Kielo Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Dzięki :_) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Trochę pokombinowałem ze zdjęciami ale nie bardzo mi się udało :-)Dalsza część. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Ciężko zrobić dobre foto wobka Tomek. Ale i tak widać , że to good job stary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Dziękuję Marcin ,wydaje mi się że jak bym jeszcze troszkę doświetlił to by wyszło git :-)Następnym razem dołożę jeszcze białe światełko z dwóch stron :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Tonące 4 cm :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Prosty sposób na lightboxa, oglądać od 3 minuty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Schabowy pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Jesień idzie :-) :-):-)Czwóreczki tonące ,różne prace ,różne korpusy ,różne głębokości schodzenia. Edytowane 20 Września 2014 przez Kielo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 :-) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 :-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Ty jak coś już Tomku pokarzesz to oczy od patrzenia bolą. Piękne. :DPo niedzieli się odezwę, wiesz w jakiej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jesień idzie :-) :-):-)Czwóreczki tonące ,różne prace ,różne korpusy ,różne głębokości schodzenia. Wyglądają jak pokryte rdzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 klasa przez duże KKKKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jak zwykle miło popatrzeć. W tym rdzawym kierunku widać niezły potencjał, jak pokombinujesz mocno z brązami/miedzią to ja tu pierwszy zajrzę Malowanie okonka pierwsza klasa, wiadomo. Najbardziej podobają mi się te ostatnie wyblakłe pasiaki. Fajnie zestawiłeś barwy, delikatnie i z wyczuciem. Jak tak sobie wyobrażę, że suną ledwie widoczne nad piaseczkiem w niewielkiej rzeczce... No no, mogą być kilerki.Ile ołowiu i jaką pracę zapodałeś tym arcydziełkom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Dziękuję Panowie :-)Rdzawy kolorek to po prostu złoto z pomarańczkiem odpowiednio zmieszane i odpowiednio transparentne.Ubik rodzaje prac podstawowych wszystkie X ,Y , V cześcią wspólną jest to że wszystkie pracują szybciutko i drobniutko ,wszystkie mają myki i wszystkie do tego mogą pływać esem floresem ,w zależności od tego jaki dam ster.Tonące dla mnie to takie jakby dołożyć do lekko tonącego odpowiednik ciężaru jednej kotwicy ,czyli jeśli lekko tonący pływa bez jednej kotwiczki to te mają dołożony ciężar jeszcze trzeciej.Jeszcze 8 sztuk w wykończeniu. Edytowane 20 Września 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Okonek rządzi. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Dzięki :-) chciałem dzisiaj filmiki jakieś ćwiknąć ,bo już dawno nic nie wstawiałem a narobiło się troszkę rzeczy do pokazania :-) ale woda zbyt mocno trącona była i nic nie widać ,nawet na piasku. Edytowane 21 Września 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Zainspirowany kolorami ,które dzisiaj zaobserwowałem ,ciąg dalszy jesieni :-) Edytowane 22 Września 2014 przez Kielo 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Klasa robota Kielo. Jak dla mnie okonek rewela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Dzięki :-) Edytowane 25 Września 2014 przez Kielo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Klasa sama w sobie Dałeś do pieca z tym klimatem jesiennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Dziękuję :-) jeszcze okonki będą jesienne :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Drugi okonek :-). 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi