Lester Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Proponuję nazwy ras psów np doberman, rotweiler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ale one nie mają ogonów heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Dobra zaraz wstawię filmik z prezentacją pracy woblera pstrągowego ;-):-):-) Hej, Ten zielony co tam go widac po prawej stronie to dla mnie? Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) No ni twoje dwa są o wiele większe ale kolorki bardzo podobne z tym że nie do końca zielony będzie ,taki zielony na złotym z drobinkami złota a brzuszek stare złoto ,zobaczysz ,będzie gites :-). Edytowane 3 Listopada 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Jamniki one już mają czym merdać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Jamnik to może być potrójny :-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Kilka czwóreczek :-) ,trochę ciemno to i kolorki inaczej widać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Czwóreczki-szaraczki z posypką. I ze sterami coś przykombinowałeś EDIT: Dla mnie też bomba, żeby nie było Marcinie Edytowane 25 Listopada 2014 przez Ubik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 A dla mnie bomba Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Daj jakieś lepsze fotki Tomek, bo ciężko nimi oko nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Dziękuję i przepraszam ale kurde ciemności egipskie są i nie miałem jak pstryknąć ,jak do pracy wychodzę to ciemno jak wracam też ciemno a połówka moja nie podołała zadaniu :-) ,coś pokombinię.Kolorki to złoto ,zieleń ,pomarańcz ,srebro ,opalki ,grafit i czerń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Jak zwykle supa, bomba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Kolorki to złoto ,zieleń ,pomarańcz ,srebro ,opalki ,grafit i czerń. O kurcze, to tym bardziej cyknij jakieś w lepszym świetle bo na tych zdjęciach wszystko się zgubiło... szarość tylko...Jak teraz nie masz światła w weekend Z tymi sterami pewnie pięknie mykają...Dwa pytanka jeśli można: jak głęboko zejdą? i czy patent masz jakiś na wyginanie sterów, czy ręcznie całkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 To " moje" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Peekol ręcznie wyginam indywidualnie do każdego ,zejdą na jakieś 1,5m ale można zrobić tak że zejdą np. na 0,5m bez zmiany w pracy :-). Edytowane 26 Listopada 2014 przez Kielo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nieźle Ci to wyszło - próbowałem tak wyginać kleszczykami, ale każdy inny mi wychodził i z symetrią też niebardzo. Właśnie planuje drugie podejście ...zejdą na jakieś 1,5m ale można zrobić tak że zejdą np. na 0,5m bez zmiany w pracy :-). cudeńka... Ale to samym sterem, czy w duszy grzebiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Szczypce okrągłe jubilerskie do formowania ,nie rysujące (hahah tak jest napisane trochę rysują).Samym sterem :-) ,różne wygibasy można ,dlatego często i gęsto zdjęcia wobków są bez sterów :-).Albo oczka: Edytowane 26 Listopada 2014 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Dzięki Tomku! Muszę sobie sprawić takie kleszczyki z jedną płaską częścią. Ehhh, żeby jeszcze mieć czas na te testy. Mam seryjkę zrobioną już jakiś czas temu i stery ciągle nie wklejone bo kombinuję wciąż Ale jak pójdę w nocy na ryby (a tak najczęściej mam czas) to nie mogę za bardzo nimi łowić, bo mimo że ster ciasno wchodzi to zwykle trzeba pilnować jego ustawienia. A po ciemku to nie widać jak w wodzie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Spójrz na drugi obrazek :-) tam nie jest płasko :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Hehe, takie coś! Nie wiedziałem nawet że takie są. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Spox :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Takie tam :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) :-) Edytowane 29 Listopada 2014 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi