janusz.walaszewski Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 szwedzi z ukrainą pojadą 2-1 No i co teraz powiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Piękna gra Ukrainy,nasi to się tylko mogą od nich uczyć gry.Blado widzę eliminacje do Mistrzostw Świata z Ukrainą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTomek Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Mam print scrina z golem Szewczenki, niestety w mapie bitowej nie wiem jak to zmienić na jpg'a. Może ktoś pomoże. Spróbujmy tak:1) Na nazwie pliku naciśnij prawy klawisz myszy -> zmień nazwę -> zmień rozszerzenie z .bmp na .jpg 2) Sposób nr 2 to: prawy klawisz myszy na pliku -> otwórz za pomocą i wybieramy paint a w nim -> zapisz jako jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Piękna gra Ukrainy,nasi to się tylko mogą od nich uczyć gry.Blado widzę eliminacje do Mistrzostw Świata z Ukrainą. Zgadzam się, jednak dajmy Naszym pograć dalej, zobaczymy co będzie. Nie ma sensu negatywne nastawienie, jak pisałem, poczekajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Piękna gra Ukrainy,nasi to się tylko mogą od nich uczyć gry.Blado widzę eliminacje do Mistrzostw Świata z Ukrainą. Zgadzam się, jednak dajmy Naszym pograć dalej, zobaczymy co będzie. Nie ma sensu negatywne nastawienie, jak pisałem, poczekajmy. Oczywiście,że damy pograć naszym dalej,liczymy na zwycięstwa,ale na dobrą grę biało-czerwonych czekamy od...olimpiady w Barcelonie 1992. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 szwedzi z ukrainą pojadą 2-1 No i co teraz powiesz ? Każdy ma swoich faworytów, ja na każdych większych imprezach lubiłem i dopingowałem Szwecję, wiedziałem, że Ukraina jest klasową drużyną, ale w piłce róznie przeciez bywa. Szczerze to jestem trochę znudzony już grą Hiszpanów, ogólnie nie podoba mi się sytuacja do jakiej doszło, czyli gra jednym napastnikiem, lub żadnym , zaczynam trochę tęsknić za klasycznym 4-4-2, dwoma szybkimi napadziorami, dobrze się uzupełniającymi. Zawsze wolałem drużyny walczące, zostawiające trochę zdrowia na boisku, np. turasy w ostatnich latach, na poprzednim world cupie - Urugwaj.Ale wracając do euro to fajnie, że pada sporo bramek, wysoki bardzo poziom, znacznie wyzszy niż na poprzednich ms. Szkoda, że my nie potrafimy wykorzystać roli gospodarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Szkoda, że my nie potrafimy wykorzystać roli gospodarza. Ja myślę, że jako gospodarz z grupy wyjdziemy. Byłoby niekorzystne dla UEFA gdybyśmy już dziś wiedzieli, że nie gramy dalej. Stąd w dzisiejszych meczach typuje remis z Rosją, wygraną Czechów lub remis. W ostatniej rundzie My wygrywamy z Czechami a Rosja z Grecją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Grupa A! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ja myślę, że jako gospodarz z grupy wyjdziemy. Byłoby niekorzystne dla UEFA gdybyśmy już dziś wiedzieli, że nie gramy dalej. Stąd w dzisiejszych meczach typuje remis z Rosją, Krzysiek, nie sądzę, że Rosję wiele obchodzi co byłoby dla UEFA korzystne co nie Mało to patriotyczne, ale mecz Polska: Rosja typuję 0:2 i naszą drużynę jako pewniaka, na niewyjście z grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Wczorajszy ,, szlagier ,, Francja - Anglia...no podobno było starsznie upalnie...ale dla mnie najsłabszy mecz pierwszej rundy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Wczorajszy ,, szlagier ,, Francja - Anglia...no podobno było starsznie upalnie...ale dla mnie najsłabszy mecz pierwszej rundy. Widziałem 1 połowę, później - na ryby. Pewnie trzeba było oglądać Ukrainę zamiast tego, bo zszedłem na 0 Anglicy mnie pozytywnie zaskoczyli. A mecz - macanka na remis, nie spodziewałem sie niczego innego. Obie drużyny liczą, że i tak wygrają pozostałe mecze w grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ja myślę, że jako gospodarz z grupy wyjdziemy. Byłoby niekorzystne dla UEFA gdybyśmy już dziś wiedzieli, że nie gramy dalej. Stąd w dzisiejszych meczach typuje remis z Rosją, Krzysiek, nie sądzę, że Rosję wiele obchodzi co byłoby dla UEFA korzystne co nie Mało to patriotyczne, ale mecz Polska: Rosja typuję 0:2 i naszą drużynę jako pewniaka, na niewyjście z grupy. A ja wierzę w statystyki i nadprzyrodzone okoliczności własnego stadionu. No nic, już tylko parę godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Polska 1:0 Rosja <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Polska 1:0 Rosja <_< Chciałbym...mam nadzieje ze moje serducho wytrzyma ten horror oblezenia naszej bramki...no coz trzeba wczesniej wyskoczyc na rybki dla spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Tylko patriotycznie 2-0 Od tego są marzenia Panie i Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 na tym etapie nie ma marzeń, są cele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 na tym etapie nie ma marzeń, są cele I objawienia... 4:0 ? komus sie objawilo wzielo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Guzu te 4:0 to wynik do przerwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 liczę na 2:4 z nowym rozstawieniem http://www.sadistic.pl/koniec-internetu-vt121026.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Okazuje sie ze z Grekami niektorzy grac potrafia 0:2 po 7 minutach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Guzu te 4:0 to wynik do przerwy Maszeruj z czerwonymi bark w bark pod stadion! Może i cyrylicą zaczniesz pisać na forum? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Cieszycie sie z wyniku Czechow? Dla mnie nadal remis bylby najlepszy dla Polski. Co Wy sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 tylko i wylacznie nas urzadza remis.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Na razie wynik jest niekorzystny dla Polski,remis to najlepsze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ten mecz zaczął się dokładnie tak jak Nasz z Grekami, z tą różnicą, że Czechom UDAŁO się (pierwszą piłkę bramkarz miał już na ręce, drugą zresztą też, ale wtoczyła się do bramki po odbiciu od kolana) strzelić te 2 bramki. Taki wynik sprawia, że grupa będzie mega ciekawa, a dzisiejsza wygrana da Polakom ogromnie dużo! @Artek - w końcu dobrze piszesz, masz + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi