Guzu Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ja liczę na pierwszy mecz Smudy 'w starym stylu' i 3:2 dla nas z Zimochem krzyczącym: 'panieee sędzioo, nie było przeeeerw! Paaaanie Szkooot, kończ pan ten meeeecz!' Ale to sercem, bo rozumem wychodzi mi, że znów będą szachy jak z Rosją Szachy w uzdrowisku Ja typuje 2:1 dla Polakow. 2x Lewandowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Bez nerwowki sie pewnie nie obejdzie, ale typuje 2:0 dla Polski po bardzo dobrym poczatku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ja prorokuje sytuację następującą. Czesi zdobywają pierwszą bramkę. My wyrównujemy, czesi robią zmiany i stawiają mur bo remis ich urządza. My ciśniemy, narażajżć się na kontry, bo musimy wygrać. Wygrywamy po horrorze 2:1. Będzie kontrowesynja i krzywdząca decyzja sędziego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Scenariusz jak z dobrego filmu sensacyjnego Patriotycznie obstawić trzeba 3-0 dla naszych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ech !!!Dobrze, że idę jutro na wesele to jak wygramy to będzie można zalać pałę .Jakby niedaj Panie Boże coś poszło gorzej to podwójnie !!!! Tylko jak to wszystko Pannie wytłumaczyć, że była podstawa do zalania pały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 jedna rzecz mi się nie podoba, że zamiast Szczęsnego na bramce stanie Tytoń z Tytoniem 3:2 ze Szczęsnym 3:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 jedna rzecz mi się nie podoba, że zamiast Szczęsnego na bramce stanie Tytoń z Tytoniem 3:2 ze Szczęsnym 3:1 No to nie tylko w ocenie reprezentacji Portugalii sie roznimy Mosci Panku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/596061,slonica-toto-w e-wroclawiu-polska-wygra-z-czechami-a-ona-sie,id,t.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 No to nie tylko w ocenie reprezentacji Portugalii sie roznimy Mosci Panku Myślę Guzu że Twoja ocena zdominowana była uprzedzeniem do jednego zawodnika, mniejsza o to. co do Tytonia, lubię go, był bramkarzem w Hetmanie Zamość, znam go i wiem że jest dobry, ale uważam też że Szczęsnemu nie dorównuje ... być może ,,jeszczePoza tym Szczęsny powinien dostać szansę zrehabilitowania za tą czerwoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Dla mnie Szczęsny to bramkarz od zadań specjalnych. Jak się uda - to na Niemców. Wtedy będzie potrzebny wondersave za wondersavem Na Czechy potrzeba spokoju i pewności, które wprowadza Tytoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 W Doniecku oberwanie chmury mecz przerwany; http://euro2012.tvp.pl/5803976/mecze/ukraina-francja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Skład na Czechy taki sam jak na Rosję, czyli będą szachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 raczej nie, do grania w szachy trzeba opanowac pewne strategie i wypracowac swoista inteligencje gry a na to polski zespol jest zbyt mlody ... ale jezeli mecz bedzie taki jak wczorajszy anglia-szwecja to przynajmniej bedzie widowisko i uczta dla kibica lubijacego sie w prostej i szybkiej pilce noznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 No to nie tylko w ocenie reprezentacji Portugalii sie roznimy Mosci Panku Myślę Guzu że Twoja ocena zdominowana była uprzedzeniem do jednego zawodnika, mniejsza o to. co do Tytonia, lubię go, był bramkarzem w Hetmanie Zamość, znam go i wiem że jest dobry, ale uważam też że Szczęsnemu nie dorównuje ... być może ,,jeszczePoza tym Szczęsny powinien dostać szansę zrehabilitowania za tą czerwoną Tak jednego - Luisa Figo... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 ale srata-ta-ta ... ciekawe jakby ten dialog wygladal, gdyby CR7 ostatnie 60 bramek strzelil dla FCB a nie dla RM FC ... tak tylko sobie palcami po stole pitole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Polska!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 ale srata-ta-ta ... ciekawe jakby ten dialog wygladal, gdyby CR7 ostatnie 60 bramek strzelil dla FCB a nie dla RM FC ... tak tylko sobie palcami po stole pitole Pitt. Nie pitol Mecz ogladaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 I co Wy na to? Grecy wygrywają 1:0. Nasi grają ładny mecz, ale bramek nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Teraz sie uda i wychodzimy jako pierwsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Niech nasi szybko strzelą dwie i Grecy trzy sztuki i będzie śmiesznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 No to się nagrali,brawo Polacy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 ... schodzimy na ziemię ...15min nieudolnej gry, reszta to parodia...idę szykować pudełka na jutrzejszy fishing, szkoda nerwów <_< .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 jaka piękna katastrofa <_< Nic to,na ryby trzeba, więcej z tego pożytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Jak oni nie mogą z takiej grupy wyjść,to strach pomyśleć jak by byli w grupie B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi