Guzu Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Z nową fryzurką tylko z dyńki musiał zapakować, żeby w świetle fleszy ładnie wyglądać .Ale się udało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Jakbyście sie z gościa nie śmiali ( min. fanatycy barcelony)to i tak jest zajebiście dobrym piłkarzem a że wyglada jak burak z disco polo to inna sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Jeziorm, U mnie smiech wywoluje wlasnie to buractwo, a nie to jakim jest pilkarzem A jak u innych to nie wiem. Jakies typy na dzisiejszy mecz filozofow ? http://www.youtube.com/watch?v=ur5fGSBsfq8 Nie moge sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Jakbyście sie z gościa nie śmiali ( min. fanatycy barcelony)to i tak jest zajebiście dobrym piłkarzem a że wyglada jak burak z disco polo to inna sprawa... I o to się rozchodzi, a nie fantatyzm czy po prostu kibicowanie ulubionym zawodnikom. Piłkarzem jest bardzo dobrym- szybki, świetny technicznie, silny fizycznie- ale cały wic jest w.... wystarczy spojrzeć Płaczliwa ciota, dla której najważniejszy jest manicure(tak to się pisze?? ) przed i w trakcie meczu, strojenie teatralnych min do sędziego po byle dotknięciu przez rywala i nieumiejętność udźwignięcia presji i odpowiedzialności podczas strzelania kluczowej jedenastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Z jedenastkami bywa różnie. Wielu piłkarskich tuzów zawodziło w decydującym momencie i nie ominęło to także Messiego w tym roku. Można by wymieniać takie przypadki i wymieniać... Choćby ostatnie Copa America gdzie w ćwierćfinale BRAZYLIA!!!! nie strzeliła 4 karnych z rzędu... Paragwajowi!David Trezeguet z finału mistrzostw świata 2006, Totti, Del Pierro, Bagio, Henry, Cristino w Realu i w meczu z Barcą jeszcze jak grał ManU.... takze to taki średni argument. facet jest jak maszyna, wyżyłowany na maksa. Leo ma to wszystko jakby bardziej naturalnie, finezyjnie... To teraz jak wygra hiszpania będzie półfinał Espania - Portugalia i znów koledzy z boiska się spotkają. Ciekawe czy Ramoslub Alonso kopnie Kryśkę?!? Bo w to, że Coentrao (nie wiem czy dobrze napisałem) skosi Xaviewgo i Andresa to nie mam złudzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Może i z tymi karnymi rzeczywiście tak jest, że to teoretycznie pewniaki zawodzą, ale patrząc obiektywnie, to w meczach o naprawdę dużą stawkę bardzo często się Krysia spala. Fakt, w ostatnich 2 spotkaniach na Euro pokazał co potrafi strzelając na wagę zwycięstwa, ale w meczach LM, czy GD z reguły nie wytrzymywał ciśnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Szkoda, trzymałem kciuki za Czechów. Mam nadzieję, że Niemcy przejadą się po Grecji aż miło. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Szkoda, trzymałem kciuki za Czechów. Mam nadzieję, że Niemcy przejadą się po Grecji aż miło. <_< Jakoś ja też wyjątkowo za Niemców trzymam kciuki Prognozuję spacerkowe 3:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Szkoda, trzymałem kciuki za Czechów. Mam nadzieję, że Niemcy przejadą się po Grecji aż miło. <_< Jakoś ja też wyjątkowo za Niemców trzymam kciuki Prognozuję spacerkowe 3:0 Szanse Greków są iluzoryczne, ale liczę na niemieckie łzy na tym turnieju, choć może być trudno o taki piękny obrazek... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Realnie patrząc, to Niemcy są dziś zdecydowanym faworytem i pewno to oni przejdą dalej, aczkolwiek dzisiaj kciuki trzymam za Greków, bo trzeba kibicować tym, którzy grają przeciwko Niemcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Dokładnie Kamil, ja dzisiaj tez jestem grekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Dokładnie Kamil, ja dzisiaj tez jestem grekiem to znaczy kończysz pracę o 14.00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 facet jest jak maszyna I właśnie dlatego jest wielu innych piłkarzy, których ja osobiście cenię sobie o wiele wyżej niż portugalską supergwiazdę. Tak się składa, że przez kilka lat, gdy grał jeszcze w barwach United miałem przyjemność oglądać większość meczy, które rozgrywał a co za tym idzie śledzić jego rozwój, do tego jeszcze jeden mecz, gdy grał w barwach Sportingu (sparing przeciwko Manchesterowi). Wówczas jeszcze dało się zauważyć ten błysk geniuszu gdy wkręcał przeciwników w ziemię, te pierwsze mecze w Premiership z Boltonem, fantastyczny występ na Craven Cottage z Fulham - to był inny piłkarz, dryblował, dogrywał, wracał. Zmienił się ogromnie przez ten okres czasu. Stał się wytrenowaną maszyną do strzelania goli, co już w ostatnich bodajże dwóch sezonach dało się zauważyć w barwach United a później Blancos. Bardzo irytowało mnie to, że musiała harować na niego cała drużyna, tylko po to by Ronaldo mógł zasadzić bramę. W tym wszystkim było mnóstwo meczy kiedy nie istniał. Prawda jest taka, że można jego styl gry tak samo uwielbiać jak i nienawidzić, ale trzeba szanować. Ja osobiście o wiele bardziej wolę zobaczyć kros Scholesa, prostopadłe podanie Xaviego czy Pirlo, błysk geniuszu Silvy (na marginesie, co ten gość wyprawia ostatnimi czasy ), rajd Bale`a czy techniczne wykończenie Rooneya a o takim małym brzdącu, którego przeklnąłem 2 razy w finale ligi mistrzów nie wspomnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Dokładnie Kamil, ja dzisiaj tez jestem grekiem to znaczy kończysz pracę o 14.00? W mojej firmie połowa tak kończy, znaczy sie grecy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Mam nadzieje ze Niemiecka Maszyna rozniesie Grekow w pył...Wynik? Moze juz 2:0 do przerwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Dokładnie Kamil, ja dzisiaj tez jestem grekiem to znaczy kończysz pracę o 14.00? W mojej firmie połowa tak kończy, znaczy sie grecy ??? Jeśli zaczynają o 9.00 to - tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Śmieję się z Kryśki, a nie z piłkarza Ronaldo. Napastnik Ronaldo jest bardzo skuteczny, świetnie wyszkolony technicznie i niewątpliwie jest jednym z najlepszych na świecie. Jednak Kryśka, która czesze włoski w przerwie, występuje z inną koafiurą w każdym meczu i strzela cudnego focha, jak trafia w słupek, doprowadza mnie do spazmów śmiechu i bólu kałduna. Na razie Niemcy wmęczyli jedną bramkę, a Grecy pięknie odpowiedzieli, brawo Hellas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 I po co wk.....ć germańca? 3 bramki w 10 minut i po zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Ale ich rozbili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Niemiecki walec jest w polfinale. Ale przed nim (walcem) stana albo grajacy po wlosku Wlosi, albo grajacy po wlosku Anglicy. Rywala poznamy w niedziele, mecz istnych megamozgow Balotelli vs Rooney ... ciekawe czy zona tego drugiego znalazla juz plaze w Krakowie, czy nadal bladzi i szuka...przyleciala prywatnym samoletem, wiec mogla poleciec sobie nad morze na Wegry (Balaton) i gotowe A jutro Hiszpania - Francja. Podobno bedzie ciezki mecz.Jest szansa na pierwsze 0:0 w tym turnieju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Raczej obstawiałbym 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 moze ktos podac wynik i kto z niemcow strzelil bramke...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 4:2Jest jakas roznica kto strzelal? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 dzieki ...po godzinie udalo mi sie w koncu otworzyc Interie . no bylem ciekawy czy Klose i Podolski cos trafili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Klose, Khedira, Lahm i Reus. Edit: Ach widze ze juz wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi