tomasxt Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Okonki świetne, na początku myślałem, że to kalkomania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 W mordę, ja na początku i na końcu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 E tam bez przesady ,się troszkę maże pyndzlem i tyle :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 E tam bez przesady ,się troszkę maże pyndzlem i tyle :-)Skromniś. Się pyndlem........., też chciałbym tak pyndzlem.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ale jedziesz stary Dobrze Ci idzie tyn Pyndzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Pyndzel pyndzlem, ale to co @kielo i w jaki sposób wkłada (bez pyndzla ) do środka to jest najważniejsze. Jasne, że malowanie oko cieszy. Tak sobie piszę z zazdrości , bo nie ma takich zdolności. Liczę na to, że malując moje wobki bardziej się postarasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Dzięki :-)Oj tak Sławku będę malował do 1go Stycznia hahahaahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Tomku, pod choinkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Jutro jadę nakręcić parę filmików jesiennym czwóreczkom ,żebyście mieli pogląd na pracę a nie pyndzel :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 dawaj dawaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Uuu Panie Pawle specjalnie dla Pana też coś nakręcę ,no chyba że nic nie będzie widać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 nie szkodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ciemny jak dupa nietoperza i w denaturacie moczony :-):-):-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 27 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Trochę nie poszło z filmikami ,woda już troszkę czystsza ,ale operatora ze sprzętem nie było i kompakcikiem własnym kręciłem ,mimo to wstawiam.Jutro może podejście z operatorem :-) i innym sprzętem to się pozamienia te co wstawiłem na ładniejsze.Wszystkie woblery drobno intensywnie pracujące z bardzo szybkim drobniutkim lusterkowaniem. :-) :-) Edytowane 1 Listopada 2014 przez mifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Te czwóreczki takie kleniowo-okoniowe, ładnie zapylają, jak pszczółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Ładnie chodzą, dobrze to widać, zabrakło mi jednak takich akcji jak przytrzymanie, popuszczenie, podciągnięcie, szarpnięcie... no i za długie sceny, do końca nie wytrzymałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Pawle łatwo sobie wyobrazić jak się będą zachowywały przy przytrzymywaniu przy podszarpywaniu ,mi bardziej chodzi o to żeby pokazać jak pracuje wobler sam w sobie przy jednostajnym prowadzeniu i bez wygibasów wędką.Nagrałem nowe filmiki z wobkami prowadzonymi w poprzek ,troszkę uciąg był za mały niestety i woda syfiasta ,choć z daleka wydawało się dobrze ,ale że pod mostem to fajnie widać i sprzęcik HD ,tak że jakoś to wyszło.Wstawię w Sobotę wieczorem jak zgram od kolegi ,który kręcił. Edytowane 2 Października 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 ....Wstawię w Sobotę wieczorem jak zgram od kolegi ,który kręcił. Tomku,(się) nie zgrywaj, tylko maluj dla mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Sławku się nie zgrywam przecież :-) ,twoim wobkom muszę poświecić więcej czasu hahahahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Zdobienie przynęt (malowanie) w stylu natural to tylko jedna z możliwych dróg ,obecnie bardzo popularna ale czy słuszna?.Albo może raczej czy jedyna słuszna?Teraz każdy kto robi przynęty dąży do jak najwierniejszego odwzorowania natury ,tak żeby jego przynęta była jak najbardziej zbliżona do pierwowzoru ,ale czy to dobrze ,czy ktoś się zastanawiał nad przyczynami i skutkami?Jeżeli podejdziemy do tego w ten sposób że nasza przyszła zdobycz ma świetny wzrok ,rozróżnia detale i zachowanie przynęty w wodzie a nasza przynęta jest taka sama jak żywy pokarm ,na którym obecnie żeruje ryba ,jej zachowanie w wodzie ,praca bardzo podobne to czy odkryliśmy Amerykę?Co powinno nami kierować ,jakimi drogami powinniśmy podążać ,jakie warunki spełnić żeby łowić okazy ,co jest ważne a co nie heheheh. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 ...fantazja, bo fantazja jest od tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) A ja to przełożę inaczej jest 5 ludzi 4 z nich ubranych w moro, chillisuit itp jeden niestety zapomniał założyć munduru i wyskoczył w jaskrawej pomarańczowej piżamie Snajper czyhający na chłopaków, w pierwszej kolejności obiera za cel "jaskrawca" bo łatwiej mu go namierzyć bo się wyróżnia... to samo by było gdyby założył inne moro różniące się od otoczenia I tutaj mogę sobię podsumować = ...fantazja, bo fantazja jest od tego... Edytowane 3 Października 2014 przez obcy91 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 He he Marku a co w sytuacji gdzie hahah snajper jest znudzony ,nie ma rozkazu do strzału ,ma prowiant na miesiąc do przodu (golnąć tez sobie może) a jego służba trwa już 10lat , do działania hahah może go zachęcić tylko bezpośredni kopniak w dupę od dowódcy hahahah ,wróg nie atakuje tylko codziennie od kilku miesięcy w tych samych godzinach pałęta się w pobliżu strzeżonego obszaru hahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Wystarczy w takim przypadku naga kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) O to to hahahah naga ,ładna i najlepiej jakby była jeszcze lekko wcięta hahahahTo jedna z sytuacji :pstrąg - snajper , goła baba: nasza przynęta z tym że jak wiadomo wojskowi nie są zbyt wybredni w tych tematach a co za tym idzie czesto wystarczy jak jest baba ,goła i wcięta hahahha.Coraz częściej jednak żołnierze to geje i co wtedy hahaha Edytowane 3 Października 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi