Skocz do zawartości

Woblery T.Świderski

Kielo

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Dziękuję i przepraszam ale kurde ciemności egipskie są i nie miałem jak pstryknąć ,jak do pracy wychodzę to ciemno jak wracam też ciemno a połówka moja nie podołała zadaniu :-)  ,coś pokombinię.

Kolorki to złoto ,zieleń ,pomarańcz ,srebro ,opalki ,grafit i czerń.

Kolorki to złoto ,zieleń ,pomarańcz ,srebro ,opalki ,grafit i czerń.

O kurcze, to tym bardziej cyknij jakieś w lepszym świetle bo na tych zdjęciach wszystko się zgubiło... szarość tylko...

Jak teraz nie masz światła w weekend ;)

Z tymi sterami pewnie pięknie mykają...

Dwa pytanka jeśli można: jak głęboko zejdą? i czy patent masz jakiś na wyginanie sterów, czy ręcznie całkiem?

Nieźle Ci to wyszło - próbowałem tak wyginać kleszczykami, ale każdy inny mi wychodził i z symetrią też niebardzo. Właśnie planuje drugie podejście ;)

...zejdą na jakieś 1,5m ale można zrobić tak że zejdą np. na 0,5m bez zmiany w pracy :-).

:blink: cudeńka... Ale to samym sterem, czy w duszy grzebiąc?

Szczypce okrągłe jubilerskie do formowania ,nie rysujące (hahah tak jest napisane trochę rysują).

Samym sterem :-) ,różne wygibasy można ,dlatego często i gęsto zdjęcia wobków są bez sterów :-).

Albo oczka:

post-51685-0-99759100-1416997931_thumb.jpg

post-51685-0-48510400-1417000159_thumb.jpg

Edytowane przez Kielo
  • Like 1

Dzięki Tomku! Muszę sobie sprawić takie kleszczyki z jedną płaską częścią.

Ehhh, żeby jeszcze mieć czas na te testy. Mam seryjkę zrobioną już jakiś czas temu i stery ciągle nie wklejone bo kombinuję wciąż :)

Ale jak pójdę w nocy na ryby (a tak najczęściej mam czas) to nie mogę za bardzo nimi łowić, bo mimo że ster ciasno wchodzi to zwykle trzeba pilnować jego ustawienia. A po ciemku to nie widać jak w wodzie robi :(