tymczasem dzis graja Hiszpanie...i Wlosi.

Ale juz nie jedni przeciwko drugim.

Obawiam sie ze Chorwacji zabraknie zeba na super zorganizowanych Wlochow. I mecz bedzie wygladal tak, ze Italia odczeka szturm po czym zrobi kontre lub dwie i po temacie.

Wloch - Chorwacja 1-0

A potem Hiszpania Irlandia : 3-0.

Pozdrawiam i milego ogladania

Guzu

p.s. dzieki Luko za ten wpis o Holandii - ciekawe zagadnienie. Lata leca a oni ciagle nie potrafia tego przeskoczyc...

też nie bardzo rozumiem za co reprymendy. Nie lubię pajacyków Kryśki tak samo jak rozkapryszonych italiańskich makaronów, choć Cassano mi sie podobał jak grał z Espanią. Chyba mogę mieć takie zdanie.

To nie mnie nie wypada tak pisac, tylko uchodzącemu za Boga piłki tak się zachowywać na boisku i pusłować w takich sytuacjach. ale ktoś woli się czepić buahaha.

Dla mnie temat zamknięty. Jeszcze grają, więc wyżelowany kolega ma szansę na wkupienie się w łaski kibiców. Będę jednak kibicował innym z tej grupy.

Zobaczymy jak Espania zareaguje po dość marnym początku. Teoretycznie, najłatwiejszy meczyk.

Daniel&Mateusz- generalnie chodziło mi żeby powstrzymać falę postów na temat Ronaldo vs Messi,bo temat to dla mnie tak ważny jak dyskusja o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkanocnymi.

wracając do euro- w drużynie Portugalii podobało mi się ze mimo średniej,jeśli nie kiepskiej formy strzeleckiej Ronaldo jest kilku co umieją strzelić do bramki,nasi z kolei mam wrażenie bez Lewego czy Błaszczykowskiego kiepsko sobie radzą i tu rodzi się pytanie:gdzie jest Adamiakowa???????????????? ;)

I mamy pierwszych pakujących się do domu,szkoda bo chłopaki wykazali sporo serca. Generalnie po pierwszej połowie odpuściłem oglądanie bo nie było już sensu,jak dla mnie oczywiście. Chorwacja vs Hiszpania będzie najciekawszym meczem tej grupy ,a ja trzymam kciuki za Chorwacją :D

Fakt, szacun za wynik Hiszpanii, jednak mam takie wrażenie, że Oni wszyscy (Hiszpanie) pochodzą z Koniakowa. Szyją te (qrwa) koronki w polu karnym i szyją. Czasami odnosi się wrażenie, że z tym szyciem chcieliby do bramki wjechać, niby to skuteczne jest, vide wynik meczu, jednak jakoś tak mnie trochę to wku...a. <_< :o

Fakt, szacun za wynik Hiszpanii, jednak mam takie wrażenie, że Oni wszyscy (Hiszpanie) pochodzą z Koniakowa. Szyją te (qrwa) koronki w polu karnym i szyją. Czasami odnosi się wrażenie, że z tym szyciem chcieliby do bramki wjechać, niby to skuteczne jest, vide wynik meczu, jednak jakoś tak mnie trochę to wku...a. <_< :o

Taki barceloński styl :mellow: A co Fabregas brameczkę zaprezentował- stadiony świata...Choć w sumie wyróżnienie jednej byłoby ze szkodą dla pozostałych, również pięknych trafień Torresa i Silvy...A i bramkarz irlandzki kilka fantastycznych parad zaprezentował... :D

Espana!!

:mellow:

Ja liczę na pierwszy mecz Smudy 'w starym stylu' i 3:2 dla nas z Zimochem krzyczącym: 'panieee sędzioo, nie było przeeeerw! Paaaanie Szkooot, kończ pan ten meeeecz!' :lol:

Ale to sercem, bo rozumem wychodzi mi, że znów będą szachy jak z Rosją :unsure:

Przy okazji, jeśli ktoś nie wsłuchiwał się wczoraj to polecam:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v= wyTu8ibpp9w

Piękne, naprawdę. Chyba pójdę z czymś zielonym pod stadion 18-go podziękować Irlandczykom za zajebistą atmosferę.