Skocz do zawartości

Euro 2012 tuz tuz...

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 498
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

No i pozostaje mi pogratulować,choć nie chętnie to robię, kibicom 1001 podań,mecz nawet dobry,ale gdyby Portugalia się ich bała ,to z pewnością byłby w normie,czyli gra w dziada :wacko: Karne to loteria,więc proszę nie przypinać sobie zbyt wiele w związku z wygraną ,dla mnie takie rozstrzygnięcie, to tak jak wybrać zwycięzcę zawodów wędkarskich wśród tych co złowili więcej okoni ....na trok boczny :wacko: Ewidentnego karnego dla Portugalii nie wspomnę,ale w czasach szkolnych gdy grałem ,nie było tłumaczenia typu przy ciele itp. a chodziło tylko o złote kalesony,czyli nic......piłkarz ma ręce tylko do rzutu z autu,każde jej użycie w trakcie meczu poza tym wyrzutem ,jest/powinno być karane :wacko:

No i pozostaje mi pogratulować,choć nie chętnie to robię, kibicom 1001 podań,mecz nawet dobry,ale gdyby Portugalia się ich bała ,to z pewnością byłby w normie,czyli gra w dziada :wacko: Karne to loteria,więc proszę nie przypinać sobie zbyt wiele w związku z wygraną ,dla mnie takie rozstrzygnięcie, to tak jak wybrać zwycięzcę zawodów wędkarskich wśród tych co złowili więcej okoni ....na trok boczny :wacko: Ewidentnego karnego dla Portugalii nie wspomnę,ale w czasach szkolnych gdy grałem ,nie było tłumaczenia typu przy ciele itp. a chodziło tylko o złote kalesony,czyli nic......piłkarz ma ręce tylko do rzutu z autu,każde jej użycie w trakcie meczu poza tym wyrzutem ,jest/powinno być karane :wacko:

:mellow: :mellow: dobre z tymi pasiakami :mellow:

A jeden taki to kolowrotka zapomnial. Bo nie zarzucil nawet :mellow:

Danielu,patrzę na to wszystko przez jeden pryzmat i jakoś widzę podobieństwo zajebiste :wacko: Mecz był wyrównany,z lekką przewagą Portugalii,nie zaprzeczysz chyba? Stało się ,jak się stało,ale czy te karne w rozgrywkach takiej rangi są sprawiedliwe? wątpię i raczej nigdy nie wezmę tego na poważnie,taki już mam tok myślenia :D

A Ty znowu z tą Krystyną............... :lol: :lol: :lol: :lol:

Co znowu? Jak znowu? Po 90 minutach lowienia wedka poszla do pokrowca. Ewidentnie. Takze potem na czas nie wyjal zestawu :mellow:

W meczu zle przygotowanym przez lesnego Wincenta Hiszpanie wygladali bardzo staro. Ale to zasluga 3 muszkieterow z pomocy portugalskiej. Nie cr d artagniana :mellow:

Ale ze kolowrotka nie wzial.... :mellow:

kołowrotek miał,ino mu się wędka odpowiednio nie ładowała.... :mellow:

ale liczył w tył dzielnie 1-2-3-4-5 i jeden w bok.....

Tam byl dolek . Mogl wejsc jakis leszczyk na zestaw z lokowka(sprezyna). Liczyl dobrze... Ale kto na okonie ze sprezyna. No i potem ten potrzask z pokrowcem. Eh pechowiec. A podobno walczyl o zlotego karpia koi w kuli :mellow:

kołowrotek miał,ino mu się wędka odpowiednio nie ładowała.... :mellow:

ale liczył w tył dzielnie 1-2-3-4-5 i jeden w bok.....

Tam byl dolek . Mogl wejsc jakis leszczyk na zestaw z lokowka(sprezyna). Liczyl dobrze... Ale kto na okonie ze sprezyna. No i potem ten potrzask z pokrowcem. Eh pechowiec. A podobno walczyl o zlotego karpia koi w kuli :mellow:

:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no fakt taki dołek już nie jednego pozbawił marzeń,szkoda ,bo sędzia nawet raz pozwolił na replay i tak nie wyszło :wacko: :huh: :angry:

Sorry Panowie, że odbiegnę od tematu dyskusji

Czy mi się wydawało, czy CR7 (nie napisałem Krystyna) na pierwszą połowę wyszedł we fryzurze zalizanej na bok, a na drugą włoski ulizał prosto?

A tak w ogóle, mecz mi się nie podobał, więc po 90 minutach pojechałem naładować kija bassem :lol:

Hiszpania- suchar, nie tak to miało wyglądać. Portugalia- brawo, nadspodziewanie dobrze i skuteczna neutralizacja przeciwnika. Drugi z kolei mecz z karnymi :wacko: . Dziś trzymam kciuki za sąsiadów, wczorajszy mecz utwierdza mnie w przekonaniu, że chcę finału Hiszpania-Niemcy. :D

Nie rozumie co macie do tej Hiszpanii to tylko ludzie z roku na rok sa coraz starsi wolniejsi nie moga byc zawsze na topie zdobyli ME MS teraz sa w finale do tego nie przegrali zadnego meczu.Jak do tej pory grali praktycznie sami, Portugalia stawila opor atakowala ale to nie Polska i nie mozna spodziewac sie ze Hiszpanie beda grali na luzie i zdobywali bramki jak z Irlandia.Nikt nie widzi dobrej gry Hiszpanow tylko wpadki i nieudane zakonczenia akcji, ale oni pracuja caly czas to co robia na boisku nie potrafi nikt a coraz wiecej zespolow nasladuja hiszpanska tiki taka.Gdy ogladalem mecz Hiszpania-Francja i wczoraj Hiszpania-Portugalia widzialem nastawienie komentatorow ktorzy jakby mogli od razu zapisaliby wynik niekorzystny dla Hiszpani, jak Portugalia przy pilce to o ja ten tego tamtego a jak hiszpanie na polu karnym przeciwnika to cisza a jak spieprza to krytyka a to sie udziela najlepiej jakby nie komentowali i kazdy ocenil mecz.Portugalia fakt cisnela ale co zrobil najlepszy pilkarz swiat?????????? nic a dlaczego bo mu sie nie chcialo?? nie dlatego ze nie dali mu okazji............Wlosi cisna Niemcow jada z nimi jak z fura gnoju mam nadzieje ze nasi oprawcy wroca dzis do domu na czele z Lukasem Pedalskim i Miroslawem Kloze(tem)

coraz wiecej zespolow nasladuja hiszpanska tiki taka.

nastawienie komentatorow ktorzy ...

Coraz więcej ... również zauważa że wystarczy trzymać zwartą obronę i tiki taka robi się malaga i kasztanki

a nastawienie komentatorów, którzy ... są już znudzeni jak i zresztą nie tylko oni?

co tu w ogóle komentować, reprezentacja na której występie w euro fani skandują nazwisko Argentyńczyka :lol:

Włosi dziś odesłali Niemców, mam nadzieję w niedziele odeślą Hiszpanię :D

@Jeziorm :lol: :lol: :lol:

Wczorajszy mecz mnie rozczarował; cieszę się, że wygrała Hiszpania, ponieważ tej właśnie drużynie - po odpadnięciu Polski - kibicuję. Dzisiejszy półfinał był - moim zdaniem - dużo bardziej emocjonujący. Zaskoczyła mnie słabość Niemców; ewidentnie maszynka się zacięła. Podobało mi się, że walczyli do końca (nic nowego...), zwłaszcza znamienne było zachowanie Neuer'a w ostatnich minutach. Balotelli'ego nie lubię, ale trzeba mu oddać, co jego.

Mam nadzieję na interesujący finał; będę oglądał ten mecz we Włoszech, więc muszę się schować w domku jako kibic Hiszpanii :lol: :lol: ;)

A ja dzisiaj obejrzałem bezapelacyjnie najlepszy mecz tych mistrzostw. Perfekcyjny w każdym calu: technicznym, taktycznym, ofensywnym, defensywnym. To nie Niemcy zagrali tak zły mecz, ale Włosi tak idealny. Nigdy nie lubiłem stylu gry jaki przez wiele lat został do nich przyszyty, ale to co dzisiaj pokazali rzuciło na kolana. To co wyprawia Pirlo (nie tylko w dzisiejszym meczu) jest czymś nie z tej ziemi - wyszkolenie, wydolność, technika, umysł, genialność! :mellow: Niemcy próbowali, swoje szanse mieli, czasem zabrakło szczęścia, czasem zimnej krwi i ten Neuer w końcówce meczu :huh:

Po prostu fantastyczny mecz! W końcu moje oczekiwania co do obejrzenia dobrego meczu zostały zaspokojone B)

coraz wiecej zespolow nasladuja hiszpanska tiki taka.

nastawienie komentatorow ktorzy ...

Coraz więcej ... również zauważa że wystarczy trzymać zwartą obronę i tiki taka robi się malaga i kasztanki

a nastawienie komentatorów, którzy ... są już znudzeni jak i zresztą nie tylko oni?

Barcelona Madryt MALAGA TIKI TAKA i kasztanki dla Francji Portugali i Irlandi :D

Jesli ktos jest znuzony proponuje final spedzic na rybach i psioczyc dalej jesli Hiszpania wygra badz jesli przegra udac sie w zacisze domowe i jebnac w gruche ze szczescia