Maciek_7 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Miałem już się nie odnosić do Twojej ogromnej wiedzy, ale nich stracę. Jakbyś grał to wiedziałbyś, że nawet z 20 metra jest trudno o miejsce do strzału...Powołania nie dostałeś? Z mojej strony to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 [quote title=Maciek_7 napisał(a) dnia pon, 18 czerwiec 2012 Domyślam się, że kibicujesz Śląskowi wow , jedyne trafne spostrzeżenie - robisz postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Za to Ty kwitniesz w miejscu. Edit: To gdzie i kiedy grałem nie ma nic wspólnego ze spojrzeniem na Polską Kadrę. Jak zechcesz to znajdziesz. Ty za to afiszujesz się z tym jakbyś był diamentem pokroju Hazarda (też lubi szum wokół swojej osoby). A i jeszcze jedno: Jaga, nie jaga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 ciesze się , że się zgadzamy, wrzuć jakiegos linka i pokaz gdzie grałeś lub grasz...Jak grałes w juniorach jagi to może na jakimś turnieju się widzieliśmy, ale chyba mam ciut więcej lat i raczej w innych rocznikach graliśmy, ale na mistrzostwach polski szkół wyższych może się spotkaliśmy, na studiach obroniłem się później, więc rok dłużej byłem na sekcji i może dane nam było rywalizować. Ostatnie w jakich grałem chyba były w Cieszynie na hali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ja pamietam jednego dobrego prawnika ktory na dobrym poziomie kopal pilke i tez ze slaskich rewior jak kolega wyzej, Jacek Bednarz sie zwal:p A co do naturalizowanych Polakow w kadrze,to pewnie bysmy ich wielbili jakby byl przyzwoity wynik na euro.A tak jedyne co im wyszlo to nauczenie sie slow hymnu,a to chyba jednak za malo.A co jest najbradziej smutne to to,ze kondycyjnie cala czworka wygladala lepiej od reszty naszej kadry,a to swiadczy o tym,ze bledy szkoleniowe popelniane sa juz duzo duzo wczesniej.Mam nadzieje ze dzis na kolacje chociaz spaghetti nie bedzie,bo pal licho reszte mistrzostw ale z tym Balotellim z przodu to i z Irlandia Wlosi moga odjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Oglądał ktoś wczoraj dyskusje w Polsat Sport na temat występu naszych „orłów”? Miazga – zwłaszcza statystyki no i niesamowicie ciekawa dyskusja między Bońkiem a prowadzącym obnażająca do szpiku kości to bagno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Oglądałem to. Podobny panel dyskusyjny odbył się już po pierwszym meczu, choć być może nie tak bezpośredni w ocenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Awans Hiszpanii po...powiedzmy sobie szczerze nie najlepszej grze...Ale i Chorwaci tanio skóry nie sprzedali. Grunt, że jest ćwierćfinał- teraz będzie tylko lepiej Vamos Espana!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Jak to Hiszpania nie grala dobrze??? Nie rozumie...grali super 1 polowa miazdzyli Chorwacje w drugiej troszke oslabli i Chorwaci napedzili im stracha ale gra Hiszpanow to miod.Nie mozna stwierdzic ze ktos gral zle jesli gral z bardzo mocna druzyna do tego Chorwaci byli przygotowani super kondycyjnie.Potwierdzeniem gry Hiszpanow byla piekna bramka.Nie rozumie tylko dlaczego Vincent z lasu sciagnal Torresa i wlozyl tam malutkiego Silve, powinien sciagnac Silve i dac kogos kto moglby robic zamieszanie w polu karnym aby troszke zeszli z Torresa, bo Torres byl kryty bardziej niz suka w cieczce.Ogolnie dobry mecz, Hiszpanie przyzwyczaili nas do tej czerwonej furri z euro i MS teraz brakowalo tego glodu zwyciestwa, byc moze juz sie najedli tytulami.Miejmy nadzieje, ze po analizie tego spotkania Hiszpanie wroca bardziej efektywni, wspomna jak sie walczy o tytul i pokaza raz jeszcze ze sa najlepsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Przy bramce dla hiszpanów ręki nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Jak to Hiszpania nie grala dobrze??? Nie rozumie...grali super 1 polowa miazdzyli Chorwacje w drugiej troszke oslabli i Chorwaci napedzili im stracha ale gra Hiszpanow to miod.Nie mozna stwierdzic ze ktos gral zle jesli gral z bardzo mocna druzyna do tego Chorwaci byli przygotowani super kondycyjnie.Potwierdzeniem gry Hiszpanow byla piekna bramka.Nie rozumie tylko dlaczego Vincent z lasu sciagnal Torresa i wlozyl tam malutkiego Silve, powinien sciagnac Silve i dac kogos kto moglby robic zamieszanie w polu karnym aby troszke zeszli z Torresa, bo Torres byl kryty bardziej niz suka w cieczce.Ogolnie dobry mecz, Hiszpanie przyzwyczaili nas do tej czerwonej furri z euro i MS teraz brakowalo tego glodu zwyciestwa, byc moze juz sie najedli tytulami.Miejmy nadzieje, ze po analizie tego spotkania Hiszpanie wroca bardziej efektywni, wspomna jak sie walczy o tytul i pokaza raz jeszcze ze sa najlepsi. Dobra to ta gra była na niezbyt silną Irlandię. Wczoraj wybitnie brakowało precyzji, płynności podczas wymiany piłki i ostatniego dotknięcia. Stałe fragmenty? Chyba ani jednego realnego zagrożenia po takowym- a samych rzutów rożnych Hiszpanie mieli kilkanaście....- oczywiście!- mocno do tego przyczynili się chorwaccy obrońcy, co nie zmienia faktu, że Hiszpanie mocno się męczyli, a i dużo nie brakło(brawo Casillas!) by Chorwaci zrobili niespodziankę...Bardzo mocno kibicuję Hiszpanom, jednak obiektywnie trzeba stwierdzić, że wczorajszy mecz nie był popisem ich firmowej gry... PozdrawiamKamil A ręki wg mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Przy bramce dla hiszpanów ręki nie było? Nie, nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Oglądał ktoś wczoraj dyskusje w Polsat Sport na temat występu naszych „orłów”? Miazga – zwłaszcza statystyki no i niesamowicie ciekawa dyskusja między Bońkiem a prowadzącym obnażająca do szpiku kości to bagno. ziom7 obejrzyj sobie i zrozum w końcu jak zagrał Twój idol Obraniak, liczby i statystyki w których tak się lubujesz też tam padają znakomity piłkarzu i wielki znawco piłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Program na Polsacie to jakies nieporozumienie - sami koledzy Tomaszewskiego, wiec wiadomo ze krytykuja Obraniaka, Boenischa (tu sie zgadzam) itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 No a liczby o które zabiegał tak mocno tutaj pewien użytkownik? Liczby też są znajomymi Tomaszewskiego? Ale co Boniek i Hajto wiedzą o piłce, przecież nigdy w nią nie grali! Tym oto postem definitywnie kończę ten temat, bo Rooney w końcu wraca do gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ja program ogladalem po 1. meczu jak byl Hajto (kazdy wie jakie ma zdanie na temat obcokrajowcow) - dla mnie to wygladalo tak, ze na sile chcieli pokazac jak slabi oni sa. Wylaczylem po 10min bo sluchac sie nie dalo. Ale mozliwe ze sie program poprawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Maciek siedem, po raz kolejny prowokujesz nie potrzebną dyskusje bez przygotowania i zmieniasz temat rozmowy. JUż wiemy, że w piłkę nie grałeś i posiadasz telewizyjną wiedzę, nikt Cie za to nie gani. Nie płacz, wyśpij się spokojnie. Nigdy nie napisałem, że Obraniak jest moim idolem. Z tym przypisywaniem idola komuś to toszkę hamuj bajerę, za stary jestem na to i wolę zwracać uwagę na piękne dziewczyny - np: Natalia Siwiec. Jak wcześńiej napisałem uważam ,że Ludo jest dobrym grajkiem, a w porównaniu z zawodnikami szkolonymi w Polsce jest sporo do przodu jeżeli chodzi o sposób poruszania się po boisku, przyjęcia piłki, poruszania po boisku z piłka przy nodze, głowe ma zawsze do góry. Ja się pytam, czy słaby koleś nosi nr 10 na plecach w jakiejś europejskiej lidze??? Taki nosił Obraniak w lille. Nie wyłapiesz tego, ale o tym juz pisaliśmy.Hajto fajny zawodnik, zawsze go lubiłem i ceniłem, ale wirtuozem nigdy nie był, przypomnij sobie jak w jap i kor Pauleta go ośmieszył i wkręcił w ziemię jak gówno, hmmm pamiętasz to???Rozumiem, że Tomek Hajto jest u Ciebie na topie, bo troszkę się interesuję polską liga, ale do trenerki mu troszkę daleko, tak samo Boniek, super piłkarz, światowa klasa, ale miał swoje 5 minut w reprezentacji jako trener. Jedyny pozytyw za Bońka to powołanie Wasilewskiego ze śląska Wrocław, w przegranym meczu z Danią. W tamtych latach na prawdę się wybijał i zasłużył na to. Otym jak eliminacje poszły dalej wszyscy chyba wiedzą .Nie widziałem programu na Polsacie Sport. Prawdopodobnie był prowadzony przez jednego z Panów kołtoń-borek, a jak ktoś czytał kiedyś feletony tych panów lub oglądał programy na Polsacie to wie, że są to pierwsi dupowlażący Kadrze z Kor i Jap. Tak się panowie tam zaprzyjaźnili z zawdnikami, że do dziś niektórzy mają kontrakty z polsatem i starają się coś mądrego powiedzieć. Za dużo tego nie można oglądać bo w głowach Polaków Swierczewski i Hajto będą rywalizowali z Mourinho i Guardiolą swoim kunsztem trenerskim .Tak poważnie Hajto nigdy nie był zwolennikiem Obraniaka, więc normalne , że mu jechał, przed mistrzostwami jechał Peurqisowi jak szmacie, a w turnieju zarał przyzwoicie,,,Na pewno lepiej niż Tomek w Aazji.Gościem stałym u dwóch prowadzących jest Wojtek Kowalczyk, on bezpośrednio potrafi powiedziec co o wszystkim myśli i to mi się podoba. Nie próbuje z siebie robić wielkiego trenera..Albo jak kto woli nie sra wyżej niż ma dupe.Przypone też, że padały tam porówniania na michniewicza - polski mourinhio, na probierza polski guardiola, był też polski becham - nie pamiętam kto i polsk messi jeszcze - no prosze Cię Borka ponosi stary obciach na całą europęJak będe miał chwilę to obiecuję Ci Maciek, że oglądnę program i wypowiem się, ale raczej na priva, bo nie ma co zaśmiecać wątku i nie chcę obnażac Twojej niewiedzy na temat Polskiej piłki i nie tylko. Tymczasem idź na rybki, oglądnij meczyk Anglików wygodnie w fotelu i kibicuj Weynowi.nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ziom - polski Beck to podobno Jarosław Bieniuk, a Anna Przybylska to polska Victoria Hajto może sobie gadać, ale tak jak pisze @Ziom, Pauleta go ośmieszył, a on sam zdeptał potem Portugalczyka(chyba też Pauletę) jak ostatni cham. A dla mnie Kowalczyk to też totalne zero.Koleś pograł w Barcelonie - ok, to był sukces. Ale jego ciąg dalszy jest żałosny, kariery wielkiej nie zrobił, a te jego wynurzenia, na temat piłki i alkoholu, jak to piłkarz może chlać, bo mu to uwalnia umysł i daje poczucie niezależności(polecam art Wołowskiego na ten temat) itd. Żałosne. Teraz wielki krytyk i wskazujący drogę. Tylko nikt poza Polsatem nie chce w studiu ani sztabie szkoleniowym jego przepitej twarzy. A widzieliście jego felieton na weszlo.com?Kuw**, jeb**** itd, tak to można z kumplami przy piwie, a nie będąc osobą publiczną - w felietonie - do kadry. Kadry, która sukcesu nie osiągnęła. Ale nie ośmieszyła się tak jak te w Koreii, za Benhakkera, albo za Janasa. Gdzie łoili nas 4:0, a koleś bez nerki - czy czego tam Klasnic'owi brakowało, ładował nam dwie bramki z podań od rezerwowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Nigdy nie napisałem, że Obraniak jest moim idolem. Z tym przypisywaniem idola komuś to toszkę hamuj bajerę, za stary jestem na to i wolę zwracać uwagę na piękne dziewczyny - np: Natalia Siwiec. Jak wcześńiej napisałem uważam ,że Ludo jest dobrym grajkiem, a w porównaniu z zawodnikami szkolonymi w Polsce jest sporo do przodu jeżeli chodzi o sposób poruszania się po boisku, przyjęcia piłki, poruszania po boisku z piłka przy nodze, głowe ma zawsze do góry. To Ty postawiłeś tezę, że Obraniak był najlepszym polskim piłkarzem na Euro, tezę zresztą której nie potrafisz obronić nawet liczbami na które się powoływałeś, bo i one mówią co innego. Od tego się zaczęło i na tym się zakończy. Kreujesz się na gwiazdę: byłeś szkolony od najmłodszych lat, grałeś w świetnym klubie tylko nikt nie poznał się na Twoim talencie. Komuś wytykasz fakt o którym nie masz pojęcia i pewnie nigdy mieć nie będziesz. Po całej piłkarskiej karierze, gdzie zjadłeś zęby kopiąc piłkę stajesz się perfekcyjnym ekspertem, szkoda tylko, że przy tym wszystkim człowiekiem subiektywnym i pałającym swoją ogromną wiedzą praktyczną i teoretyczną. Jest ciepła posada do objęcia - złóż CV, wykaż się wiedzą i zagraj eliminacje Kaźmierczakiem i Obraniakiem (chociaż ja sam się już pogubiłem czy jest bocznym pomocnikiem czy klasyczną 10, bo różnie pisałeś) w śordku pola. Tyle. A co do Hajty i Bońka to uważam, że tacy z nich eksperci jak trenerzy, w tym wszystkim chodziło o co innego, ale Ty i tak pewnie tego nie zrozumiesz, bo Ci ego nie pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 przemawia przez Ciebię złosć, chyba gubisz się we wszystkim.nigdy nie napisałem, że jestem talentem piłkarskim i nie dodawaj mi jakiś niestworzonych historii. Grałem w piłke od dziecka do 2006 roku. 4 ligowy poziom było dane mi osiągnąć - zależy od klubu ale 4 razy w tyg treningi plus sobotnie mecze, jak dojeżdźałem po 30 pare km to miałem możliwość odpuszczenia jednego treningu. Więc zębów nie zjadłem na piłce ale troszkę po grałem. Nawet nie wiesz ile imprez musiałem odpuścić . Więc coś na ten temat wiem. Był to poziom amatorski, dalej w niektórych nawet 2 ligowych klubach jest pika amatorska w Polsce. Nigdy nie wypowiadałem się o trenerce i nie chciałem w tym kierunku iść. Moje pytania odn Ciebie, tyczyły się tylko tego czy na murawie przebywałes, czy miałeś słabszy dzień i czy potrafiłeś się pozbierać, chciałem się dowiedzieć czy byłeś kiedyś na boisku i wiesz co piszesz jak jechałeś po zawodnikach. Wracając do Obraniaka to wyprowadził 2 akcje bramkowe:z grecją wyrzucił błaszczykowskiego na skrzydło - ten asystował, a z rosją też do błaszcza, a ten wjechał na lewązweryfikuj to , widzę, że z przeglądarką nie jesteś na bakier brał udział przy wszystkich naszych bramkach, wiele ich nie było, przy defensywnym sposobie gry to chyba i tak wiele ale to temat nie na tą rozmowę. 10 na plecach na koszulce to numer... nie pozycja jak to się kiedyś mówiło - np klasyczna 9. Byle laps nie dostanie takiego nr nawet w amatorskim klubie. nie ma przywiązania, że 10 na koszulce musi być dychą na placu. nie widzę sensu bicia dalej tej piany na forum, nie przekonasz mnie, że obcokrajowcy zajebali nam Euro - bo do tego zmierzasz.Pisałem już winnych szukaj w związku i selekcjonerze.chyba mozemy zakończyć ten temat???Jak Cie się Angola podoba z Ukrainą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Jak Cie się Angola podoba z Ukrainą?To nie te mistrzostwa. A tymczasem Anglia gra fatalnie, Parkerowi pewnie jeszcze w głowie się kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ukraina mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Bardzo dobry mecz skubańcy grają, chociaż już ze Szwedami nieźle grali. Rooney Ale to co Gerrard zrobił przy tej bramce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Dyskusje w Polsacie są różne, zależy od zestawu dyskutantów. Wczorajsza np. była poniżej krytyki, prymitywna nagonka na trenera. Dyskutujący zapomnieli, że jak na razie żadnemu trenerowi nie udało się nic sklecić a kolejny następny ma dokonać cudu. Potem ci sami ludzie następcę będą wklepywać w glebę. Za to szerokim lukiem omija się istotę problemu czyli finanse tego bagna. Na pewno po tym blamażu nastąpi zmiana przy korycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Dajcie spokój z polowaniem na czarownice, Euro 2012 trwa. Ukraińcy zagrali piękny mecz, niestety przegrali, choć niesprawiedliwie. Bramka ewidentnie była, a pajac na końcowej linii nie widział jej. Szkoda, bo należał się Ukraińcom remis.Szkoda, że nasi kopacze nie dali grze tyle serca, porażka byłaby mniej gorzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi