tomasxt Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witam wszystkich strugaczy. Mam do was pewne ,nurtujące mnie pytanie. Dociążyłem kilkanaście korpusików boleniowych i wydają mi się trochę ciężkie [w porównaniu np. do gloog hermesa] Czy ich waga wpłynie na pracę lub jej zanik ?Chwilowo nie mam czasu na testy terenowe więc najpierw wole się poradzić starych wyjadaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 czy ołów jest bardziej z przodu czy z tylu ?? bo może zmienić prace na pewno ewentualnie ratuj się na sterach szerokość i długość oraz miejsce nacięcia będzie miało znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 ołów umieszczam w 4 miejscach. Przewiercam korpus od brzucha do grzbietu i wkladam laski ołowiu na przemian [cała, połowka itd]oczka wkręcane. Na szczęście jeszcze go nie przyklejałem więc mogę co nieco w nich skorygować, tylko teraz jak poskracam te laseczki ołowiu to w pustych miejscach będzie powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 zaciagnij szpachla do drewna bez wiórów i bedzie ok patent widziałem w wedkarzu polskim jakieś 10 lat temu z tymi wałeczkami nawet jak byś zakleił to zawsze można wiertłem wybrać conieco ołowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Już zrobiłem. W tym ołowiu powierciłem w środku dziury wiertłem 3,5mm. Zaraz to zaszpachluję i powinno być dobrze. Dzięki szpiegu za ekspresową pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 spoko pozdrawiam łam kij na boleniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi