Skocz do zawartości

Woblery T.Świderski

Kielo

Rekomendowane odpowiedzi

Fakt ja też wielokrotnie odniosłem takie wrażenie ,może po prostu ludzie źle interpretują to co czytają ,przestałem pisać nawet jak bardzo chce bo od razu jest jakaś głupia nerwowa dyskusja ,ale gdzie w moim poście ty zauważyłeś jakąś nerwowość hahaha przecież powstawiałem tam takie coś :-):-):-).

Jeśli chodzi o wobki i oczy to tam nie ma powietrza ale wiem o co ci chodzi ,mi osobiście po zalaniu 8 warstwami lakieru w wobkach ,które mają dwa lata nic jeszcze się nie odkleiło,albo może tak ,wobek ,którego wstawię niebawem ,kiełbik będzie miał oczy wypukłe na górze a na dole nie ,nad tym będzie taka jakby powieka ,taka realistyczna robótka będzie żeby jak najlepiej odwzorować prawdziwą rybę i nie wiem czy coś się z takim okiem będzie działo ,zobaczymy.

Reklamacji też nie miałem jeszcze ale zobaczymy ,może trzy lata nie wytrzymają :-).

Nie chcesz wobka :-) ja tam bym chciał jakby ktoś mi własnego chciał wysłać :-)

Gadać możemy ile wlezie o różnych rzeczach ale proszę nie odbieraj mojej pisaniny jako przejaw wszechwiedzy czy agresji OK?

• Like 1

Ja się nie gniewam ,pisz i krytykuj :-)

Cierniczki malowane będą na podstawie takich zdjątek od Maćka:

dky1.jpg

ysjz.jpg

e2z0.jpg

I taka kiełbasa :-) 6 cm z pracą kiełbasy :-) zadowolniony jestem jak się sprawdzi to zrobię ze 100 sztuk i puszczę w świat.Malowanie na kiwłbasę będzie :-)

mmg1.jpg

Dobra skończmy już to OK?

Pisz co ci się podoba co nie ,ja zawsze chętnie pogadam.

Obok tego że, Twoje wyroby sprawiają świetne wrażenie i (zakładam) są równie łowne jak piękne, ująłeś mnie swoim opanowaniem i dyplomacją :) .

Tak właśnie powinno się "załatwiać" niepotrzebne dyskusje :) .

Dla mnie jesteś wzorem do naśladowania :) .

Pozdrawiam :) .

• Like 2

A wiesz, że nawet miałem za młodu ataki na ściągany spławik, nie tylko boleni zresztą, a teraz, choroba na topwatera nie chcą. :D

To, że głębiej schodzące to nawet lepiej, zwłaszcza ostatnio, gdy boleni prawie nie widać, nie słychać. Oczywiście nie namawiam, ma być kiełb i pstrąg, niech będzie kiełb i pstrąg, ale... ;)

• 1 miesiąc temu...