Kielo Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Fakt ja też wielokrotnie odniosłem takie wrażenie ,może po prostu ludzie źle interpretują to co czytają ,przestałem pisać nawet jak bardzo chce bo od razu jest jakaś głupia nerwowa dyskusja ,ale gdzie w moim poście ty zauważyłeś jakąś nerwowość hahaha przecież powstawiałem tam takie coś :-):-):-).Jeśli chodzi o wobki i oczy to tam nie ma powietrza ale wiem o co ci chodzi ,mi osobiście po zalaniu 8 warstwami lakieru w wobkach ,które mają dwa lata nic jeszcze się nie odkleiło,albo może tak ,wobek ,którego wstawię niebawem ,kiełbik będzie miał oczy wypukłe na górze a na dole nie ,nad tym będzie taka jakby powieka ,taka realistyczna robótka będzie żeby jak najlepiej odwzorować prawdziwą rybę i nie wiem czy coś się z takim okiem będzie działo ,zobaczymy.Reklamacji też nie miałem jeszcze ale zobaczymy ,może trzy lata nie wytrzymają :-).Nie chcesz wobka :-) ja tam bym chciał jakby ktoś mi własnego chciał wysłać :-)Gadać możemy ile wlezie o różnych rzeczach ale proszę nie odbieraj mojej pisaniny jako przejaw wszechwiedzy czy agresji OK? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Ja się nie gniewam ,pisz i krytykuj :-)Cierniczki malowane będą na podstawie takich zdjątek od Maćka: I taka kiełbasa :-) 6 cm z pracą kiełbasy :-) zadowolniony jestem jak się sprawdzi to zrobię ze 100 sztuk i puszczę w świat.Malowanie na kiwłbasę będzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Kielo robisz śliczne wobki A co do ich oczu to i ludzie mają nie raz jakieś kaprawe i im nie wylatują a tak poważnie to jest bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Dobra skończmy już to OK?Pisz co ci się podoba co nie ,ja zawsze chętnie pogadam. Obok tego że, Twoje wyroby sprawiają świetne wrażenie i (zakładam) są równie łowne jak piękne, ująłeś mnie swoim opanowaniem i dyplomacją .Tak właśnie powinno się "załatwiać" niepotrzebne dyskusje .Dla mnie jesteś wzorem do naśladowania .Pozdrawiam . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Kapitalne zdjęcia cierników. Ciekaw jestem jak to ogarniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Powoli ahahhah:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 też jestem bardzo ciekawy jaki będzie efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Zrobiłem też zdjęcia kiełbi z mojej rzeczki i takie malowanie też będę chciał przenieść na wobka - kiełbia ,który ma być właśnie na tę rzeczkę.Jakiś tydzień - dwa i pokażę ,praca mozolna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Tu masz kolejną parkę Podczas godów. Zdjęcie kolegi BOB, źródło multiplikator.pl http://www.multiplikator.pl/forum/index.php?action=dlattach;topic=237.0;attach=24875;image Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 (edytowane) Tam się trzeba zalogować Maciek :-)Założę konto.UUU ostro :-) Edytowane 2 Lipca 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Kiełbasa pierwsze testy i pstrążek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Nie wiem, może ja już chory jestem, skrzywiony, ale jak patrzę jak one fajnie zasuwają nad tymi trawami, to widzę je machnięte na srebrno, ależ by fajne boleniówki były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 HeHe wy to byście te bolenie na wszystko łapali ,może HeHe spławiczek i przepływaneczka ?A tak na poważnie ,no to całkiem możliwe ,tylko że obydwa głębiej schodzące ,to jak na bolasa to tego wypasionego z głębokiej wody :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Zupełnie różne drobno pracujące przynęty. Są chyba dość lekkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 A wiesz, że nawet miałem za młodu ataki na ściągany spławik, nie tylko boleni zresztą, a teraz, choroba na topwatera nie chcą. To, że głębiej schodzące to nawet lepiej, zwłaszcza ostatnio, gdy boleni prawie nie widać, nie słychać. Oczywiście nie namawiam, ma być kiełb i pstrąg, niech będzie kiełb i pstrąg, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) Joker kiełbik ma 6 cm waga jakieś 4,5g - 5g pływak i jest nowym modelem a pstrążek to starszy już wobek tylko nie miałem czasu żeby nakręcić filmik i pokazać. Edytowane 3 Lipca 2013 przez Kielo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) Coś mi zdjęcie nie chce wejść. Edytowane 3 Lipca 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 w tym ujęciu wygląda niczym Fatso od salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ślicznie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Dzięki Panowie to stary wobek ,tylko nie nakręciłem nigdy filmiku z pracą tego wobka ,nie wiem czy to dobrze widać ale czasem błyśnie bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jajeczko takie 2cm ,bo jedne z dwóch wcześniejszych poszło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 ile wazy ta kuleczka? swoja droga ksztalt wskazuje na niezle loty no i malowanie ladniutkie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) I kiełżyk taki ,już łowi fajne okonie. Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez Kielo 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi