maicke82 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 W tym meczu bylo na szczescie wszystko procz tiki taki,dzieki temu bylo mnostwo akcji i strzalow a nie gry w dziada.W finale niestety jest Hiszpania i znow bedzie gra w dziada,mam nadzieje ze Wlosi zagraja z wieksza skutecznoscia niz dzis i dziad wygra, bo w finale tylu sytuacji co z helmutami miec nie beda...Najgorzej dzisiaj bylo z ta murawa Forza Italia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 niemiecki walec sie spier...ł , ło jeju.... merkel sie po jajach drapie i mysli jak to możliwe Na chińskich trybach jechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 No to znamy mistrza Europy 2012 - ITALIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Barcelona Madryt MALAGA TIKI TAKA i kasztanki dla Francji Portugali i Irlandi Dla słabszych drużyn no cóż, malaga i kasztanki i bez tiki taki, taka kolej rzeczy i nie trzeba ,,gry w dziada jak tą taktykę słusznie określił kolega wyżej, nie mieli wzorowej obrony to i dali sobie wejść do bramki dla Portugalii ... , zawodników powiedzmy sobie szczerze, więcej światowej klasy w Hiszpanii, a i tak udowodnili że się da, tak jak Chelsea w Lidze Mistrzów z Barcą - choć tu porównanie nie do końca słuszne, Chelsea miała rewelacyjną defensywę, a Portugalia wzorową defensywę ale i dominowała w środku przez pierwsze 60+ minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 A ja dzisiaj obejrzałem bezapelacyjnie najlepszy mecz tych mistrzostw. Perfekcyjny w każdym calu: technicznym, taktycznym, ofensywnym, defensywnym. To nie Niemcy zagrali tak zły mecz, ale Włosi tak idealny. Nigdy nie lubiłem stylu gry jaki przez wiele lat został do nich przyszyty, ale to co dzisiaj pokazali rzuciło na kolana. To co wyprawia Pirlo (nie tylko w dzisiejszym meczu) jest czymś nie z tej ziemi - wyszkolenie, wydolność, technika, umysł, genialność! Niemcy próbowali, swoje szanse mieli, czasem zabrakło szczęścia, czasem zimnej krwi i ten Neuer w końcówce meczu Po prostu fantastyczny mecz! W końcu moje oczekiwania co do obejrzenia dobrego meczu zostały zaspokojone Amen! Mysle ze final bedzie zaj... i chociaz lubie obydwie druzyny to chyba bardziej bede kibicowal kopciuszkowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Niemiaszki pokonane! <_< I to własną bronią i stylem, w jakim przechodzili się po poprzednich rywalach. Za to Włosi zagrali, jak nie oni...Przy 2-0 atakowali, jakby przegrywali, chcąc rozbić rywala- jak Niemcy z Grekami. Świetna postawa Buffona, defensywnych zawodników....zresztą Włosi zdominowali kompletnie Niemców praktycznie w każdym elemencie gry. Oj, będą Włosi w finale groźni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Najgorszy występ Niemców na tym turnieju, szkoda że akurat teraz. Przegrali całkowicie zasłużenia. Włochów nie lubię, ale przygotowali się o wiele lepiej. Wlosi cisna Niemcow jada z nimi jak z fura gnoju mam nadzieje ze nasi oprawcy wroca dzis do domu na czele z Lukasem Pedalskim i Miroslawem Kloze(tem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Pewnie inaczej by ten mecz sie ulozyl gdyby Niemcy wykorzystali jedna z 2-3 okazji na poczatke meczu przy stanie 0-0.Taka pilka.W moim odczuciu Niemcy grali najlepszy futbol na tym turnieju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedruM Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Musze sie zgodzic z Jackiem Gmochem, ktory wczoraj powiedzial ze: Wlosi sa pierwsza druzyna, ktora przetestowala obrone Niemcow Dla widza mecz swietny! Wlosi wzniesli sie na wyzyny! Kolejny zajebisty mecz Cassano i pierwszy naprawde dobry wystep Mario. Podanie Montolivo otwierajace droge do drugiej bramki to chyba najbardziej blyskotliwe zagranie na Euro Postawa Wlochow cieszy mnie bardzo, bo kibicuje im od 2006 roku Pozostala tylko Hiszpania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Pozostała AŻ Hiszpania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Mateo, Hiszpania nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 pisałem Tobie... obstawiam ten sam scenariusz... Espana, jako jedyna ma taki potecjał, że szybko może zmienić taktykę. Czy tak się stanie zobaczymy... w grupie było 1:1. Iniesta dwa razy nie popełni tego samego błędu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 No zobaczymy Bedzie na pewno dobry mecz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Nie no Panowie nie dajmy się zwariować, przy takiej grze to ITALIA wygra to całe EURO! Obstawiam wynik 2:1 dla Pirlo;) karnych tu raczej nie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 brawo dla tych ktorzy tak jechali na gre hiszpanow :) moge powiedziec tylko jedno TOMA. nie chce chwalic dnia przed zachodem slonca ale zachod juz nastapil a jak narazie hiszpanie mistrzami europy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Panowie i o czym my tu mowimy powiem tylko jedno tym ktorzy psioczyli jak mali chlopcy i bawili sie w zlych prorokow TOMA TOMA TOMA TOMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Oczywiście musiałem zostać w robocie i nie obejrzałem meczu na żywo...Jestem świeżo po skrócie. Teraz ja się śmieję ze wszystkich, którzy od początku Euro obstawiali Niemców, a potem Włochów. To był futbol radosny i tyle w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Makaron został przerobiony na kaszkę mannę .Gra hiszpanów czysta poezja, tylko się uczyć .Trochę mi szkoda włochów, aż takie lanie im się nie należało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Holandia, choć całym sercem za Espanią! Liczyłem bardziej na Holendrów i się przeliczyłem. Ale od początku Espania!!! Barca wzbogacona obroną Realu i nie ma mocnych! Z taką grą i jeśli nic się nie sknoci przez kolejne 2 lata, to spokojnie mogę mierzyć w złoto Mundialu! ale piłka to piłka, to chyba jedna z nielicznych gier, w której nawet superfaworyt może przegrać z kopciuszkiem.Taka jest piłka i jedna bramka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedruM Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Szacun dla Hiszpanow - wczoraj byli poza zasiegiem! Na zawsze FORZA ITALIA! Zemsta za dwa lata w Brazyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Brawo, brawo, brawo. Oglądać Włochów na kolanach- bezcenne. Najlepszy turniejowy występ ekipy Hiszpanii wypadł w finale. Wielka szkoda nieodgwizdanej ręki, mogło być 5:0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Przegrac w finale Euro z taka druzyna jak Hiszpania -zaden wstyd. Wlosi i tak zaszli daleko, chociaz z hiszpanami zabraklo im swiezosci. Mysle ze jak na final, dwa dni na odpoczynek i aklimatyzacje po meczu z Niemcami to stanowczo za malo. Drugie miejsce to i tak duzo co osiagnela Wloska druzyna bo ich nikt nie typowal w finale. To byly naprawde dobre mistrzostwa-tyle ze nie dla polskiej druzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Barca wzbogacona obroną Realu i nie ma mocnych!A od kiedy Piquet gra w obronie Realu? joke No cóż, Euro i po Euro. Włochom po bardzo dobrym meczu z Niemcami (choć Ci akurat się delikatnie wtedy posypali, tak się zbiegło szczęśliwie dla Italii) na Hiszpanów nie starczyło. Trochę pechowo, bo kończyli w 10 i nie mieli sił podchodzić wystarczająco agresywnie i wysoko, kiedy jeszcze było 2:0. Dla widowiska szkoda, że Di Natale przed przerwą nie złożył się lepiej do główki, oglądalibyśmy zupełnie inny mecz. Hiszpanie rozczarowali z Portugalią i gdyby odpadli w półfinale, odpadliby zasłużenie. W finale Włosi nie mieli czego szukać, kilka zrywów i przepaść w zespołowej grze, ułożeniu formacji i w tym akurat meczu, również w kondycji. Silva się zrehabilitował w moich oczach, bo zagrał nieźle i strzelił bramkę, choć wypracowali w pocie czoła koledzy a we wcześniejszych meczach zupełnie mnie nie przekonywał. No i Torres, który podał i się nie schamił na koniec - sam nie wiem jak to o napastniku świadczy Gol na 3:0 do bardzo pewnych nie należał, nooo ale zwycięzców ponoć się nie sądzi. Teraz czeka nas po-mistrzowskich tematów zastępczych moc, więc proszę nie regulować odbiorników, hahaha <_< PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Czesc.Brawo dla Włochow. Naprawde nie sadziłem ze zajda az tak daleko.Ku prawdzie zagrali najleprzy mecz z Niemcami, wiec to sie nie moglo powtorzyc w finale.Hiszpanie po prostu ich zniszczyli. Nie dosc ze zagrali najleprzy mecz na EM, to jeszcze jak byli dysponowani.Nie dziwi ze Del Boski wystawił 1-4-6. Z takimi PIŁKARZAMI przed polem karnym idzie rozwalic kazda obrone. To co wyprawiali na polowie Włoskiej Silva, Iniesta, Jordi Alba, Fabregas, to poprostu, az rece skladaly sie do oklaskow. Jakie wymiany piłek na kilku metrach !!! Cos fantastycznego.Koncowka tylko udowodniła, ze jak jeden ,, brazylijski makaron ,, pekl, to zaczela sie masakra. ( jak my mielismy przewage jednego zawodnika to stracilismy gola i bramkazrza - załosne Xaviego oceniam nizej. Mial duzo strat, to samo Pirlo. Robil co mogl, ale nie wiele mogl przy takim presingu - duzo niecelnych podan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi