Skocz do zawartości

Euro 2012 tuz tuz...

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Ja liczę na pierwszy mecz Smudy 'w starym stylu' i 3:2 dla nas z Zimochem krzyczącym: 'panieee sędzioo, nie było przeeeerw! Paaaanie Szkooot, kończ pan ten meeeecz!' :lol:

Ale to sercem, bo rozumem wychodzi mi, że znów będą szachy jak z Rosją :unsure:

Szachy w uzdrowisku

Ja typuje 2:1 dla Polakow. 2x Lewandowski.

• Odpowiedzi 498
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Ja prorokuje sytuację następującą. Czesi zdobywają pierwszą bramkę. My wyrównujemy, czesi robią zmiany i stawiają mur bo remis ich urządza. My ciśniemy, narażajżć się na kontry, bo musimy wygrać. Wygrywamy po horrorze 2:1. Będzie kontrowesynja i krzywdząca decyzja sędziego. B)

No to nie tylko w ocenie reprezentacji Portugalii sie roznimy Mosci Panku :D

Myślę Guzu że Twoja ocena zdominowana była uprzedzeniem do jednego zawodnika, mniejsza o to.

co do Tytonia, lubię go, był bramkarzem w Hetmanie Zamość, znam go i wiem że jest dobry, ale uważam też że Szczęsnemu nie dorównuje ... być może ,,jeszcze

Poza tym Szczęsny powinien dostać szansę zrehabilitowania za tą czerwoną :D

raczej nie, do grania w szachy trzeba opanowac pewne strategie i wypracowac swoista inteligencje gry a na to polski zespol jest zbyt mlody ... ale jezeli mecz bedzie taki jak wczorajszy anglia-szwecja to przynajmniej bedzie widowisko i uczta dla kibica lubijacego sie w prostej i szybkiej pilce noznej

No to nie tylko w ocenie reprezentacji Portugalii sie roznimy Mosci Panku :D

Myślę Guzu że Twoja ocena zdominowana była uprzedzeniem do jednego zawodnika, mniejsza o to.

co do Tytonia, lubię go, był bramkarzem w Hetmanie Zamość, znam go i wiem że jest dobry, ale uważam też że Szczęsnemu nie dorównuje ... być może ,,jeszcze

Poza tym Szczęsny powinien dostać szansę zrehabilitowania za tą czerwoną :D

Tak jednego - Luisa Figo... <_<