wobler129 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Ha no właśnie oczko jest jak ma być... super robota, nie chodzi o to, żeby wyglądało, że jest równiutko w jakiejś linii prostej, idealnie okrągłe... W połączeniu z odp. sterem ma robić swoje Właśnie to oczko też jest ważne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Moim zdaniem oczko jest w odpowiednim miejscu. Oprócz tego malowanie - MIAZGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Pstrun jest rewelka!Dużo warstw laku,czy jakiś "specialny"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Tomek, ja pindolę, z woblera na wobler jest coraz lepiej. A już mój klenik był super, nie mówiąc o szczeblach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 wildriver generalnie to warstwa farby ,warstwa lakieru ,warstwa farby ,warstwa lakieru .............i tak dalej:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Trudno się przyczepić do tego woblera, trudno też skomentować malowanie komuś kto nie potrafi wcale malować (piszę o sobie) ale jeśli miał bym zgrywać fachmana to wskazał bym za błąd symetrię czarnych kropek, układają się na paskach w równoramienne trójkąty i gdyby było inaczej wobler znacznie by "zdziczał" co jak się domyślam jest zamysłem kierownika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) No masz tu rację ,zbyt symetrycznie ,jakby było więcej chaosu to wobler by :-) zdziczał.Ciekawa uwaga :-) Edytowane 3 Lutego 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Piękne malowanie i czucie kolorów, patent z płetwami gdzieś już widziałem, ale nie w tak dobrym wykonaniu, Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Perfekcja w każdym calu.To nie może się nie podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Pstrążek rzeczywiście bajeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 @Kielo, malowanie bardzo pracochłonne i w pełni doceniając Twą pracowitość, zadam dwa pytania:1 - gdzieś Ty widział takiego pstrąga?2 - co z majtkami żony? Nie, żeby mnie to interesowało, tylko chcę wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Coś takiego chciałem nabazgrać :http://imageshack.us/a/img198/8873/dscf8778.jpg A majtki będą w tej partii co ja teraz robię. Edytowane 5 Lutego 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Coś takiego chciałem nabazgrać :http://imageshack.us/a/img198/8873/dscf8778.jpg (...)Moooocno wybarwiony. Widać w ciemnicy siedział P.s.Bez majtek, to on jakiś goły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 On nie będzie miał majtek ,inne będą w majtach :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Bez majtek, to on jakiś goły... az chce sie powiedziec: zupelnie inaczej niż żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁatekCMR Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Chyba wpadne pomacać wobka bez majtek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Temu misiu oczko wyleciało Jak to dobrze, ze dokucza się talenciakom takim jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Jaki masz lakier bezbarwny z którym mieszasz farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Przez ostatnie stron tego wątku ciężko przejść, serce bije jak po poczwórnej espresso. Pomysły na wykończenie fantastyczne. A bym zapomniał.Proponuję zmiainę tytułu wątku na - Majtki żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Rafał taka firma 3V3 0,25l puszka http://www.v33.pl/.Joker :-) heheeh człowiek raz coś napisze i już tak heheeh zostaje ,tytułu nie zmienię :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Mocno śmierdzi - chodzi mi o to czy można używać w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) Zerknij tutaj http://www.v33.pl/lakier-do-mebli-i-boazerii/a.-lakier-do-mebli-i-boazerii,872.html?&vars=cHJvZHVpdF9pZD0zNjM%3DJest generalnie tak jak napisali ,dla mnie to najlepszy lakier do akryli :-) ,nic nie śmierdzi ,jakiś tam zapach ma ale znikomy. Edytowane 7 Lutego 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (...)Joker :-) heheeh człowiek raz coś napisze i już tak heheeh zostaje ,tytułu nie zmienię :-).@Kielo, mam dla Ciebie złą informację. Na obozie sportowym pewien młodzieniec kazał na siebie wołać "Brus", (że niby taki z niego Bruce Lee). Gdy podchodził do kolegów, któryś krzyknął "O, Brus". Minęło wiele lat, a on ciągle jest "Obrus"Choćbyś na uszach stawał, majtki żony się już do Ciebie przylepiły na amen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Czyli co teraz będzie np. nie siema kielo tylko siema majtas :-)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 też ładnie i do tego z humorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi