mifek Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 a ja sie tam ciesze... przynajmnie troche spokokniej sie zrobi na ulicach i luudzie w koncu ochlona nie beda sie denerwowac i w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 ...Smuda do odstrzału...jak połowa tych pseudogwiazdorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 a ja sie tam ciesze... przynajmnie troche spokokniej sie zrobi na ulicach i luudzie w koncu ochlona nie beda sie denerwowac i w ogole ...mifas, i znikną z aut hałasujące flagi <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Nasi to się nadają do wiązania przyponów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Biora u was ryby?Ja dzisiaj 3 pajki straciłem we frajerski sposób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Biora u was ryby?Ja dzisiaj 3 pajki straciłem we frajerski sposób...Tak biorą jak nasi grają. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 i się tabela przewróciła do góry nogami, szkoda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Biora u was ryby?Ja dzisiaj 3 pajki straciłem we frajerski sposób...Tak biorą jak nasi grają. <_< To ja dzisiaj byłem w formie...Jak nasi gracze.BTW - nie kumam tego sportu zupełnie.A ryby gryzły, mozna było dzisiaj połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 ...pocieszenie - Rasija nie wyszła z grupy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Alez piach. Grajac u siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Znowu szkoda pierwszych 10 minut. Suchar. Nic to... Dziękuję reprezentacji. Do zobaczenia w eliminacjach do MŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Oooops, I did it again. Tak mi się skojarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Alez piach. Grajac u siebie.... Paskudny, nie szło patrzyć. Trenerowi Smudzie, którego lubię od czasu Widzew - Broendby, dziękuję bardzo za 3 defensywnych pomocników. Zajebiste ustawienie na mecz, który trzeba wygrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Przed minutą Smuda powiedział, że koniec jego przygody z reprezentacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Smuda na antenie TV już podziękował,jego kontrakt wygasł z końcem gry Polaków,a więc niespełna kilka minut temu.Ciekawe kto następnym kandydatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 I pękła bańka mydlana, skończyło się kibicowanie na pokaz, szycie wielkiej sektorówki, fantastyczny doping na każdym meczu - zajebiśćie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ja pier**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 A tak z innej beczki - jak sprawy jutro muszą się potoczyć, żeby holendrzy awansowali? Jest ktoś w stanie tak na szybko powiedzieć, bo nie chce mi się jakoś szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Jak to sie mowi..?Zwyciestwo ma wielu ojcow...ale kleska jest zawsze sierota....a w tym naszym kraju, mam wrazenie...ta wypowiedz zyskuje jeszcze kilka wymiarow... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Holandia już nie ma szansy na wyjście nawet jak wygra z Portugalią,a Dania przegra z Niemcami.Wówczas Holandia i Dania będą mieli po 3 pkt,ale liczy się bezpośredni pojedynek,a lepsi byli Duńczycy od Holendrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 ...coś mi się wydaje że jednak Oranje szansę na 1/4 finału mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 ...coś mi się wydaje że jednak Oranje szansę na 1/4 finału mają... A w jaki sposób,bo ja być może sie mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Niemcy jutro trz moga odpasc... Zobaczymy co to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Niemcy już awans mają w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Portugalia wygrywa z Holandia a Niemcy przegrywaja 0:1 lib 1:2 i do domu jada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi