Kielo Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 zarąbiste malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Bardzo podobają mi się pstrążki w Twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Dziękuje :-) ,malowanie jest dyktowane przez zamawiającego heheh czasem całkowicie bez sensu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Kawał dobrych kropkowańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Ale żeś piegów narobił . Pikne, widzę że ćwiczysz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Dziękuję piknie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Łamańce w fazie testów ,ale mocno do przodu poszedłem ,różne prace ,różne zachowania i bardzo ciekawe spostrzeżenia :-)Dwu i trzy częściowe wobki to nie lada wyzwanie :-) ,wiadomo można zrobić np. woblera z dwóch części o drobnej pracy przedniej części i merdającym niezależnie ogonkiem podniesionym do góry ,prościzna ale sprawa się komplikuje gdy do ogonka dołożymy kotwiczkę ,wtedy to już nie jest takie proste ,i nie chodzi tu wcale o dobór takiego materiału żeby kotwiczka nie zatapiała ogonka :-) zawsze tworzy się dźwignia ,przeciwwaga , tu już trzeba pokombinować :-).Takie woblerki i takie zachowania to tylko jedna z opcji ,jedna z kilku możliwości ,najprostsza do wykonania :-) oczywiście dwu kotwiczkowe ,te z jedną to pikuś :-).Łamańce zostawię dla siebie ,no może nie całkiem tylko dla siebie :-);-):-) ,nie będzie filmików i opisów prac (będą w odpowiednim czasie) ,tylko zdjęcia:-). Edytowane 30 Listopada 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Okuń z niebieskim opalem miejscami i strzebla z drobniutką ,drobniutką łuseczką. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Dalej te pokrywy skrzelowe malowane? Czy wydruk bo już nie rozpoznaje hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 :-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Panie Marku malowane :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Jak kalko wygląda bardziej sucho widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Wiesz zawsze coś tam można przyklejać i podmalowywać :-) ale tu nie ma nic pod spodem tylko farba :-) ale i tak jakoś zawsze jak na to patrzę na koniec to coś mi nie pasuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 No malowanie wychodzi Ci zarąbiaszczo, zwłaszcza okonek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Piękne woblery, tylko dla mnie jak by za dużo mediów lub jakichś werniksów, lub co tam jeszcze, zlało się to, chociaż pięknie wygląda, zegarmistrzowski pędzel... w takim razie rzecz gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Dzięki Panowie :-)Parf takie zdjęcia pod światło porobione żeby opalkę pokazać ,normalnie to wygląda normalnie ;-).Wyblakłe pasy na okuniu ,zlane z kolorkami :-) tak miało być ,ma być wyblakły ,ostrości nabiera głowa :-)Okuń to złoto ,zieleń ,czerwień ,perła ,biel ,czerń i opal niebieski to wszystko i strzebla podobnie tylko bez czerwieni i opalizacji.Praca wobków drobna z przeróżnymi dodatkami ale to już sobie Sławek sam obluka jak do wody wpuści :-) Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Okonki są piękne, jedne z najbardziej realnych jakie widziałem! Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Wesol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Oj oblukam przed i po wpuszczeniu do wody . Gęba mi się cieszy, że o wobkach dla mnie przeznaczonych tyle rozważacie. Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Kielo, chyba już jedziesz z kalki i nas tak w bambuko robisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Dzięki :-) ja jakoś tak nie wiem ,po prostu lubię malować ,jak się podoba to fajnie i mnie to strasznie rajcuje ,lecz nie omieszkam dodać że to tylko malowanie ,grunt żeby praca była odpowiednia i barwy dobrze dobrane :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Pozwolisz że ja się będę zachwycał malowaniem wiem co potrafisz odnośnie pracy - fajnie! Ale tutaj będę ""oceniał"" wizual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Dzięki :-) ja jakoś tak nie wiem ,po prostu lubię malować ,jak się podoba to fajnie i mnie to strasznie rajcuje ,lecz nie omieszkam dodać że to tylko malowanie ,grunt żeby praca była odpowiednia i barwy dobrze dobrane :-). Oj nie, grunt żeby ryby na to brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Widać, że lubisz malować. Okunie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) :-) Ubik ja nie wnikam ,ktoś kto zamawia wobki wie czego chce a jeśli tak to znaczy że u niego są skuteczne takie jak zamówił :-):-):-)(czasem coś zasugeruję :-):-)).Jeszcze raz dzięki Panowie miło tak sobie poczytać hahah:-) Moje i nikomu nie oddam 7cm. Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi