krzychun Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ok.ROTFLNie dla plebsu, Przykro mi kolego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Życie bywa okrutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Kielo,skoro nie chciałeś aby ktokolwiek zadawał jakiekolwiek pytania (nie daj Bóg komentarze) związane z tymi filmikami to mogłeś po prostu ich tutaj nie wstawiać a z zainteresowaną osobą wymienić priv-y....Teraz to tak trochę "nie bardzo" wyszło bo wstawiasz na ogólnodostępnym forum filmy,które są do wglądu tylko dla jednego odbiorcy a jak ktoś już "obcy" zechciał zadać pytanie czy uzyskać odpowiedź na zadane pytanie,rzucasz "to nie dla Ciebie film"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Dla mnie bomba fajnie ująłeś tą pracę S. Szkoda że nie mam czasu na dalsze drążenie tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 E tam Dagon chyba się nie gniewasz :-)?Przepraszam :-) nie chciałem nikogo zasmucać :-) ,dalsze tłumaczenie jeśli chcesz to prywatnie żeby wątku nie zaśmiecać.Marek teraz nie masz ale powolutku ,pomalutku :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Ależ skąd, potrafię uszanować decyzję właściciela wątku, nie mam też najmniejszego problemu z powstrzymaniem się od zadawania kłopotliwych pytań.Nie ma potrzeby przenosić dalszej rozmowy na pw, udzielone przez Ciebie odpowiedzi w stu procentach pokryły się z tym, czego się spodziewałem. Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 No to bardzo fajnie :-) ,na następnych filmikach będą woblery z normalnymi ustawieniami ,kręcone w czystej wodzie ,na piasku ,dobrym sprzętem w dwie osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Troszkę dla mnie :-) Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 No dawaj Tomek, czekam na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) O proszę Pana finał to jeszcze hohoho i huhuhuhu :-):-):-) ,najpierw inne muszę pokończyć. Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 No właśnie z tym czasem krucho. u mnie też spora partyjka czeka na malowanie. Coś tam się w Święta maznęło ale to kropla w morzu. .W takim razie zbroimy się w cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wstawię niebawem jeśli będzie takowe pozwolenie inne wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Nie dla mnie niestety :-( 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Kurde pstrągi masakra.... przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 I jeszcze 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 jak dla mnie bomba! piękne Woblery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Dzięki :-) jeszcze kilka kleniówek ,kiełbi i strzebelek będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Pięknie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Dzięki milupa :-)Nakręciłem w końcu filmik ,może jeszcze nie super ale już fajnie wyszło.To jest wobler ,który nie ma żadnych myków ani innych dodatków ,tylko podstawowa praca w wolnym nurcie przy wolniutkim ściąganiu.Kręce więcej ,takich filmików ,drewienko z pomalowanym na czarno grzbietem.Każdy kto będzie chciał żebym zrobił dla niego woblery dostanie dostęp do takich filmików i będzie mógł sam sobie wybrać pracę + dodatki:-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Zabrakło tu tylko zatrzymania, podszarpywania itd. Praca super, fajnie drga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Dzięki Parf ,to tylko taki poglądowy filmik z pracą podstawowa.Kiełbik ,wstępne malowanko ,dzisiaj kończę wszystkie :-). 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Kręce więcej ,takich filmików ,drewienko z pomalowanym na czarno grzbietem.Każdy kto będzie chciał żebym zrobił dla niego woblery dostanie dostęp do takich filmików i będzie mógł sam sobie wybrać pracę + dodatki:-) Bardzo dobry pomysł, szczególnie gdy jesteś nastawiony na robienie konkretnej pracy według planu - "zrób mi pan żeby chodził tak" Odbiorcy na pewno to docenią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 No właśnie ,bo czasami trudno się dogadać ,a tak to proszę oglądasz i wybierasz ,tylko cholernie ciężko te filmiki kręcić ,ale jak już sobie zrobię na wszystkie rodzaje pracy i korpusów to będzie fajowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Wczoraj skończone ale zdjęcia dopiero dzisiaj ,bez słońca ale łatwo sobie wyobrazić jak to w słońcu wygląda ,pod spodem złoto.Dwa rodzaje korpusów i dwa odcienie malowanka. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi