rybson Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Tylko kiełbia ??? Mi już wyobrażnia działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 No lipień mi jeszcze podchodzi :-) przy tej oczywiście wielkości :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Myślałem jeszcze żeby jakieś pstrągowe wobki zrobić ale jak zrobić wobka pstrągowego jak ja w życiu pstrąga na wędce nie miałem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) Wystarczy ze wydluzysz woblera, zrobisz go stabilnego w mocnym nurcie i pomalujesz w taki sposob w jaki to robisz (genialny).Zycze powodzenia i trzymam kciuki. Edytowane 24 Listopada 2012 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 EEE to chyba nie wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Trzeba by trochę chyba połowić żeby coś konkretnego zmajstrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Cienki ogonek/drobna akcja,plus to malowanie i kilerek gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 no nie wiem ,bo wychodzi na to że wobler pstrągowy ma mieś drobną akcję ale dużą częstotliwość i jak by się troszkę jeszcze na boczki bujał to będzie kilerek ,ale chyba tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 A zresztą co ja tu piszę jak nie mam pojęcia a ty wildriver łowisz troszkę pstrągi?Jak łowisz to ,pewnie masz jakieś ulubione wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Troszke łowie,mój kiler to wobek zrobiony przez S.Okrzyńskiego ze Stalowej Woli,on łowi dużo pstrągów.Wobler ma szerszy przód,zwęża się wyraźnie w strone ogona,lekko wygrzbiecony.Ma dużą amlitude drgań,ale nie wyczuwalną prawie wcale na wędce.Ma stonowany,ciemny kolor.Jest to typowy DR.Długość ok6cm.Myślę,że twoje firmowe kształty też sprawdzą się w odpowiednich warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 A łapałeś woblerkami Szuszkiewicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 wobler129 robi krąpiki na wzór krąpików Szuszkiewicza z niesamowitą akcja ,filmik tam u siebie wstawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) A łapałeś woblerkami Szuszkiewicza? Nie,nie próbowałem jeszcze jego woblerów. wobler129 robi krąpiki na wzór krąpików Szuszkiewicza z niesamowitą akcja ,filmik tam u siebie wstawił. No krąpiki fajnie chodzą,ja jednak wolę trochę drobniejsze drgania,ale czasem kropki lubią coś mocniejszego Edytowane 24 Listopada 2012 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Wyobraźcie sobie imitację kiełbia z taka łuską ,zresztą niebawem pokażę :-).No ja mam kalkomanię Kiełbia z mocno zaznaczoną łuską.Piszę coby nie było że odgapiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 To chyba by było raczej że ja odgapiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Tak hihihi żeby nie było jak w tym wątku hihihi z tą boleniówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Ktoś by hehehe jeszcze do mnie przyjechał i hehehe mnie normalnie zastrzelił :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Kula jest głupia,nóż to druh który wie o co w życiu chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Teraz biorę się za coś takiego: Uploaded with ImageShack.us Praca ma być taka jak praca krąpików wobler 129 tylko że korpusiki inne i nie wiem co z tego wyjdzie ,na pewno wiele testów przede mną.Malowanie strzebla potokowa ale w barwach godowych i kiełbik z łuską z majtek żony :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Sposobem jakim robię wobki można uzyskać każdą pracę - nawet minimalnie widoczną tak jak pisze wildriver. Wędkarze którym sprzedawałem te wobki często nie wiedzieli do czego służą, teraz robię stopień mocniej pracujące i bardziej pasują klientom (ale czy rybom???? - uważam, że warto mieć i takie i takie, a nie tylko takie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ten od prawej z foto powyżej ma zadatki na taką pracę - odpowiednie obciążenie i ster i może coś jeszcze w środku... i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 W zasadzie one są takie same tylko stery gdzie indziej będą ,to modele testowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Mój killer od SS miał właśnie ster(umiejscowienie steru) jak ten od prawej... złowił życiówkę pstrąga z 5 z przodu I dużo dużo innych przeróżnych ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Prototyp kiełbika ,5cm ,pływający akcja drobna myszkująca z odskokami na boczki ,świeżynka:-) Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Spokoluz ten wobek a i awatar zaje...y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi